Multi Platform Titanfall 2

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
October 2016
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
e12c_tf2.jpg

سازنده : Respawn Entertainment
ناشر : Electronic Arts
پلتفرم ها : PC, PS4, XB1
سبک : شوتر اول شخص
تاریخ انتشار : 7 آبان 1395

بر خلاف نسخه پیشین، نسخه دوم دارای بخش تک نفره داستانی خواهد بود که به صورت کاملا آفلاین هم قابل بازی می باشد
بازی همچنان دارای بخش چند نفره رقابتی خواهد بود و این بخش بهتر از نسخه اول باز خواهد گشت،
6 تایتان جدید با قابلیت شخصی سازی و ویژگی های مختلف به بازی اضافه شده
بخش چند نفره بازی همانند نسخه قبل از سیستم سرور های ابری استفاده می کند
داستان بازی در مورد جنگ استعماری بزرگی است که بر پایه جنگ داخلی و انقلاب ایالات متحده این بار در فضا شکل گرفته است
استدیو Respawn Entertainment ساخت بازی را از اواخر سال 2014 آغاز کرده است،
همچنین اعلام شده تمام DLC های بازی که در آینده منتشر می شود و شامل نقشه ها و مود ها و.. می باشد رایگان خواهد بود.

تصاویر :

آخرین ویرایش:
منم بازی گرفتم.

قسمتی نداره مثل سرور برازر بتل متناسب با پینگمون سرور انتخاب کنیم؟

sent from my s7 edge
من منتظرم قیمت دیسک ارزون بشه ولی توی بتا که میتونستی توی همون منوی اصلی سروری که میخوای رو انتخاب کنی کنار هر سرور هم پینگ رو نوشته بود بازی اصلی هم 100 درصد باید همچین قابلیتی داشته باشه

15525179332323360080.jpg

Titanfall 2 Original Soundtrack
Coposer : Stephen Barton

دانلود با سه کیفیت MP3 128 و MP3 320 و FLAC
01. BT-7274 [05:40]
02. Rifleman Cooper [02:42]
03. Apex Predators [05:49]
04. Link to Pilot [02:27]
05. Blood and Rust [06:17]
06. Triptych [05:23]
07. Uphold the Mission [03:58]
08. Substation [02:24]
09. Effect and Cause [03:08]
10. Anderson's Mission [04:32]
11. Fold Weapon Test [06:28]
12. Ark Pursuit [07:45]
13. SERE Kit [06:40]
14. The Battle of Typhon [06:58]
15. Trust Me [05:08]

دوستانی که بازیب گرفتن سینگل بازی چطوره؟جذاب هس؟
بخش داستانیش خیلی جذابه و فراتر از اون انتظاری بود که خودم داشتم اما مدت زمانش کوتاهه و تو حدود 5 ساعت یا کمتر تموم میشه.

درباره انتخاب سرور هم سیستمش مثل بتلفیلد نیست اما تو همون منو اصلی میتونی لیست سرورها و پینگت با اونا رو ببینی و انتخاب کنی اما بازی خودش تو رو به سروری که بهترین پینگو باهاش داری وصل میونه و نیازی به تغییر سرور نیست در واقع

مولتی بازی به شدت شبیه به BO3 شده که واسه من خیلی خوبه.ی چیزی که رو مخه البته این نظر منه یکم حس میکنم آیتم هارو سریع باز میکنه.درکل همه چی خوبه و مولتیش میتونه ساعت ها سرگرم کنه

پ.ن:یکی از بچه ها زحمت میکشه هرکدوم از مد های انلاین ی توضیح مختصر بده

sent from my s7 edge

آخرین ویرایش:
بخش داستانیش خیلی جذابه و فراتر از اون انتظاری بود که خودم داشتم اما مدت زمانش کوتاهه و تو حدود 5 ساعت یا کمتر تموم میشه.

درباره انتخاب سرور هم سیستمش مثل بتلفیلد نیست اما تو همون منو اصلی میتونی لیست سرورها و پینگت با اونا رو ببینی و انتخاب کنی اما بازی خودش تو رو به سروری که بهترین پینگو باهاش داری وصل میونه و نیازی به تغییر سرور نیست در واقع
یه مقدار میشه راجب داستان بازی توضیح بدین؟ در چه رابطه ایه؟ داخل اسپویلر بزارین تا اگه کسی نخواست نخونه، ولی واقعا من دوست دارم ببینم محوریت بازی چه موضوعی داره، تم بازی sci fi هست که خب من خیلی دوست دارم، فقفط میخوام یکم بیشتر راجب داستانش بدونم. ممنون.

منم سر ظهر بازی ریجن آل رسید دستم و کمپین رو شروع کردم.بیش تر از 3ساعتو نیم بازیش کردم بخش داستانی رو.
خیلی خوب کار شده این بخش و نکته مهم اینجاست که این بازی کمپینش تقلیدی به هیچ عنوان نیست.نه از رقیبش کال اف دیوتی تقلید کرده نه از برادرش بتلفیلد و این مساله هست که منتقد ها از راضی بودن چون راه خودش رو میره.
در بخش داستانی شما کنترل یه تایتان رو در دست دارید.این تایتان ویژگیش اینه که به مرور که بازی رو جلو میبرید قابلیت هش آنلاک میشن و هر قابلیتش دقیقا تمام تایتان هایی هستن که توی بخش مولتی میتونید کنترل کنید.یعنی شما کنترل یک تایتان رو دارید ولی کنترل کلیه تایتان ها رو میتونید داشته باشید.به خاطر این بخش داستانی آموزش بسیار عالی ای برای شناخت واسه بخش مولتی هست.
داستان بازی کلیشه ای هست ولی اینقدر خوب بیان میشه و از همه مهم تر رابطه پولیت و تایتان انگار مانند دوتا انسان هستن و هم رو میفهمن عالی کار شده که داستان رو جذاب میکنه و شما رو تا آخر میشونه پاش.
گیم پلی پولیت پیاده هم فوق العاده سریع و هیجانی هست و آدرنالین رو میبره بالا البته در درجه سختی دشوار.به نظرم چیزی به اسم صبر یا کمپ واسه شلیک توی این بازی معنایی نداره.
در کل حتما اول بخش داستانی رو تموم کنید که کلیت بازی بیاد دستتون بعد برید سراغ مولتی.
خطاب به دوستان افلاین بازم به نظرم این بازی رو فقط اجاره کنن چون بخش داستانیش کوتاهه و چیز جمع و جوریه و ارزش ضرر زیاد رو نداره.کلا بازی های چند وقت اخیر اصلا اینگاری بخش داستانیشون شده بخش اموزشی و سازنده ها میخوان با سرهم بندی خودشون رو رها کنن.
تا شب بخش داستانی رو تموم میکنم بعدش مولتی رو شروع میکنم و نظرم رو راجع بهش میگم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or