Titanfall بهترین بازی نمایشگاه E3 2013 شد.

Easy_GoiiN

کاربر سایت
TFLogo.jpg

بازی جدید Titanfall با دریافت 6 جایزه، عنوان بهترین بازی نمایشگاه E3 2013 را از آن خود کرد. بازی جدید شرکت Respawn (سازندگان پیشین سری COD) یک بازی تمام آنلاین می باشد که ظرفیت پشتیبانی از 24 بازیکن، بطور همزمان را دارد. Titanfall در بهار 2014 برای Xbox 360, Xbox One, PC منتشر می شود. ضمن آنکه منتشر شدن این عنوان برای PS4 در هاله ای از ابهام قرار دارد. با توجه به اینکه Titanfall، توسط EA ساخته می شود، عجیب نیست که یک عنوان انحصاری برای Microsoft باشد؛ چرا که رابطه ی Micro و EA این چند وقت اخیر قوت گرفته است.

منبع

کجای این کره خالی یه بازی MMO رو با یه مولتی پلیر اول شخص مقایسه میکنن ؟
دستینی بازی خوبی بود منم خوشم اومد ولی به نظر منتقدین برتری مقابل تایتانفال نداشته که تایتان فال بهترین بازی انتخاب شده !
البته لازم به ذکره که این بازی اگر از حالت انحصاری خارج بشه مطمئنا میشه بهترین بازی !!
تو از کجای این کره خاکی اومدی که نمیدونی MMO چی هست.Titanfall هم یک بازی MMo هست برادر.زمان مشخص میکنه کدوم حقشه که لقب بهترین بهش داده بشه.اما اگه به من باشه که میگم Destiny.

تو از کجای این کره خاکی اومدی که نمیدونی MMO چی هست.Titanfall هم یک بازی MMo هست برادر.زمان مشخص میکنه کدوم حقشه که لقب بهترین بهش داده بشه.اما اگه به من باشه که میگم Destiny.
مثل اینکه ادبیات احترام کلا غریبه اید ... MMO نیست تایتان فال ... یه بازی شوتر ـه مثل بتلفید یا COD که فاقد بخش SP ـه ... اوکی ؟
از کی تا حالا انحصاری شده؟
انحصار مایکروسافت ویندوز و کنسول

کجای این کره خالی یه بازی MMO رو با یه مولتی پلیر اول شخص مقایسه میکنن ؟

پس اینو کی نوشته؟.با ادبیات خودت بهت جواب دادم.
مثل اینکه ادبیات احترام کلا غریبه اید ... MMO نیست تایتان فال ... یه بازی شوتر ـه مثل بتلفید یا COD که فاقد بخش SP ـه ... اوکی ؟
مهندس،به این سبک بازی میگن MMO یعنی (massively multiplayer online).تو این سبک هم بازی کم نداریم،مثل Planetside2,Arctic Combat,Blacklight,...
حالا Destiny رگه های RPG هم توش داره اما Titanfall نداره... اوکی؟
انحصارش!! هم زمانی هست،برادر.مطمئن باش.پی سی پلتفرم Microsoft شده جدیدا؟!!!

آخرین ویرایش:
اول از همه این که بازی برای PC میاد که یه وسیله هست که هر قطعه از اون مال یه شرکته
از کی تا حالا PC مال ماکرو بوده و ما خبر نداشتیم؟

اول از همه این که بازی برای PC میاد که یه وسیله هست که هر قطعه از اون مال یه شرکته

جدا ؟ چند نفری فکر کردین که PC هر قطعش واسه یه شرکته؟
خدایی من تا الان فکر میکردم PC رو فقط مایکروسافت میزنه :))

دوست عزیز این بازی در انحصار مایکروسافت هست ( 360 , Microsoft Windows , One )
ممکنه یه PC سیستم عامل دیگه ای داشته باشه مثل Linux و Mac OS ( واسه این سیستم عامل ها که عرضه نمیشه )
فقط و فقط برای Windows
بعد حالا حالا هم منتظر انحصار زمانی شدنش نباش چون فعلا خبری نیست ;)

منظورش ویندوز هست که تو همه خونه ها پیدا میشه
ویندوز واسه ماکروسافته
قبلا هم گفتم اگه یه بازی واسه کنسولهای سونی نیاد میشه انحصاری حالا دیگه بقیه پلتفرم ها مهم نیست

ویندوز
مگه قطعات ps و xbox ماله این دو شرکتن ؟
یعنی الان من برم یه ویندوز بگیرم + دیسک تایتان فال،این دوتا رو بندازم تو یه گونی، خود به خود بازی اجرا میشه؟
منظورم اینه که بازی برای PC میاد و ویندوز قسمتی از یک PC هست...
خیر،ولی در انحصار و برای این دو شرکت هستن،الان شما بری سایت AMD میتونی PS4 پیشخرید کنی؟

یعنی الان من برم یه ویندوز بگیرم + دیسک تایتان فال،این دوتا رو بندازم تو یه گونی، خود به خود بازی اجرا میشه؟
خیر،ولی در انحصار و برای این دو شرکت هستن،الان شما بری سایت AMD میتونی PS4 پیشخرید کنی؟
بهتره اینقدر مقلطه نکنی
درحال حاضر بازی تایتانفال که از قرار بهترین بازی از جانب 95٪ نشریات و سایت ها گیم در E3 شناخته شده قراره رو os ویندوز که از قرار مایکروسافت هم اونو به وجود آورده و همچنین وان بیاد
شما میتونی برای اعتراض یا شکایت و ... به EA مراجعه کنی

بچه ها امروز یه چیزی یاد گرفتم من که تا حالا نمیدونستم.بازیهائی مثل استارکرفت،دیابلو،League of Legends،دوتا... که انحصاری پی سی هستن،در واقع انحصاری Microsoft هستن.چه خدماتی Microsoft به پی سی گیمرها کرده واقعا!!

بازیهائی که از اول تکذیب میشن اومدنشون روی کنسولهای دیگه،بعد چندوقت ریلیز میشن،چه برسه به این که بطور ضمنی تائید شده برا PS4.همون که اومدنش برا PS4 تکذیب نشده یعنی اینکه منتظرش باشین.

برادر من. دوست عزیز! این حرفت وقتی درسته که شما مثلا بیای لینوکس یا مکینتاش بریزی رو PCت بازم بازی اجرا بشه. ولی عملا طوریه که با اونا حتی منوی new game رو هم نمیتونی ببینی!

پس PC = ویندوز

بچه ها امروز یه چیزی یاد گرفتم من که تا حالا نمیدونستم.بازیهائی مثل استارکرفت،دیابلو،League of Legends،دوتا... که انحصاری پی سی هستن،در واقع انحصاری Microsoft هستن.چه خدماتی Microsoft به پی سی گیمرها کرده واقعا!!

تمام اینا برای OS شرکت Apple هم هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or