Multi Platform Titanfall 2

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
October 2016
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
e12c_tf2.jpg

سازنده : Respawn Entertainment
ناشر : Electronic Arts
پلتفرم ها : PC, PS4, XB1
سبک : شوتر اول شخص
تاریخ انتشار : 7 آبان 1395

بر خلاف نسخه پیشین، نسخه دوم دارای بخش تک نفره داستانی خواهد بود که به صورت کاملا آفلاین هم قابل بازی می باشد
بازی همچنان دارای بخش چند نفره رقابتی خواهد بود و این بخش بهتر از نسخه اول باز خواهد گشت،
6 تایتان جدید با قابلیت شخصی سازی و ویژگی های مختلف به بازی اضافه شده
بخش چند نفره بازی همانند نسخه قبل از سیستم سرور های ابری استفاده می کند
داستان بازی در مورد جنگ استعماری بزرگی است که بر پایه جنگ داخلی و انقلاب ایالات متحده این بار در فضا شکل گرفته است
استدیو Respawn Entertainment ساخت بازی را از اواخر سال 2014 آغاز کرده است،
همچنین اعلام شده تمام DLC های بازی که در آینده منتشر می شود و شامل نقشه ها و مود ها و.. می باشد رایگان خواهد بود.

تصاویر :

آخرین ویرایش:
دقت کردید بازی هیچ نمره ی متوسطی نگرفته همش سبز رنگ و نمره های خوب معمولا هر بازی ای توش نمره های متوسط هم پیدا میشه این یعنی اینقدر بازیه شاخیه. ..؟

بنده خدا بازی به این خوبی فقط 13 تا صفحه داره ...
فروششم فک نکنم زیاد شه چون همه سرگرم Battlefield هستن بد موقع اومد
من که واقعا خوشم میاد همون نسخه اولشم برام خیلی جذاب تر از CoD بود واقعا نمیدونم چرا ملت از CoD نمیکشن بیرون:|:|

پ.ن : در یک اقدام همگانی به نشانه اعتراض همه بجای Infinite Warfare اینو بخرن خیلی خوب میشه:D

دقت کردید بازی هیچ نمره ی متوسطی نگرفته همش سبز رنگ و نمره های خوب معمولا هر بازی ای توش نمره های متوسط هم پیدا میشه این یعنی اینقدر بازیه شاخیه. ..؟

دقت کردین تا گفتین 1 عدد 7 ناقابل گرفت:D

حالا نگی دقت کردین نقد قرمز نداره:))

بنده خدا بازی به این خوبی فقط 13 تا صفحه داره ...
فروششم فک نکنم زیاد شه چون همه سرگرم Battlefield هستن بد موقع اومد
من که واقعا خوشم میاد همون نسخه اولشم برام خیلی جذاب تر از CoD بود واقعا نمیدونم چرا ملت از CoD نمیکشن بیرون:|:|

پ.ن : در یک اقدام همگانی به نشانه اعتراض همه بجای Infinite Warfare اینو بخرن خیلی خوب میشه:D
cod از زمانی که سازنده های m.w 1.2 رفتن سال به سال داره ضعیف تر میشه در واقع مثل اساسینز به کلی تخریب شده اکتیویژن هم باید مثل یوبی سافت دو سه سال cod نسازه تا این بازی مثل قبل بشه نه جنگ های خسته کننده اینده

چپتر اخر بازی به طرز غیرقابل باوری روانی کننده بود اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشتم عالی بود فکر نمیکردم سینگلش اینقدر خوب باشه عالی بود دمشون گرم نشون دادن میتونند بازی که تو اینده هست هم چجوری عالی درستش کنند مثل اون اکتی نیست که با هر قسمت جدیدی که میده به مخاطبش توهین میکنه در اخرم بازم ازشون تشکر میکنم واقعا عالی بود پایان بازی حال کردم\m/

من انالیز DF خوندم شدید راضیه از عملکرد 60 فریم بازی گفته با ثبات هست بازی رو 60 فریم توی هر دو کنسول چون هدفش 60 فریم بوده البته خوب مجبور شدن از رزولوشن و کیفیت سایه و .. در مقایسه با pc بزنن هرچند نسخه ps4 تجربه نرمتری میداند و ایراد هایی به نسخه x1 تو بخش مولتی وارد کرده ولی گفته شوتر لذت بخشی هست

• Like
Reactions: jhoobin
نمیدونم چرا یه نگاه خاصی به این بازی دارم،COD رو که نمیخرم اما این بازی داره توجهمو به خودش جلب میکنه.
مخصوصا وقتی گفتن تمام DLCها رایگان خواهد بود.خیلی کار عجیبیه.موندم برم تو کارش یا نه.
با سبکشم مشکلی ندارم هرچند الان R6 و BF1 رو دارم.

به نظرم اگه بازی انحصاری میموند حداقل با این نسخه کمپین دار فروشش و توجه مردم بهش خیلی خیلی بیشتر میشد حتی اگه تو همین زمان عرضه میشد

یکی نیست به من بدبخت جواب بده پرسیدم دیسک الان چنده ؟؟؟ کسایی که بازیی کردن لطفا بگن هوش مصتوعیش چحوریه چون تو تریلرا ضعیف میزد؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or