TITAN Z معرفی شد: 3000 دلار

Behrooz

کاربر سایت
geforce-gtx-titan-z-645x218.jpg

با قیمت سرسام آور 3000 دلار، انویدیا قراره TITAN Z را در اواسط 2014 عرضه کند. باید خاطر نشان کرد که این کارت تنها مخصوص گیمرها نیست، بلکه سازنده های بازی را نیز هدف قرار داده است.

دو هسته‌ای (GK110 x2)
8 ترافلاپس
12 گیگ مموری
5,760 Processing Core (کودا کور) - 2,880 هر هسته

titanz-645x362.png

NVIDIA GeForce GTX Titan Z Specifications:

[TABLE="width: 1189"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX 780[/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX Titan[/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX 780 Ti[/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX Titan Black Edition[/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX Titan Z[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GPU Codename[/TD]
[TD]GK110[/TD]
[TD]GK110[/TD]
[TD]GK110[/TD]
[TD]GK110[/TD]
[TD]GK110 x2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GPU Process[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cores[/TD]
[TD]2304 Cores[/TD]
[TD]2668 Cores[/TD]
[TD]2880 Cores[/TD]
[TD]2880 Cores[/TD]
[TD]5760 Cores[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VRAM[/TD]
[TD]3 GB GDDR5[/TD]
[TD]3 GB GDDR5[/TD]
[TD]3 GB GDDR5[/TD]
[TD]6 GB GDDR5[/TD]
[TD]12 GB GDDR5 (6 GB x2)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Memory Bus[/TD]
[TD]384-bit[/TD]
[TD]384-bit[/TD]
[TD]384-bit[/TD]
[TD]384-bit[/TD]
[TD]384-bit x2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TDP[/TD]
[TD]250W[/TD]
[TD]250W[/TD]
[TD]250W[/TD]
[TD]250W[/TD]
[TD]~350W[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Price[/TD]
[TD]$549[/TD]
[TD]$999[/TD]
[TD]$699[/TD]
[TD]$999[/TD]
[TD]~$2999[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Launch[/TD]
[TD]June 2013[/TD]
[TD]February 2013[/TD]
[TD]December 2013[/TD]
[TD]February 2014[/TD]
[TD]Mid-2014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
به نظر من هیچ اجباری برای تهیه این کارت وجود نداره، البته که کارت فوق العاده قدرتمندی هست و کسی که توانش رو داشته باشه میتونه ازش استفاده کنه و لذت ببره اما یکی هم که نتونست میتونه با هزینه پایین تر هم از بازی های فعلی و آینده لذت ببره! بعنوان مثال : Build a Steam PC for around $500 that will rival next generation consoles
خوبیه PC اینه که برای تهیه قطعاتش هیچ محدودیتی وجود نداره!

بنده آقا علی رو میشناسم و برخلاف تصورات عامه (!) ایشون نه تنها کنسول فن هستن بلکه سیستم PC ایشون رو کلا 10 نفر در ایران نداره! دوتا موس داره که قیمتشون بالای 1 میلیون تومن هست! البته اگه کیبورد 1 میلیونیشون رو هم در نظر بگیریم سر جمع 2 میلیون پول موس و کیبوردشون هست فقط! در مورد کیسشون نمیگم چون قابل هضم خیلی ها نیست و ممکنه کار به رانی تیدین یا حتی انجی تیوب برسه!
اینهارو گفتم تا بدونین ایشون به هیچ وجه هیچوقت فخر فروشی نمیکنن،
هرکی ایشونو میشناسه میدونه بسیار شریف و دوست داشتنی هستن. به موقع خودش هم طرفدار کنسول هست و هم طرفدار PC
در این مورد و با قیمت 10 12 میلیون تومانی این کارت گرافیک حق رو به ایشون میدم که به انویدیا یا به برخی جنبه های منفی PC گیمینگ بتازن.

الان من کار به این بحث ها ندارم، ولی اینکه یکی چقدر خرج کرده چه ریطی به بحث داره؟ مهمتر اینکه این قضیه چجور یه برگ برنده حساب میشه؟ این که کسی نظرش درست باشه رابطه مستقیمی با قیمت سیستمش داره؟!

چرا شلوغش میکنین الکی
PC یه پلتفرم نامحدوده و تا بوده ازین قطعات فضایی داشته و خواهد داشت
این کارتم برای بازیهای 4K و بازیسازها ساخته شده
شما که تایتان فال میخوای بازی کنی با تنظیمات بالاتر از کنسول میتونی یه کارت 150 دلاری بخری
هردفعه باید اینارو تکرار کرد آیا ؟!

بابا بخدا همه میگن این کارت گرافیک به درد بازی صرف نمی خوره و کسی که انقدر هزینه میکنه واسه این کارت گرافیک اونم فقط برای بازی مشکل داره یا پولش واقعا اضافست ! چون میشه با یه کارت گرافیک ۱۵۰ دلاری هم راحت بازی ها رو با همون کیفیت ۳۰۰۰ دلاری اجرا کرد ( البته الان ، ممکنه ۳-۴ سال بعد نتونه که اون موقع فوقش میری یه کارت یکم گرون تر میگیری )

چرا شلوغش میکنین الکی
PC یه پلتفرم نامحدوده و تا بوده ازین قطعات فضایی داشته و خواهد داشت
این کارتم برای بازیهای 4K و بازیسازها ساخته شده
شما که تایتان فال میخوای بازی کنی با تنظیمات بالاتر از کنسول میتونی یه کارت 150 دلاری بخری
هردفعه باید اینارو تکرار کرد آیا ؟!
بعد اون کارت 150 دلاری شما با هوا کار میکنه دیگه ؟
CPU / RAM / MB وووووو هم که مجانی میدن بت دیگه

آخرین ویرایش:

همین کارت 750ti برای تجربه بهتر از کنسول بسه بسیار کم مصرف و خنک .

بعضی ازین کنسول گیمرها الکی شلوغش میکنن .. خود انویدیا هم اعلام کرده انتظار فروش بالا این کارتو نداره فعلا تا زمان ارائه کارتهای 20 نانومتری این غول جدید ارائه داده

البته کارتهای dual gpu زیاد توصیه نمیشن بهتره single gpu استفاده کنیم هرچند gm210 از نظر قدرت دست کمی از TITAN Z نداره مسلما قیمت بسیار کمتری هم خواهد داشت

6
پس من ترجیح میدم اینو با سیستمی مقایسه کنم که به روز و جدیده نه سیستمی که به 2 سال دیگه هم نمی رسه البته از لحاظ بروز بودن.
اون واسه قبلا بود dx12 low level بیاد یه کارت بیشتر دووم میاره مدام نمیخواد سیستم ارتقا داد .

آخرین ویرایش:
این دوسمون یه حرفی زد عجیب...میگه سیستم حداقل باش 6 میلیون باشه که با ps4 رقابت کنه....اقای ironhideبا احترام میگم شما قبل از اینکه این حرفو بزنس فکر هم کردی ؟ نزنید اقا مجبورتون که نکردن
..

6 تومن حداکثره نه حداقل. چه خبره مگه ؟
PS4 باید 1 نسل دووم بیاره. اونم حداقل.
پس من ترجیح میدم اینو با سیستمی مقایسه کنم که به روز و جدیده نه سیستمی که به 2 سال دیگه هم نمی رسه البته از لحاظ بروز بودن.
در ضمن تو خارج عمر مفید ماشین 3-5 ساله. ولی تو ایران 15 سال.
همین مشکل تو سیستم هم هست. اونجا سیستم رو هر سال یا 2 سال یبار عوض میکنن ولی اینجا باهاش ترشی میندازن.:d
دسته PS3 شش سال دووم میاره. از لحاظ ساختار عرض میکنم. ولی کیبورد و موس 6 سال پیش رو الان به بچه بدی قهر میکنه.
موضوع نقدینگی هم نیست. اینجا ما هر خرجی رو میکنیم ولی وقتی میریم سوپری تخفیف میخوایم.

با 3 تومن سیستم میبندن بازی ها رو بهتر از PS4 اجرا میکنه.
معلوم نیست Iron Hide این حرف هارو از کجا میاری؟

شما داری الانو میبینی ، من 6 سال دیگه رو.
تجربه مدرسه خوبیه ولی شهریه اش گرونه.

ایشون یه دفعه میاد پز PS4 رو میده یدفعه دیگه میاد از برند های جدید موس و کیبورد برای ما داستان میگه.یروز هم میاد فخرفروشی میکنه.معلوم نیست فازش چیه.

باشششش.ما بچه،شما پیر بابا!:))میگم پیر بابا الان شما طرفدار کدوم پلتفرمی دقیقا؟PC یا PS4?b-)

داداش چرا ناراحت میشی ؟
تیکه انداختی ، جوابتو دادم.
تو سال جدید کمی ظرفیتمونو افزایش بدیم بهتر نیست ؟
-------------------------
در ضمن چون شما تازه واردی عرض کنم خدمتت، بنده تا همین 3 سال پیش PC فن چند آتیشه بودم ولی الان با اجازه شما البته، سونی فن هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or