Multi Platform Titanfall 2

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
October 2016
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
e12c_tf2.jpg

سازنده : Respawn Entertainment
ناشر : Electronic Arts
پلتفرم ها : PC, PS4, XB1
سبک : شوتر اول شخص
تاریخ انتشار : 7 آبان 1395

بر خلاف نسخه پیشین، نسخه دوم دارای بخش تک نفره داستانی خواهد بود که به صورت کاملا آفلاین هم قابل بازی می باشد
بازی همچنان دارای بخش چند نفره رقابتی خواهد بود و این بخش بهتر از نسخه اول باز خواهد گشت،
6 تایتان جدید با قابلیت شخصی سازی و ویژگی های مختلف به بازی اضافه شده
بخش چند نفره بازی همانند نسخه قبل از سیستم سرور های ابری استفاده می کند
داستان بازی در مورد جنگ استعماری بزرگی است که بر پایه جنگ داخلی و انقلاب ایالات متحده این بار در فضا شکل گرفته است
استدیو Respawn Entertainment ساخت بازی را از اواخر سال 2014 آغاز کرده است،
همچنین اعلام شده تمام DLC های بازی که در آینده منتشر می شود و شامل نقشه ها و مود ها و.. می باشد رایگان خواهد بود.

تصاویر :

آخرین ویرایش:
نوید جان بیشتر به این آهنگ نزدیک بود :

اگرم من اشتباه میکنم و یکی از ترک ها اصلی Sia هست لطفاً اسمشو بگو دانلود کنم خیلی خفن بود

والا من سرچ کردم چیزی یافت نشد از SIA
فکر کنم فقط مخصوص تریلر بوده آهنگش و البته شروعش شباهت داره به همین موزیک که دادی اما ربطی به هم ندارن :D
خودم دوس داشتم یه چیز کاملتر ازش یافت شه اما همینه فقط ، ۲۰ بار دیدم تریلر رو واقعا خووبه

اینو باید به عنوان تعریف حساب کنیم یا تیکه انداختن به بازی؟
دوست عزیز مثل اینکه طرفدار بازی هستی
یه سوالی دارم ازت من خیلی تمایلی به بازی نداشتم و ندارم و نخواهم داشت ولی میبینم بعضی دوستان مثل شما دارید تعریف میکنید از بازی من نه تریلی دیدم از بازی نه خیلی اخبارش رو پیگیری کردم حالا میتونی راهنمایی کنی این بازی جه آلمان های جذابی داره؟

دوست عزیز مثل اینکه طرفدار بازی هستی
یه سوالی دارم ازت من خیلی تمایلی به بازی نداشتم و ندارم و نخواهم داشت ولی میبینم بعضی دوستان مثل شما دارید تعریف میکنید از بازی من نه تریلی دیدم از بازی نه خیلی اخبارش رو پیگیری کردم حالا میتونی راهنمایی کنی این بازی جه آلمان های جذابی داره؟
مهم ترین اصل این بازی گیم پلی بسیار عالیش هست که ترکیبش با تایتان ها دیگه به اوج میرسه بعدشم این بازی خیلی خیلی سرعتیه حتی از کالاف هم بیشتره به طوری که کسی فن بتل باشه تو این بازی سرگیجه میگیره:D
مهم ترین المان بازی هم همین تایتان ها هستند که تو این نسخه خیلی متنوع تر و جذاب ترن
تو صفحه دوم تاپیک هم در مورد بتا توضیحاتی دادم بخونیش نوع بازی دستت میاد

من هنوز منتظرم اونایی که میومدن به بازی تیکه مینداختن بیان اینجا بحث کنند
حتما الان تنها بهونتون چارت فروش بازی هست نه؟ یا این که متا همه چیز نیست؟:))

• Like
Reactions: arsenalmom
همین که بازی از گیم اسپات 9 گرفت واسه من کافیه Mike Mahardy هم کارش درسته و الکی از یه بازی تعریف نمیکنه
صدای خواننده لانچ تریلر هم اصلا یه ذره هم شبیه سیا نبود

تو You,Tube یه سری ویدیو ازش دیدم و جذب ام کرد،خصوصا یک تیکه از کمپین که واقعا حال و هوای خاصی داشت.
ولی مشکل اینکه هنوز هم احساس میکنم تایتان فال 2 هم مثل تایتان فال 1 بعد مدتی کسل کننده میشه و ارزش بازی کردنش میاد پایین.
کسانی که نسخه ی 1 رو بازی کردن و بتای نسخه ی 2 رو بازی کردن یا ویدیو دیدن ازش چه نظری دارن؟

• Like
Reactions: Masoud20R
همین که بازی از گیم اسپات 9 گرفت واسه من کافیه Mike Mahardy هم کارش درسته و الکی از یه بازی تعریف نمیکنه
صدای خواننده لانچ تریلر هم اصلا یه ذره هم شبیه سیا نبود
دوره گم اسپات دیگه تموم شد...جدیدا دیگه نیم هارم برداشته کلا نمره کامل میدهد مثلا 8 ...حالا چرا دورش تموم شده چون وقتی به بازی batman Arkham knight میده 7 کلا نمرش زیر سواله دنبال سایتی باش که بیشتر مواقع نمرش نزدیک به متا باشه

دوره گم اسپات دیگه تموم شد...جدیدا دیگه نیم هارم برداشته کلا نمره کامل میدهد مثلا 8 ...حالا چرا دورش تموم شده چون وقتی به بازی batman Arkham knight میده 7 کلا نمرش زیر سواله دنبال سایتی باش که بیشتر مواقع نمرش نزدیک به متا باشه
همین مونده از کوین ونورد به خاطر نمره بتمن ایراد بگیرین و اعتبار چند سالش رو زیر سوال ببرین خوهشا فقط به نمره نگاه نکنید و review ها رو هم بخونید تازه همین نمره 7 از سرش زیاد بود من نمیدونم تو بازی سبک beat em up چرا باید با 68 تا drone بیرون ساختمون گاتهام بجنگیم ؟

تو You,Tube یه سری ویدیو ازش دیدم و جذب ام کرد،خصوصا یک تیکه از کمپین که واقعا حال و هوای خاصی داشت.
ولی مشکل اینکه هنوز هم احساس میکنم تایتان فال 2 هم مثل تایتان فال 1 بعد مدتی کسل کننده میشه و ارزش بازی کردنش میاد پایین.
کسانی که نسخه ی 1 رو بازی کردن و بتای نسخه ی 2 رو بازی کردن یا ویدیو دیدن ازش چه نظری دارن؟

من با چند نفری حرف زدم بعد بتا کاملا راضی بودن و میگفتن خیلیی بهتر از نسخه ی اول شده و به کل تغییر کرده با مقدار زیادی نوآوری و بهبود داخل گیم پلی
اگه‌کانتنت قابل قبول داشته باشه و با تنوع مپ و سلاح زیاد و همچنین سیستم شخصی سازی قوی میتونه مدت زیادی سرگرم کنه چون گیم پلی بسیار خوب و درگیر کننده ای داره

همین مونده از کوین ونورد به خاطر نمره بتمن ایراد بگیرین و اعتبار چند سالش رو زیر سوال ببرین خوهشا فقط به نمره نگاه نکنید و review ها رو هم بخونید تازه همین نمره 7 از سرش زیاد بود من نمیدونم تو بازی سبک beat em up چرا باید با 68 تا drone بیرون ساختمون گاتهام بجنگیم ؟
همین دیگه ... دوست عزیز وقتی ميگم دوره گم اسپات سر اومده یعنی واقعا سر اومده شده یه سایت معمولی با نمره دهی متوسط الان دیگه این نمره بازیا که نمره گیم اسپات مهمه مثل چند سال قبل نیست شما بر اساس 5 یا 6 سال قبل داری نظر میری و از غافله عقبی البته قصد جسارت بهت ندارم ولی جدا بدون شوخی اون سال ها نمره گیم اسپات از متا هم برای خیلی ها مهم تر بود الان دیگه نه گیم اسپات اگه بخوام لیستی از بازی های که با نمره دادنش سوتی داده خیلی زیاده و تاپیک هم جاش نیست و جدا فکر نکنم تمایلی به بحث کردن هم داشته باشم باهات. بتمن هم عالی بود همین که شد یکی از بهترین بازی های سال 2015 جوابی هست محکم برای گیم اسپات و کسانی که مثل شما فکر میکنم.یارو بلد نبوده احتمالا با بت موبیل حرکت کنه اومده گذاشته ضعف بازی چیزی که تقریبا کل طرفداران جامعه بتمن دوست به دنبالش بودن. ...بهتره به دنبال سایتی باشی که نمره هاش به متا نزدیکه من میشناسم ولی نمیگم که نگید تبلیغ میکنه فلان سایتو ولی جدا باید دنبال سایتی باشی و اونو معیار قرار بدی که نمره هاش به متا معمولا نزدیکه

فقط 2 روزه دیگه تا رسیدن بازی که بعد از خبر ساختنش لحظه شماری میکردم که ریلیز بشه چه روز هایی که همش میرفتم تایم باقی مونده رو نگاه میکردم و میگفتم کی میشه ما اینو بازی کنیم^:)^
قراره حسابی با تایتان ها صحنه های حماسی خلق کنیم بعدشم کپچرش کنیم ای ذوق بزنیم:D:D:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or