Titanfall بهترین بازی نمایشگاه E3 2013 شد.

Easy_GoiiN

کاربر سایت
TFLogo.jpg

بازی جدید Titanfall با دریافت 6 جایزه، عنوان بهترین بازی نمایشگاه E3 2013 را از آن خود کرد. بازی جدید شرکت Respawn (سازندگان پیشین سری COD) یک بازی تمام آنلاین می باشد که ظرفیت پشتیبانی از 24 بازیکن، بطور همزمان را دارد. Titanfall در بهار 2014 برای Xbox 360, Xbox One, PC منتشر می شود. ضمن آنکه منتشر شدن این عنوان برای PS4 در هاله ای از ابهام قرار دارد. با توجه به اینکه Titanfall، توسط EA ساخته می شود، عجیب نیست که یک عنوان انحصاری برای Microsoft باشد؛ چرا که رابطه ی Micro و EA این چند وقت اخیر قوت گرفته است.

منبع

بهتره اینقدر مقلطه نکنی
درحال حاضر بازی تایتانفال که از قرار بهترین بازی از جانب 95٪ نشریات و سایت ها گیم در E3 شناخته شده قراره رو os ویندوز که از قرار مایکروسافت هم اونو به وجود آورده و همچنین وان بیاد
شما میتونی برای اعتراض یا شکایت و ... به EA مراجعه کنی
مغلطه؟
زدی جاده خاکی عزیز من مغلطه نمی کنم
شما دیسک بازی + دیسک ویندوز رو بنداز تو سطل آب وقتی بازی اجرا شد من قبول میکنم این بازی انحصاری ماکرو هست... ok؟
شما هنوز تفاوت PC و ویندوز رو نمیدونی،داری میگی بازی واسه ویندوز میاد
شما بشین با بازی تایتان فال که از قرار بهترین بازی از جانب 95٪ نشریات و سایت ها گیم در E3 شناخته شده عشق کن
ما هم هیچ شکایتی نداریم که به جانب EA ببریم

مغلطه؟
شما دیسک بازی + دیسک ویندوز رو بنداز تو سطل آب وقتی بازی اجرا شد من قبول میکنم این بازی انحصاری ماکرو هست... ok؟
شما بشین با بازی تایتان فال که از قرار بهترین بازی از جانب 95٪ نشریات و سایت ها گیم در E3 شناخته شده عشق کن
چی میگی شما کلا ؟
دارم میگم فقط برای os ویندوز میاد ... برای آندروید اپل لینوکس نمیاد !
این یعنی اینکه انحصاری مایکروسافت !
حالا شما نمیخوای این موضوع به این سادگی رو درک کنی مختاری

مغلطه؟
شما هم دیسک TLOU+PS3 رو بزار تو سطل آب بازی اجرا شد قبول می کنم این بازی انحصاری سونی هست... ok؟

مغلطه؟

ممنون که دل یک فروم رو شاد کردی. :))

=============================

راستی titan fall هم mmo نیست کلا mmo یعنی massive multiplayer online بعد کجای titan fall دقیقا massive هست ؟

این ویکی بازی

Titanfall - Wikipedia, the free encyclopedia

[TABLE="class: infobox hproduct"]
[TR]
[TD]Genre(s)[/TD]
[TD]First-person shooter[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mode(s)[/TD]
[TD]Multiplayer (with single-player elements)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

شما هم دیسک TLOU+PS3 رو بزار تو سطل آب بازی اجرا شد قبول می کنم این بازی انحصاری سونی هست... ok؟
دیسک TLOU+PS3 دیگه چیه؟
میگم بازی داره برا PC میاد و ویندوز قسمتی از PC هست... تا اینجا گرفتی؟
حالا سخت افزار رو از ویندوز جدا کنی چی میمونه؟
سخت افزارش که دیگه انحصار ماکرو نیست،اگه هست به ما بگو
قصد دارین به زور بازی رو بچسبونین به ویندوز
نه آقا جان بازی برا PC میاد
اگه اصرار داری بازی برا ویندوز هست شما دیسک بازی رو + دیسک ویندوز باهم چسب بهشون بزن و بچسبونشون به هم و اگه اجرا شد از بازی کردن لذت ببر
فهمیدی؟ یا بشکافم؟

ممنون که دل یک فروم رو شاد کردی. :))

=============================

راستی titan fall هم mmo نیست کلا mmo یعنی massive multiplayer online بعد کجای titan fall دقیقا massive هست ؟

این ویکی بازی

[TR]
[TD]Genre(s)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mode(s)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

خود سازنده ها گفتن بازی بخش تک نفره نداره که

دیسک TLOU+PS3 دیگه چیه؟
میگم بازی داره برا PC میاد و ویندوز قسمتی از PC هست... تا اینجا گرفتی؟
حالا سخت افزار رو از ویندوز جدا کنی چی میمونه؟
سخت افزارش که دیگه انحصار ماکرو نیست،اگه هست به ما بگو
قصد دارین به زور بازی رو بچسبونین به ویندوز
نه آقا جان بازی برا PC میاد
اگه اصرار داری بازی برا ویندوز هست شما دیسک بازی رو + دیسک ویندوز باهم چسب بهشون بزن و بچسبونشون به هم و اگه اجرا شد از بازی کردن لذت ببر
فهمیدی؟ یا بشکافم؟

بحث بیهوده ای دارید انجام میدید. PC یعنی ویندوز و این بازی هم فعلا داره براش عرضه میشه. قطعا در آینده برای PS4 هم عرضه خواهد شد ول در حال حاضر اختصاصی برای این فرمت هاست.

این ویکی بازی

[TR]
[TD]Genre(s)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mode(s)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
تا حالا بازی آنلاین انجام دادی؟ مگه هر بازی MMO باید بینهایت پلیر ساپورت کنه؟ BF PLY4Free هم 32 تا ساپورت میکنه.Arctic combat هم همین حدود شاید هم کمتر.باقی هم همینطورن.
یعنی حتما سازنده باید اعلام کنه که بازی MMO هست که در غیابش به ویکی پناه میبری؟ بازی اول MMO هست بعد ویژگیش این Single..er elemnets هست.
بیخیال همونی که شما میگی درسته،سبک بازی همین Multiplayer with single-player elements هست که میشه MWS-PE و در واقع سبک جدیدی هست.

تا حالا بازی آنلاین انجام دادی؟ مگه هر بازی MMO باید بینهایت پلیر ساپورت کنه؟ BF PLY4Free هم 32 تا ساپورت میکنه.Arctic combat هم همین حدود شاید هم کمتر.باقی هم همینطورن.
یعنی حتما سازنده باید اعلام کنه که بازی MMO هست که در غیابش به ویکی پناه میبری؟ بازی اول MMO هست بعد ویژگیش این Single..er elemnets هست.
بیخیال همونی که شما میگی درسته،سبک بازی همین Multiplayer with single-player elements هست که میشه MWS-PE و در واقع سبک جدیدی هست.

ببین اول xfire خودت رو با من مقایسه کن بعد بیا حرف بزن اون موقع که اینترنت نداشتی خونتون ما داشتیم jazz رو بازی میکردیم :)) اینم ویکی
Battlefield Heroes - Wikipedia, the free encyclopedia

ببین خودت رو برو بکش بازم این بازی mmo نیست بازم برات میگم mmo یعنی massive multiplayer online که یعنی مولتی پلیر بازی باید در سطح کلان باشه که میتونستی جان اون 2 تا حداقل بگی bf3 که قابل قبول تر باشه :love:

آخرین ویرایش:
ببین اول xfire خودت رو با من مقایسه کن بعد بیا حرف بزن اون موقع که اینترنت نداشتی خونتون ما داشتیم jazz رو بازی میکردیم :)) اینم ویکی
Battlefield Heroes - Wikipedia, the free encyclopedia

ببین خودت رو برو بکش بازم این بازی mmo نیست بازم برات میگم mmo یعنی massive multiplayer online که یعنی مولتی پلیر بازی باید در سطح کلان باشه که میتونستی جان اون 2 تا حداقل بگی bf3 که قابل قبول تر باشه :love:
الان BF3 طبق نظر تو MMO شده؟!! بعد BF Ply4Free و Blacklight سبکشون MMO نیست؟
چرا لقمه رو میپیچونی دور سرت؟ چندچندی با خودت؟
کی گفته بازی باید در حد کلان باشه تا بهش بگن MMO؟ یه سرچ میزدی به جای اینکه بری ویکی.
فقط به اون ورلدی که بازی کردی نمیگن MMO.اونم یه زیرشاخه از این سبک هست به اسم MMORPG.بازیهای خیلی خیلی کوچیک مثل Warframe وامثالهم MMO هستن،حتی Travian و بازیهای تحت مرورگر.
حرفت اینقدر خنده داره که انگار به من بگی DOTA سبکش FPS هست.یعنی کوچه علی چپ برا امثال تو باید استفاده کرد.
از همون ویکی رفرنس میدم که ببینی MMO یعنی چی و چه بازیهای سبکشون این هست.چون انگار جوره دیگه نرود میخ.
--------------------
اینم لیست MMOFPS های هم سبک TitanFall

میبینی که BF Ply4Free وArctic combat هم جزوشونه.بعد تو برو به BF3 بگو MMO.

آخرین ویرایش:
الان BF3 طبق نظر تو MMO شده؟!! بعد BF Ply4Free و Blacklight سبکشون MMO نیست؟
چرا لقمه رو میپیچونی دور سرت؟ چندچندی با خودت؟
کی گفته بازی باید در حد کلان باشه تا بهش بگن MMO؟ یه سرچ میزدی به جای اینکه بری ویکی.
فقط به اون ورلدی که بازی کردی نمیگن MMO.اونم یه زیرشاخه از این سبک هست به اسم MMORPG.بازیهای خیلی خیلی کوچیک مثل Warframe وامثالهم MMO هستن،حتی Travian و بازیهای تحت مرورگر.
حرفت اینقدر خنده داره که انگار به من بگی DOTA سبکش FPS هست.یعنی کوچه علی چپ برا امثال تو باید استفاده کرد.
از همون ویکی رفرنس میدم که ببینی MMO یعنی چی و چه بازیهای سبکشون این هست.چون انگار جوره دیگه نرود میخ.
--------------------
اینم لیست MMOFPS های هم سبک TitanFall

میبینی که BF Ply4Free وArctic combat هم جزوشونه.بعد تو برو به BF3 بگو MMO.

هر چی میگیم تو یه چرت دیگه برای خودت تفصیر میکنی تو فکر کن titan fall mmo هست خوش باش.

یه مدتی هم داشتی زور میزدی قبلا به من بگی از من بیشتر Bf3 بازی کردی من فلانم کلا با تو بحث نمیشه کرد زیاد تفضیر میکنی برا خودت

هر چی میگیم تو یه چرت دیگه برای خودت تفصیر میکنی تو فکر کن titan fall mmo هست خوش باش.

یه مدتی هم داشتی زور میزدی قبلا به من بگی از من بیشتر Bf3 بازی کردی من فلانم کلا با تو بحث نمیشه کرد زیاد تفضیر میکنی برا خودت
زدی جاده خاکی مثل اینکه نه؟ چرت تو میگی که به نظرت MMO بودن BF 3 قابل قبولتره تا BF ply4Free.
جنبه بحث کردن و قبول کردن نداری کسی اجبارت نکرده واردش بشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or