Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

امیدوارم شماره اول کاملا انحصاری بمونه تا system seller عمل کنهراستی بازی 720 بود یا 1080?!
بازی که انحصاری ــه تموم شد هم رفت :دی امید نمیخواد که :دی

بازی با موتور منسوخ شده و نخ نما دیگه 720 & 1080 نداره که :-/ :دی

ولی مثل اینکه این هم 720ــه ، چیزی یادم نمیاد به صورت آفیشیال گفته باشن :دی

بازی با موتور منسوخ شده و نخ نما دیگه 720 & 1080 نداره که :-/ :دی
:|
سورس ورژن نداره همش آپدیت میشه ولی شماره نداره مثل وضعیت الان کرای انجین که شمارشو برداشتن.
Xbox 720 رو دست کم گرفتی :دی CoD رو هم 720 اجرا میکنه دیگه چه برسه به این :دی

:|
سورس ورژن نداره همش آپدیت میشه ولی شماره نداره مثل وضعیت الان کرای انجین که شمارشو برداشتن.
Xbox 720 رو دست کم گرفتی :دی CoD رو هم 720 اجرا میکنه دیگه چه برسه به این :دی
میدونم بابا :دی ای کاش همون کرای انجینی که میگفتی به اندازه 0.1 سورس بازی خوب داشت :دی
ولی من الآن داشتم ترول معکوس میکردم ، خیر سرم :| :دی

در مورد Resـش هم من ندیدم جایی چیزی رسمی بگن ولی مثل اینکه (شایعات) این هم 720ــه
48642_gholi_cowboy.gif

من فکر میکنم چون بازی انحصاریه موتورشون (مثل Cry3ngine ) از Data move engine و eSRAM و چیپ صدا این دست قرطی بازیا پشتیبانی میکنه:d
من هنوز موندم چطوری infintyward نتونسته بازی که نصف BF4 گرافیک نداره رو 900p اجرا کنه رو One :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or