Titanfall بهترین بازی نمایشگاه E3 2013 شد.

Easy_GoiiN

کاربر سایت
TFLogo.jpg

بازی جدید Titanfall با دریافت 6 جایزه، عنوان بهترین بازی نمایشگاه E3 2013 را از آن خود کرد. بازی جدید شرکت Respawn (سازندگان پیشین سری COD) یک بازی تمام آنلاین می باشد که ظرفیت پشتیبانی از 24 بازیکن، بطور همزمان را دارد. Titanfall در بهار 2014 برای Xbox 360, Xbox One, PC منتشر می شود. ضمن آنکه منتشر شدن این عنوان برای PS4 در هاله ای از ابهام قرار دارد. با توجه به اینکه Titanfall، توسط EA ساخته می شود، عجیب نیست که یک عنوان انحصاری برای Microsoft باشد؛ چرا که رابطه ی Micro و EA این چند وقت اخیر قوت گرفته است.

منبع

من که وقتی gameplay رو دیدم واقعا خوشم اومد به نظرم همه چیش خیلی خوب کار شده، Vince Zampella از بنیانگذاران استودیو سازندش(respawn entertainment) هم یکی از اون دو نفر شاخی هست که از Infinity Ward جدا شدن بعد modern warfare 2

آخرین ویرایش:
ولی حالا جدا بخوام بگم،بازیش ترکیبی از کرایسیس و ونکوییش هست به نظرم و اصلا فکرشو نکنین که بتونه با COD رقابت کنه.
من خودم COD بازی نمیکنم و برای انلاین انریل تورنومنت و هیلو رو ترجیح میدم.ولی چه میشه کرد..جهان با COD ه

1% هم امکان نداره که برا PS4 نیاد.EA اگه ببینه روی WII U هم ملت میخرنش،اونوقت جام زهرو مینوشه و روی اونم ریلیز میکنه،کلی هم از سخت افزارش تعریف میکنه.

من بیشتر با بازی بانجی حال کردم تا این تایتان فال، اصلا منو نگرفت بازیش.
(نظر شخصی)

نه خدائیش نظرت محترمه.کلاس بازی Destiny یه سروگردن از Titanfall بالاتره.دنیای Destiny اونقدر بزرگ هست که بشه درش غرق شدو به معنای واقعی MMO هست.اما TF بیشتر، نزدیک به مولتی COD و BF تو این نسله.

آخرین ویرایش:
Destiny یه سروگردن از Titanfall بالاتره.
کجای این کره خالی یه بازی MMO رو با یه مولتی پلیر اول شخص مقایسه میکنن ؟
دستینی بازی خوبی بود منم خوشم اومد ولی به نظر منتقدین برتری مقابل تایتانفال نداشته که تایتان فال بهترین بازی انتخاب شده !
البته لازم به ذکره که این بازی اگر از حالت انحصاری خارج بشه مطمئنا میشه بهترین بازی !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or