Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

تریلر گیم پلی بازی دیدم و تحلیل من از این تریلر::d
گیم پلی همون گیم پلی cod هیچ فرقی نداره البته
واقعا نو اوری های جالبی در گیم پلی وجود داره مخصوصا پرش ها
گرافیک بازی به نظر خوب میاد اما در حد یک بازی نسل بعدی نیست با این که اون تریلر در xone اجرا شده بود فکر کنم
قابلیت سوار شدن بر تایتان ها واقعا فوق العاده است
به نظرم تعداد پلیر ها اگر 10 به 10 بود مناسب تر بود چون نقشه های بزرگی داره
بازی خوبی اما بازهم باید تجربه کرد تا نظر قطعی داد
همچنین اگر یک بخش سینگل کوتاه 5 الی 6 ساعته هم در بازی میتونستند قرار بدند پتانسیل لازم داشت

همچنین اگر یک بخش سینگل کوتاه 5 الی 6 ساعته هم در بازی میتونستند قرار بدند پتانسیل لازم داشت
همون سینگل 5-6 کلی وقت و هزینه میبره بعدم Respawn هنوز کارمند زیاد نداره نمیتونه چند تا بخش کار کنه(خصوصا که اکثر کارمنداش تخصصشون مولتی و آنلاین هست)

یکی از این ویدئوهای آلفا رو باز کردم قبل از اینکه هایپ بزنه به سقف بستمش#:-s

میشه هواپیمایی که آخر بازی میاد بازنده هارو جمع کنه سرنگون کرد؟آیا؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or