TITAN Z معرفی شد: 3000 دلار

Behrooz

کاربر سایت
geforce-gtx-titan-z-645x218.jpg

با قیمت سرسام آور 3000 دلار، انویدیا قراره TITAN Z را در اواسط 2014 عرضه کند. باید خاطر نشان کرد که این کارت تنها مخصوص گیمرها نیست، بلکه سازنده های بازی را نیز هدف قرار داده است.

دو هسته‌ای (GK110 x2)
8 ترافلاپس
12 گیگ مموری
5,760 Processing Core (کودا کور) - 2,880 هر هسته

titanz-645x362.png

NVIDIA GeForce GTX Titan Z Specifications:

[TABLE="width: 1189"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX 780[/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX Titan[/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX 780 Ti[/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX Titan Black Edition[/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX Titan Z[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GPU Codename[/TD]
[TD]GK110[/TD]
[TD]GK110[/TD]
[TD]GK110[/TD]
[TD]GK110[/TD]
[TD]GK110 x2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GPU Process[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cores[/TD]
[TD]2304 Cores[/TD]
[TD]2668 Cores[/TD]
[TD]2880 Cores[/TD]
[TD]2880 Cores[/TD]
[TD]5760 Cores[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VRAM[/TD]
[TD]3 GB GDDR5[/TD]
[TD]3 GB GDDR5[/TD]
[TD]3 GB GDDR5[/TD]
[TD]6 GB GDDR5[/TD]
[TD]12 GB GDDR5 (6 GB x2)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Memory Bus[/TD]
[TD]384-bit[/TD]
[TD]384-bit[/TD]
[TD]384-bit[/TD]
[TD]384-bit[/TD]
[TD]384-bit x2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TDP[/TD]
[TD]250W[/TD]
[TD]250W[/TD]
[TD]250W[/TD]
[TD]250W[/TD]
[TD]~350W[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Price[/TD]
[TD]$549[/TD]
[TD]$999[/TD]
[TD]$699[/TD]
[TD]$999[/TD]
[TD]~$2999[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Launch[/TD]
[TD]June 2013[/TD]
[TD]February 2013[/TD]
[TD]December 2013[/TD]
[TD]February 2014[/TD]
[TD]Mid-2014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
دوستانی کنسولی بکشن بیرون تا سکته رو نزدن اخه میدونی چیه سه تا صفر رو فقط یه PC گیمر میتونه هضمش کنه ...
یعنی خنده بر لبام جاری میشه وقتی یه PCگیمر به این ضعف PCافتخار هم میکنه افرین :))
خدا بیشتر بهتون بده
----------------------------
من نمیدونم حالا چون بیشتر هدفش بازی ساز هان هر قیمتی دلش خواست میتونه بزنه براش؟

یعنی خنده بر لبام جاری میشه وقتی یه PCگیمر به این ضعف PCافتخار هم میکنه افرین :))
خدا بیشتر بهتون بده
----------------------------
من نمیدونم حالا چون بیشتر هدفش بازی ساز هان هر قیمتی دلش خواست میتونه بزنه براش؟
دادا میخوای مشخصات سخت افزاریم رو اینجا بزارم که فقط روده بر بشی از خنده ... من تا حالا بیشتر از 200 تومن برا گرافیک خرج نکردم و در کل اینو گفتم
وقتی یه کنسول فن میاد یه همچین حرفی رو میزنه آدم آتیشش میگیره به خدا من از بس عصبانی شدم این حرف رو زدم اگه شما رو ناراحت کردم پوزش میطلبم :)

- - -ویرایش - - -

شما هم بازی BF4 بگیر ۵ تومن ۳ ساعت سینگلشو بازی کن بنداز اونور :|
بازار اصلی PC گیمینگ میدونی کجاست ؟

شما با ارابه هم میتونی بری شمال. دیگه چرا ماشین شاسی بلند 250 تومنی ؟
وقتی داری اسم بهترین کنسول رو میاری باید اونو با بهترین قطعات هم مقایسه کنی .
yahoo_8.gif
واقعا برا شما متاسفم .....

آخرین ویرایش:
دادا میخوای مشخصات سخت افزاریم رو اینجا بزارم که فقط روده بر بشی از خنده ... من تا حالا بیشتر از 200 تومن برا گرافیک خرج نکردم و در کل اینو گفتم
وقتی یه کنسول فن میاد یه همچین حرفی رو میزنه آدم آتیشش میگیره به خدا من از بس عصبانی شدم این حرف رو زدم اگه شما رو ناراحت کردم پوزش میطلبم :)

- - -ویرایش - - -

بازاز اصلی PC گیمینگ میدونی کجاست ؟

نه !

کجاست ؟

یه چیزی از جالب اونور تره اقا اوج خندست کسی که فقط کنسول بازی میکنه مییاد تو تاپیکی که معرفیه همچین کارتیه نظر مخلف میده...خیلی زشته کاش همه داشتن و میدیدنو وقتی تاپیکس که در مورد معرفی همچین کارتایی زده میش کف کنن....خیلی خنده داره یه کنسول فن مییادهمچین نظراتی میده واقعا قدرت کارت اینقد بالا یه که با رندرش دستگاها که هیچ اورانیوم سونی و ماکروسافت رو میکنه تو جیبش...زشته اقا زشته اینارو با کنسول مقایسه میکنید واقعا یه تعداد بدجور عقبید از دنیا که تهدادشون هم کم نیست...این کارت یه پره از فنش میارزه به کله کنسول... خودتون رو سوژه نکنید با این نظرات مسخره... اخه شمارو که فقط پا کنسولی چه به این گرافیک داش رویا پردازی کن تو فقط :دی من به این شک ندارم که این خودتو با 60 فریم و 4k اجرا میکنه...اینقد نخندونید مارو اینرفتارای مسخرتون چند سال میبنیم ما...

یه چیزی از جالب اونور تره اقا اوج خندست کسی که فقط کنسول بازی میکنه مییاد تو تاپیکی که معرفیه همچین کارتیه نظر مخلف میده...خیلی زشته کاش همه داشتن و میدیدنو وقتی تاپیکس که در مورد معرفی همچین کارتایی زده میش کف کنن....خیلی خنده داره یه کنسول فن مییادهمچین نظراتی میده واقعا قدرت کارت اینقد بالا یه که با رندرش دستگاها که هیچ اورانیوم سونی و ماکروسافت رو میکنه تو جیبش...زشته اقا زشته اینارو با کنسول مقایسه میکنید واقعا یه تعداد بدجور عقبید از دنیا که تهدادشون هم کم نیست...این کارت یه پره از فنش میارزه به کله کنسول... خودتون رو سوژه نکنید با این نظرات مسخره...

اینکه این کارت گرافیک قابلیت بالایی داره کسی نیست که منکرش باشه ، اما دادن ۳۰۰۰ دلار برای استفاده بازی به طور صرف از این کارت گرافیک بی عقلانست !

گرافیک PCبازی هم تا یه جایی کشش داره دیگه ! یعنی از یه جا به بعد کارت گرافیک ۸۰۰ دلاری با ۳۰۰۰ دلاری تفاوتی نداره ! تا چند سال دیگه که تفاوت هایی ایجاد شه !

و حرف آخر اینه که اگه هدفتون گیم باشه همچین کارت گرافیکی جز هدر دادن پول چیزی نیست ! و دردسر های PC برای گیم و یک عالمه پول دیگه جز کارت گرافیک هم باید صرف یشه و کسی که واسه یه کارت گرافیک اونم برای بازی ۹ میلیون پول میده با وسایل دیگه ۲۰ میلیون میشه ! واقعا عقلیه واسه بازی ؟؟

نه !

کجاست ؟

نمیخوام یه سناریوی تکراری رو دوباره مطرح کنم PC هم انحصاریهای خودش رو داره و الی اخر خط ...

اصلا بیخیال این بحث ....
یکی از چرت ترین بحث های بازی سنتر و کلا همه جا مقایسه PC و کنسوله یه چیزی از دهن پرید گفتم شما بیخالش شو نمیخوام دوباره اینجا جنگ را بیوفته
یه نفر که معلوم نیست با خودش چند چند اومد یه بحث نخ نما رو کشید بالا منم از عصبانیت یه چیزی گفتم ...

خب کارت قیمت بالایی داره اما قطعا مشتری زیادی هم داره که انویدیا رو قانع کرده که نسخه های مختلف این کارت رو ارائه کنه وگرنه عرضه یه همچین کارتی عاقلانه نبود. این کارت به درد گیمر جماعت نمیخوره چون گزینه های بهتر و خوش قیمت تری مثل 780TI هم وجود داره پس کاملا مشخصه بازار هدف این کارت گیمرها نیستند.حالا اگه گیمری پول داشته باشه و دنبال قطعه خاص باشه خب چه اشکالی داره اینو بخره.
چیزی که این کارت رو متمایز میکنه حافظه بالای گرافیکی هست که داره و بیشتر به درد کسایی میخوره که کارهای 3D انجام میدند.گرچه خود شرکت اعلام کرده این کارت به درد بازی به صورت 5K و multi-monitor هم میخوره
فکر کنم اگر کسی بخواد یه کارت QUADRO با این امکانات بخره باید پول بیشتری بپردازه!

در جواب بعضیا هم باید گفت فعلا یه کارتی مثل 750 که تو دنیای پی سی جزء کارتهای رده پایین محسوب میشه بازیهای رو بهتر از PS4 اجرا میکنه قیمتشم بسته به برند بین 100 تا 150 دلاره.!!!
به خدا خسته شدیم از بس هر جا رفتیم یه خبر بخونیم یه سری از این فنا جو رو خراب کردند..من نمیفهمم چه لزومی داره سونی فنا باید همه جا اثبات کنند PS4 بهترین و قویترین سخت افزار رو داره!!!!

آخرین ویرایش:
نمیخوام یه سناریوی تکراری رو دوباره مطرح کنم PC هم انحصاریهای خودش رو داره و الی اخر خط ...

اصلا بیخیال این بحث ....
یکی از چرت ترین بحث های بازی سنتر و کلا همه جا مقایسه PC و کنسوله یه چیزی از دهن پرید گفتم شما بیخالش شو نمیخوام دوباره اینجا جنگ را بیوفته
یه نفر که معلوم نیست با خودش چند چند اومد یه بحث نخ نما رو کشید بالا منم از عصبانیت یه چیزی گفتم ...
OK متوجه شدم !

منم بحثم این نبود که PC گیمر بد یا خوب این کارت گرفیک واسه بازی کسی بخواد استفاده کنه فقط بنظرم بی عقلانست !

در کل نه PC گیمر رو میتونی به سمت کنسول متمایل نکنی نه برعکس ! مخصوصا PC گیمر که بد تعصبی داره :d

OK متوجه شدم !

منم بحثم این نبود که PC گیمر بد یا خوب این کارت گرفیک واسه بازی کسی بخواد استفاده کنه فقط بنظرم بی عقلانست !

در کل نه PC گیمر رو میتونی به سمت کنسول متمایل نکنی نه برعکس ! مخصوصا PC گیمر که بد تعصبی داره :d
والا هر جا بحث PC پیشومده این کنسولیا بودن که ریختن داخل تاپیک ....
اینجوری بگم :
PC Gamer همیشه دفاع کرده و این کنسول فن ها بودن که دستور Attack رو صادر کردند ....:|

فاز چیه بالاخره معلوم کنید برا ما؟!
یروز سیستمتون رو با 200 تومن بستین از کنسول های نسل بعد هم قوی تره
فرداش همتون رو های اند 4K دارید بازی میکنید که هیچ کنسول گیمری تو عمرش ندیده و قیمتاشو ببینه 3 تا سکته یجا میزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or