Multi Platform Titanfall 2

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
October 2016
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
e12c_tf2.jpg

سازنده : Respawn Entertainment
ناشر : Electronic Arts
پلتفرم ها : PC, PS4, XB1
سبک : شوتر اول شخص
تاریخ انتشار : 7 آبان 1395

بر خلاف نسخه پیشین، نسخه دوم دارای بخش تک نفره داستانی خواهد بود که به صورت کاملا آفلاین هم قابل بازی می باشد
بازی همچنان دارای بخش چند نفره رقابتی خواهد بود و این بخش بهتر از نسخه اول باز خواهد گشت،
6 تایتان جدید با قابلیت شخصی سازی و ویژگی های مختلف به بازی اضافه شده
بخش چند نفره بازی همانند نسخه قبل از سیستم سرور های ابری استفاده می کند
داستان بازی در مورد جنگ استعماری بزرگی است که بر پایه جنگ داخلی و انقلاب ایالات متحده این بار در فضا شکل گرفته است
استدیو Respawn Entertainment ساخت بازی را از اواخر سال 2014 آغاز کرده است،
همچنین اعلام شده تمام DLC های بازی که در آینده منتشر می شود و شامل نقشه ها و مود ها و.. می باشد رایگان خواهد بود.

تصاویر :

آخرین ویرایش:
یکی نیست به من بدبخت جواب بده پرسیدم دیسک الان چنده ؟؟؟ کسایی که بازیی کردن لطفا بگن هوش مصتوعیش چحوریه چون تو تریلرا ضعیف میزد؟؟؟؟
اختیار داری شما بدبخت نیستی.من الان سوالت رو دیدم وگرنه زودتر جواب میدادم:blush:
دیسک پلمپ الان ریجن آل 230 توم هست و دست دومشم بین 180 تا 190 تومن.
هوش مصنوعی هم حتی در اسون ترین درجه سختی بسیار عالی هست.

• Like
Reactions: jhoobin
تو یه سایت گیمفا دیدم نویسنده بازی به بتل 1 که کلی احساسات ورزیده به بخش داستانی و کلی به وجد آمده در بخش گرافیکی داده 9 اونوقت به تایتان 2 داده 9.5 و گفته شاهکاره. .. آقا واقعا یعنی بازیش اینقدر شاخه ما نميدونم پس این جریان خسته کننده شدنش چیه بعضیا میان الکی

دوستان یه توضیحی در مورد وضعیت شلوغی سرورها بدید ، میخوام بازی رو بخرم ولی میترسم خیلی خلوت باشه
برو ردیت ببین، انگار معمولا 10000 هزار نفر تو نسخه pc بازی هستن که بین ریجن ها تقسیم میشن. خیلی اوضاعش خوب نیس متاسفانه

این جریان خسته کننده شدن بازی چیه که تا الان تو 2 تا تاپیک دیدم میگن!!؟

جو دادنه، بازی 10 روزم نیس اومده خسته کننده شده؟!

برو ردیت ببین، انگار معمولا 10000 هزار نفر تو نسخه pc بازی هستن که بین ریجن ها تقسیم میشن. خیلی اوضاعش خوب نیس متاسفانه

جو دادنه، بازی 10 روزم نیس اومده خسته کننده شده؟!
تا همین هفته پیش رتبه چهارم تو فروش رو داشت با وجود اون رقیبا گردن کلفتش اونوقت فروشش خوب نیست؟ اصلا من موندم تو چرا هر موقع میایی در مورد این بازی نظر میدی نظر اولت چارت فروش بازیه نکنه از سهام دارا ea هستی؟
بعدشم تو اروپا فقط 30 هزار نفر دارن مولیتیش رو فقط رو ps4 بازی میکنند

تا همین هفته پیش رتبه چهارم تو فروش رو داشت با وجود اون رقیبا گردن کلفتش اونوقت فروشش خوب نیست؟ اصلا من موندم تو چرا هر موقع میایی در مورد این بازی نظر میدی نظر اولت چارت فروش بازیه نکنه از سهام دارا ea هستی؟
بعدشم تو اروپا فقط 30 هزار نفر دارن مولیتیش رو فقط رو ps4 بازی میکنند
باز برادر هاردکور اومد پرید وسط. اولا من از PC گفتم، دوما عالم و آدم دارن می گن فروشش راضی کننده نبوده در کل. از فروش هفته اول شماره قبلش هم کمتر بوده با اینکه رو PS4 هم اومده. اونی که فروشش خوب بود زود مرد، دیگه این یکی معلوم نیست. حالا یکی بیاد بخره بعد 6 ماه بعد بازی بترکه یا بیاد تو EA access شما refund میکنی پولش رو؟

باز برادر هاردکور اومد پرید وسط. اولا من از PC گفتم، دوما عالم و آدم دارن می گن فروشش راضی کننده نبوده در کل. از فروش هفته اول شماره قبلش هم کمتر بوده با اینکه رو PS4 هم اومده. اونی که فروشش خوب بود زود مرد، دیگه این یکی معلوم نیست. حالا یکی بیاد بخره بعد 6 ماه بعد بازی بترکه یا بیاد تو EA access شما refund میکنی پولش رو؟
بازی بین دوتا شوتر پرطرفدار اومده نکنه انتظار داری قروش اینا رو بشکنه بعدشم تو چیکار به فروش بازی داری چی تو جیب تو میره فرش بازی برات مهم تره یا جذابیت بازی؟ کالاف مسخره داره با هر نسخه ای که میده بیرون مثل چیز میفروشه اما برو میزان رضایت کاربرا رو نگاه کن!!!
همین که این بازی متاش شده 90 دقت کن 90!!! دهن خیلیا رو بسته شوتری که هم از ign و هم از gamespot گرفته 90 نشون مده که سازنده هاش به فکر گیمر جماعتند...

• Like
Reactions: porfesor
بازی بین دوتا شوتر پرطرفدار اومده نکنه انتظار داری قروش اینا رو بشکنه بعدشم تو چیکار به فروش بازی داری چی تو جیب تو میره فرش بازی برات مهم تره یا جذابیت بازی؟ کالاف مسخره داره با هر نسخه ای که میده بیرون مثل چیز میفروشه اما برو میزان رضایت کاربرا رو نگاه کن!!!
همین که این بازی متاش شده 90 دقت کن 90!!! دهن خیلیا رو بسته شوتری که هم از ign و هم از gamespot گرفته 90 نشون مده که سازنده هاش به فکر گیمر جماعتند...
شما انگار کلا هر چی می گم باز می ری تو فاز خودت. تو رو نمی دونم ولی من دوست ندارم برم یه بازی نالاین رو بخرم که زیر یک سال سرور هاش خلوت بشه. بهترین بازی دنیا هم باشه player هاش کم باشن به چه درد می خوره؟

• Like
Reactions: guppy
شما انگار کلا هر چی می گم باز می ری تو فاز خودت. تو رو نمی دونم ولی من دوست ندارم برم یه بازی نالاین رو بخرم که زیر یک سال سرور هاش خلوت بشه. بهترین بازی دنیا هم باشه player هاش کم باشن به چه درد می خوره؟
جناب بهترین بازی دنیا سروساش خالی نمیشه من چجوری اینو بهت بفهمونم اصلا باشه قبول تو درست میگی همون اولم یه لایک میکردم پستت رو این همه بحث بوجود نمیومد:|

کالا هر کی هر بازی داری از بازیش طرفداری میکنه از بازی لذت ببرید الان همه مافیا به توب بستن من باش حال میکنم
مسئله اون نیست، این فن بازی ها هم به جایی نمی رسه. کم پولی نیست برای بازی های بزرگ دادن. قبلی مزه بدی تو دهن ملت گذاشت و خیلی زود بازیکناش کاهش پیدا کردن، نقد هاش هم عین همین بود شاید بهتر. یه مقدار ریسکه خریدش الان که فروشش کمتر هم شده.

کسی بخواد تایتان 2 رو بگیره اونم وقتی 1 هفتس اومده میگیره لذت میبره چکار داره که چندماه بعد بازیکن از دست میده یا نه!این همه بازیکن دارن از بازی لذت میبرن مگه همه خرپولن و نگران تعداد بازیکن بودن!خریدار 1 ماهم هرروز بازیش کنه ماه بعد تعداد پلیر صفر بشه 1 ماه بابت پولی که داده لذت برده حالا چندماه که جای خود دارد!
همونجور که دلیل وجود داره بازیکن از دست بده ده ها دلیلم وجود داره بازیکن بگیره!سخت میگیرین چقدر خود من حیف پول ندارم فعلا وگرنه شک نمیکردم تو خریدش حالا بیام دودوتا چهارتا کنم که فلان ماه دیگه بازیکن چقدر داره مهم الانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or