Titanfall حاوی بخش سینگل پلیر نیست.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Titanfall حاوی بخش سینگل پلیر نیست ,زیرا درصد کمی از افراد این بخش را به پایان می رسانند.
20130611_titanfall.jpg

در مصاحبه ای با GI International ,رییس Respawn یعنی Vince Zampella گفت:
"برای ساخت بخش سینگل پلیر,تمام تمرکز استدیو باید صرف ان شود و به شش ماه وقت برای ساخت ان نیاز است ,در حالی که بازیکنان تنها در هشت دقیقه ان را تمام می کنند".
او ادامه داد:" چه مقدار از افراد بخش سینگل پلیر را تمام می کنند؟
درصد بسیار کمی ,برای مثال همه افراد مرحله اول را تمام می کنند اما فقط 5 درصد بازی را به پایان می رسانند.
"شما باید تیم را تقسیم کنید زیرا ان ها مانند دو بازی متفاوت اند اما افراد صد ها ساعت را صرف انجام مولتی پلیر می کنند و
در مقابل مقدار اندکی را صرف انجام سینگل پلیر."
" همه خواهند دید که صرف این منابع ,باعث ایجاد بخش مولتی پلیر بهتری خواهد شد."

Titanfall در اوایل 2014 برای PC, Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد.
Titanfall doesn’t contain single-player because only a small percentage will finish it | VG247

من چیزه خاصی از این بازی ندیدم .نوآوری هم که یکی از ناظم ها گفته بود واقعا ندیده بودم تمام عناصری که داخلش استفاده شده در بازی های مختلف دیده شده و فقط یک ترکیب از همشون است.
میشه یکم درباره چیز خاص و نوآوری توضیح بدید؟! یه بازی چه چیزی باید داشته باشه تا اون چیز خاص و نوآورانه باشه؟! مثلا امضای شما نشون میده خیلی به آخرین ما علاقه دارید، این بازی چه چیز خاصی داره و اصولا تعریف شما از چیز خاص چیه؟! با تشکر

" چه مقدار از افراد بخش سینگل پلیر را تمام می کنند؟
خدا وکیلی راست می گه من یکی که کلا تموم نمی کنم سینگل رو مثلا سینگل B.F رو ماه قبلی تموم کردم بعد کلی که مولتی بازی کردم ...
فقط برای این سینگل رو بازی میکنم همون 1 یا 2 مرحله که گیم پلی تا حدودی دستم بیاد ...
به نظرم الان تو بازی های شوتر بهترین بخش مولتی هست که باید روش کار بشه وگرنه سینگل زیاد زیادش 10 تا 12 ساعته... 12 ساعت کجا 1200 1300 ساعت کجا تازه برای بازی های متوسط

میشه یکم درباره چیز خاص و نوآوری توضیح بدید؟! یه بازی چه چیزی باید داشته باشه تا اون چیز خاص و نوآورانه باشه؟! مثلا امضای شما نشون میده خیلی به آخرین ما علاقه دارید، این بازی چه چیز خاصی داره و اصولا تعریف شما از چیز خاص چیه؟! با تشکر
اول از همه که باهم که دعوا نداریم ،داریم صحبت می کنیم یکم مهربان تر هم میشه سوال کرد:d.شما معتقدی نوآوری داره که من دوست دارم نوآوری که نمی بینم را بهم نشان بدید.Last Of us خاص است،چون اگر دقیقا بخوای براساس اصولی که بازی را طراحی کرده جلو بری(نه بزن و بکش برو جلو روی Mode Easy ) احساس نگران وجود داره و دقیقا این احساس را به بازیکن منتقل می کنه .شما راه های مختلفی داری که از یک موقعیت خیلی بد فرار کنی.با کمترین Item هایی که در اختیار داری بهترین استفاده را باید بکنید.داستان بازی به زیباترین شکل ممکن داره روایت میشه.شاید هم همه دنیا و سایت های معتبر که بهش امتیاز دادن یک جواریی مشکل داشتند.
اما بازی TitanFall داستان چیزه نو ای است؟!پشتش یک jetpack بسته و میره بالا و پایین بارها در بازی های مثل Void/Halo ,.... دیده شده میره داخل یک ماشین و بابقیه مبارزه می کنه خوب این قضیه در Halo و lost planet و... دیده شده.جنگ هایی گروهی در شبکه آنلاین وجود داره فکر می کنم BF4 خیلی حرف ها در این زمینه برای گفتن داره تا TF .به دیوار و مانع های اطراف فشار میاره و به این ور اونور جهش برمیداره خوب دیگه این یک مورد را که بارها بارها در بازی های مختلف دیده ایم.
بریم سراغ نوآوری - MGS V - استفاده از RealTime Weather -Realistic Passage of time و به این می گم .تعریف Element هایی که در بازی های قبلی دیده نشده و یک کار جدید و نو است.

- - -ویرایش - - -

معلومه این بابا هم مثل کوجیما سبزی فروشه تا بازی ساز
اگر سبزی فروش محل شما انقدر توانایی داره که یک بازی به این شکل بسازه واقعا داره استعدادش را حرام می کنه.:d

اول از همه که باهم که دعوا نداریم ،داریم صحبت می کنیم یکم مهربان تر هم میشه سوال کرد:d.شما معتقدی نوآوری داره که من دوست دارم نوآوری که نمی بینم را بهم نشان بدید.Last Of us خاص است،چون اگر دقیقا بخوای براساس اصولی که بازی را طراحی کرده جلو بری(نه بزن و بکش برو جلو روی Mode Easy ) احساس نگران وجود داره و دقیقا این احساس را به بازیکن منتقل می کنه .شما راه های مختلفی داری که از یک موقعیت خیلی بد فرار کنی.با کمترین Item هایی که در اختیار داری بهترین استفاده را باید بکنید.داستان بازی به زیباترین شکل ممکن داره روایت میشه.شاید هم همه دنیا و سایت های معتبر که بهش امتیاز دادن یک جواریی مشکل داشتند.
اما بازی TitanFall داستان چیزه نو ای است؟!پشتش یک jetpack بسته و میره بالا و پایین بارها در بازی های مثل Void/Halo ,.... دیده شده میره داخل یک ماشین و بابقیه مبارزه می کنه خوب این قضیه در Halo و lost planet و... دیده شده.جنگ هایی گروهی در شبکه آنلاین وجود داره فکر می کنم BF4 خیلی حرف ها در این زمینه برای گفتن داره تا TF .به دیوار و مانع های اطراف فشار میاره و به این ور اونور جهش برمیداره خوب دیگه این یک مورد را که بارها بارها در بازی های مختلف دیده ایم.
بریم سراغ نوآوری - MGS V - استفاده از RealTime Weather -Realistic Passage of time و به این می گم .تعریف Element هایی که در بازی های قبلی دیده نشده و یک کار جدید و نو است.

- - -ویرایش - - -

اگر سبزی فروش محل شما انقدر توانایی داره که یک بازی به این شکل بسازه واقعا داره استعدادش را حرام می کنه.:d
ای بابا دعوا چرا؟!:d ما اینجا همه با هم دوستیم:x
درباره داستان و نحوه روایت و حتی تا اندازه ای (هر چند خیلی کم) نحوه پیشبرد بازی ، آخرین ما هم طبق تعریف شما چیز خاصی نداره چون داستان خوب و روایت بهتر در بازی های دیگه هم کمابیش پیدا میشه و نمونه خوب آخر الزمانیش هم The Walking Dead هستش! استفاده از کمترین آیتم ها هم یکی از اصول سبک "بقا" هست و توی این بازی به بهترین نحو گنجانده شده! اصلا مگه من گفتم بازی بدی هست؟!؟!؟!؟!
همین موارد درباره Titanfall هم صادقه! درسته که بعضی از ویژگی ها رو بقیه هم دارن (که بازم میشه درباره کیفیتش مثلا همین کنترل ربات ها بحث کرد) ولی همین که تونستن این ویژگی ها رو در قالبی درست و به بهترین شکل در کنار هم بچینند میشه "چیز خاص" از نظر من! در واقع مهم نیست که ویژگی های بازی شما همگی جدید و نو باشند (همین طور که در آخرین ما به هیچ عنوان جدید نو نیستند) ، مهم اینه که این عناصر و ویژگی ها با چه ساختار و کیفیتی کنار هم قرار داده بشن (دقیقا نکته برتری آخرین ما);) ضمن اینکه IGNو گیم اینفرمر هم Titanfall رو بهترین بازی نمایشگاه انتخاب کردند که هر چند من خیلی موافق نیستم ولی نشون میده تا حد قابل توجهی تونسته نظر بقیه رو هم جلب کنه:bighug:

من متاسفانه Walking Dead را بازی نکردم در نتیجه نمی توانم قضاوت درستی روی صحبت شما دوست محترم داشته باشم.مطمئنا استفاده از کمبود Item در چنین سبکی از بازی ها یک منطق به حساب میاد اما آیا در بازی های دیگر هم این تعادل حفظ شده؟به نظر من نه چون همیشه در بازی ها دیگر به همین سبک می بینی Gamer یک Item پیدا می کنه که قدرتی خیلی بیشتر از چیز های دیگر داره و خیلی زیاد هم در محیط بازی در اختیارش است و تا آخر باهمون بازی می کنه اما منظور من این بود که در LOU بخوبی توانسته قدرت و نحوه استفاده از تمام موارد و راه حل را در کل بازی تقسیم کنه که در کمتر بازی دیده میشه.
:dالبته این تاپیک اصلا ربطی به LOU نداره.:d
نظر شما درباره TITANFall کاملا محترم است خوب هر Gamer این حق را داره که از چیزی که خوشش اومده دفاع کنه.مطمئنا هم این بازی قشنگی است اما تمام حرف من این است که در این سبک بازی در محیط آنلاین و مولتی پلیر به وفور Game وجود داره که خیلی هم قوی هستند و همین امر باعث میشه بگم که بازی TF از دیدگاه من مورد خاصی نداره.در موردIGN هم به نظر من یک طرفداری کورکورانه انجام داده و حق خیلی از Game های برتر دیگر نمایشگاه را با انتخاب TF خورده است.که باز جای شکرش باقی است توی این مورد باهم همنظر هستیم.
در آخر هم همانطور که گفتم امیدوارم تمام دوستانی که این بازی را به شکل آنلاین تجربه می کنند بی نهایت لذت ببرند.

سونی هم یاد بگیره از این جور بازی های انلاین برای کنسولش بسازه اکثر بازی های انحصاری سونی افلاینه . خواست خدای جنگ و انلاین کنه زد نابودش کرد .

سونی هم یاد بگیره از این جور بازی های انلاین برای کنسولش بسازه اکثر بازی های انحصاری سونی افلاینه . خواست خدای جنگ و انلاین کنه زد نابودش کرد .
Lol
Uncharted 2&3 , The last of us, Killzone 2 ....
چيزي اطلاع نداريد لازم نيست دربارش نظر بديد.:)
اكثر F2P ها و MMO ها براي PS4 دارن ميان به علاوه Dayz , Planetside 2 , Warframe كه براي One نميان.
Gow هم تاحالا تو اين سبك هيچ بازي مولتي به اين خوبي نداشته ، خيلي ها راضي بودن.

آخرین ویرایش:
برداشتی که من از این بازی دارم : خودشون گفتن که با این بازی مرز بین سینگل و مولتی کمرنگ تر میشه یا برداشته میشه . پس این بازی باید طوری باشه که 2 تا تیم چند نفره توی یه نقطه بازی میکنن در مقابل هم یا کلا یه تیم در حالت Co-op یه ماموریت رو به پایان میرسونن و داستان بازی به جلو میره . مگر به غیر از اینه ؟

Lol
Uncharted 2&3 , The last of us, Killzone 2 ....
چيزي اطلاع نداريد لازم نيست دربارش نظر بديد.:)
اكثر F2P ها و MMO ها براي PS4 دارن ميان به علاوه Dayz , Planetside 2 , Warframe كه براي One نميان.
Gow هم تاحالا تو اين سبك هيچ بازي مولتي به اين خوبي نداشته ، خيلي ها راضي بودن.
MAG رو یادت رفت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or