Titanfall حاوی بخش سینگل پلیر نیست.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Titanfall حاوی بخش سینگل پلیر نیست ,زیرا درصد کمی از افراد این بخش را به پایان می رسانند.
20130611_titanfall.jpg

در مصاحبه ای با GI International ,رییس Respawn یعنی Vince Zampella گفت:
"برای ساخت بخش سینگل پلیر,تمام تمرکز استدیو باید صرف ان شود و به شش ماه وقت برای ساخت ان نیاز است ,در حالی که بازیکنان تنها در هشت دقیقه ان را تمام می کنند".
او ادامه داد:" چه مقدار از افراد بخش سینگل پلیر را تمام می کنند؟
درصد بسیار کمی ,برای مثال همه افراد مرحله اول را تمام می کنند اما فقط 5 درصد بازی را به پایان می رسانند.
"شما باید تیم را تقسیم کنید زیرا ان ها مانند دو بازی متفاوت اند اما افراد صد ها ساعت را صرف انجام مولتی پلیر می کنند و
در مقابل مقدار اندکی را صرف انجام سینگل پلیر."
" همه خواهند دید که صرف این منابع ,باعث ایجاد بخش مولتی پلیر بهتری خواهد شد."

Titanfall در اوایل 2014 برای PC, Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد.
Titanfall doesn’t contain single-player because only a small percentage will finish it | VG247

به نظر من آدم باید توانایی شرکتش رو بدونه اگر وقت و هزینه این رو نداره که روی دو بخش کار کنه باید یکی رو انتخاب کنه و یک بازی عالی به دست مردم بده تا یک بخش رو گند بزنه بهش..

===============

چرا فقط سونی فن ها متاثر و شوکه شدن نمیدونم..؟

واقا خیلی بده که بخش سینگل نداره این بازی واقا جای تاسف داره اون توجیهی هم که کرده برای نساختن بخش سینگل واقا قانع کنندست !!! :|
حالا یه بدبختی مثل من که کلا فقط با بخش سینگل حال میکنه باید چی کار کنه ؟ :(

اره مثلا sp تو bioshock کلا یه چیزه اضافی بود!!!!!!!!!
نظر شخصي منه شما با هاش مشكلي داري؟:)
SP فوقش بخواد سرگرم كنه ١٥ ساعته بعد از اون خسته كننده ميشه.
نسل بعد هم كه معلومه همه رفتن سمت MP ، طبيعتا بازي هايي مثل Bioshock كمتر ميشن.

من نمیدونم چرا انقدر سینگل مهمه واستون وقتی به طور واضح این بازی روی MP تمرکز داره ! من دقیقا 2سال پیش سینگل BF3 رو تموم کردم از اون روز تا الان حتی 1 بار هم برنگشتم سینگل بزنم و فقط مولتی زدم ! اگه BF3 سنگل هم نداشت اصلا واسم مهم نبود !!!

نظر شخصي منه شما با هاش مشكلي داري؟:)
SP فوقش بخواد سرگرم كنه ١٥ ساعته بعد از اون خسته كننده ميشه.
نسل بعد هم كه معلومه همه رفتن سمت MP ، طبيعتا بازي هايي مثل Bioshock كمتر ميشن.

multi و single در MW هر دو کنار هم کم از شاهکار داشت چرا این سیستم رو دوباره پیاده نمکنن یعنی TITAN قراره ناب تر از MW باشه

بهترين كارو كردن.....
چون واسه بازيهايي تو اين فرم(مثه cod و bf و همين بازي) واقعا سينگلشون اونقدري تاثير گذار نيست كه واسش خرج كنن و هزينه بذارن وقتي 90 درصد مخاطب اينجور بازيها فقط مولتيشو بازي مي كنن چه كاريه وقت اضافه صرف كردن

اونايي هم كه شوتر اول شخص با سينگل پلير قوي ميخوان برن سر وقت هيلو و هاف لايف و بايوشاك و ...... (گرچه اونام ديگه فقط سينگل نيستن)

.

دوستان این بازی اصلا MMO ـه:دی یعنی اونطوری نیست مثل team deathmatch دو تا تیم 8 نفره بریزن همدیگه رو بکشن. سیستمش خیلی گسترده تر از این حرفاست. مپ هاش بسیار بزرگه و objective هاش هم صرفا فقط کشت و کشتار نیست. چند تا گیم پلی طولانی ازش اومده، ببینید متوجه میشید.

مهم ترین نکات مثبت بازی رو میشه لطف کنید بزارید ؟؟ من خودم به شخصه استدیو Respawn رو خیلی دوست دارم اونم فقط بخاطر دو نفری بزرگی که توش هستند و بازی Titanfall هم جالب بود اما نه انقدر دیگه که بخواد BOS بشه !

ممنون میشم یه جمع اوری کنید و بگید نکات حیرت اور این بازی چی بوده که منتقد ها دیدن و ندیدیم .

خوب معلومه دیگه وقتی یه بازی بخش داستانی خیلی ضعیف و بیخود داره که وقتی هم بازی میکنی احساس میکنی که سازنده ها فقط خواستن یه چیزی بدن دست ملت بهتره که اصلا نباشه.فکر کنم یه مدت دیگه خبری از داستان و جو بی نظیر،شخصیت های دوست داشتنی و مواردی از این قبیل نباشه و فقط یه مشت بازی انلاین داریم که یه سری میریزن تو یه نقشه و همدیگرو قلع و قمع میکنن:-&:d

.:Metallica:.

شما ممکنه به اینترنت مناسب دسترسی داشته باشی که این حرف ها رو میزنی.خیلی ها اینترنت درست حسابی ندارند.
====
اینم دقیقا مثل همون قضیه DRM میشه که دو روز بعد میبینن بازخورد ها بده و پیش فروش ها کم میان سینگل پلیر هم میذارند.

.:Metallica:.

شما ممکنه به اینترنت مناسب دسترسی داشته باشی که این حرف ها رو میزنی.خیلی ها اینترنت درست حسابی ندارند.
====
اینم دقیقا مثل همون قضیه DRM میشه که دو روز بعد میبینن بازخورد ها بده و پیش فروش ها کم میان سینگل پلیر هم میذارند.

من 6ساله با همین اینترنت داغون ایران تنها کاری که میکردم COD و BF آنلاین میزدم اینترنتم هم از خیلیا تو همین سایت بدتره !!!
همین BF3 رو شما در نظر بگیر 99% بازی باز ها تو ایران فقط بازی رو برای بخش آنلاین خریدن ! ،
کسی که تا به امروز COD و BF آنلاین میزده فکر نکنم با Titanfall هم مشکلی داشته باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or