Titanfall حاوی بخش سینگل پلیر نیست.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Titanfall حاوی بخش سینگل پلیر نیست ,زیرا درصد کمی از افراد این بخش را به پایان می رسانند.
20130611_titanfall.jpg

در مصاحبه ای با GI International ,رییس Respawn یعنی Vince Zampella گفت:
"برای ساخت بخش سینگل پلیر,تمام تمرکز استدیو باید صرف ان شود و به شش ماه وقت برای ساخت ان نیاز است ,در حالی که بازیکنان تنها در هشت دقیقه ان را تمام می کنند".
او ادامه داد:" چه مقدار از افراد بخش سینگل پلیر را تمام می کنند؟
درصد بسیار کمی ,برای مثال همه افراد مرحله اول را تمام می کنند اما فقط 5 درصد بازی را به پایان می رسانند.
"شما باید تیم را تقسیم کنید زیرا ان ها مانند دو بازی متفاوت اند اما افراد صد ها ساعت را صرف انجام مولتی پلیر می کنند و
در مقابل مقدار اندکی را صرف انجام سینگل پلیر."
" همه خواهند دید که صرف این منابع ,باعث ایجاد بخش مولتی پلیر بهتری خواهد شد."

Titanfall در اوایل 2014 برای PC, Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد.
Titanfall doesn’t contain single-player because only a small percentage will finish it | VG247

.:Metallica:.

شما ممکنه به اینترنت مناسب دسترسی داشته باشی که این حرف ها رو میزنی.خیلی ها اینترنت درست حسابی ندارند.
====
اینم دقیقا مثل همون قضیه DRM میشه که دو روز بعد میبینن بازخورد ها بده و پیش فروش ها کم میان سینگل پلیر هم میذارند.

والا همه دارن با نت ایران بازی میکنن مشکلی هم ندارن. بعد هم drm چه ربطی داره به یه بخش مولتی پلیر که مقایسه بشه و شک نکن چنین اتفاقی اصلا نمیفته . بازی تا الان که باز خورد بدی نداشته و باز هم شک نکن خوب فروش میره بعد از اون اخه بخش سینگل باید ساخته بشه مگه الکی که بخوان پشیمون بشن بعد یهو بچسبوننش به بازی ؟ اینا اصلا رو این بخش کار نکردن. این همه بازی مولتی پلیر داریم الان کدمشون پشیمون شدن سینگل گزاشتن ؟

من کلا با آنلاین حال نمیکنم ولی Titanfall و Destiny مجبورم کردن تا نسل بعد با آنلاین حال کنم :دی نمایش هر دو تا بازی حیرت انگیز بود، یعنی خرید هر دو تا همون روز اول از واجباته :دی

البته دوستان فکر نکن با این نت میتونن مثل اون تریلرا بازی کنن:d

کاری که دایس تو بتلفیلد 2 انجام داد اونم 8 سال پیش
yahoo_4.gif
چشم هارا باید شست طور دیگر باید دید ...
اعتماد به نفستو عشقه :d

بعضی از استدیو ها با کلی کارمند و پول میخوان یک بازی بسازن که سینگل هم داشته باشه آخر سر هم آب قظع میشه!حالا اینا یک استدیو تازه تاسیس با 60 نفر کارمندن پس بهتره که تمرکزشون رو یک جا بگزارن

بازی الان دیگه فقط خوراک مولتی بازان میباشد :x

نیما مثل این که تو لیست 2تامون هست این بازی :x

- - -ویرایش - - -

اره مثلا sp تو bioshock کلا یه چیزه اضافی بود!!!!!!!!!

دوست عزیز بازی مثل بیوشاک تمرکز رو داستان هستو کلا بازی سینگل ولی یه بازی برای مولتی پلیر باشه به نظر من اشتباه بزرگی هست که براش سینگل بذاری مثلا من کلا موافق Sp ّبرای بازی مثل Battlefield نیستم چون واقعا بازی فقط مولتی هست من به شخصه 2 دقیقه سینگل رو بازی نکردم مستفیم رفتم تو مولتی پلیر ..... این بازی هم خدا رو شکر از همون اول زده تو کاره مولتیی و خیال همه رو راحت کرده :-*

خوشحالم که نداره. یه بازی که صرفا MMO هست سینگل نداشته باشه تمیزتر در میاد :d یا یه بازی که اصل کارش رو سینگل هست مولتی نداشته باشه عالیتر از آب در میاد :d مثل بازی های دیوید قفس یا بازی آخر برادر لیواین.
همه که هیلو نیستن هم سینگلشون شاهکار باشه هم موتلی پلیرشون محشر و منحصر به فرد :-"
===
خرید تایتان فال و دستنی به عنوان اولین تجربه نسل بعدی واجبه :d

چقدر بد که Single نداره گرچه من چیزه خاصی از این بازی ندیدم .نوآوری هم که یکی از ناظم ها گفته بود واقعا ندیده بودم تمام عناصری که داخلش استفاده شده در بازی های مختلف دیده شده و فقط یک ترکیب از همشون است.
امیدوارم دوستانی که بازی می کنند با اینترنت پرسرعت ایران،لذت ببرند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or