TITAN Z معرفی شد: 3000 دلار

Behrooz

کاربر سایت
geforce-gtx-titan-z-645x218.jpg

با قیمت سرسام آور 3000 دلار، انویدیا قراره TITAN Z را در اواسط 2014 عرضه کند. باید خاطر نشان کرد که این کارت تنها مخصوص گیمرها نیست، بلکه سازنده های بازی را نیز هدف قرار داده است.

دو هسته‌ای (GK110 x2)
8 ترافلاپس
12 گیگ مموری
5,760 Processing Core (کودا کور) - 2,880 هر هسته

titanz-645x362.png

NVIDIA GeForce GTX Titan Z Specifications:

[TABLE="width: 1189"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX 780[/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX Titan[/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX 780 Ti[/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX Titan Black Edition[/TD]
[TD]NVIDIA GeForce GTX Titan Z[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GPU Codename[/TD]
[TD]GK110[/TD]
[TD]GK110[/TD]
[TD]GK110[/TD]
[TD]GK110[/TD]
[TD]GK110 x2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GPU Process[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[TD]28nm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cores[/TD]
[TD]2304 Cores[/TD]
[TD]2668 Cores[/TD]
[TD]2880 Cores[/TD]
[TD]2880 Cores[/TD]
[TD]5760 Cores[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VRAM[/TD]
[TD]3 GB GDDR5[/TD]
[TD]3 GB GDDR5[/TD]
[TD]3 GB GDDR5[/TD]
[TD]6 GB GDDR5[/TD]
[TD]12 GB GDDR5 (6 GB x2)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Memory Bus[/TD]
[TD]384-bit[/TD]
[TD]384-bit[/TD]
[TD]384-bit[/TD]
[TD]384-bit[/TD]
[TD]384-bit x2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TDP[/TD]
[TD]250W[/TD]
[TD]250W[/TD]
[TD]250W[/TD]
[TD]250W[/TD]
[TD]~350W[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Price[/TD]
[TD]$549[/TD]
[TD]$999[/TD]
[TD]$699[/TD]
[TD]$999[/TD]
[TD]~$2999[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Launch[/TD]
[TD]June 2013[/TD]
[TD]February 2013[/TD]
[TD]December 2013[/TD]
[TD]February 2014[/TD]
[TD]Mid-2014[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
6 تومن حداکثره نه حداقل. چه خبره مگه ؟
PS4 باید 1 نسل دووم بیاره. اونم حداقل.
پس من ترجیح میدم اینو با سیستمی مقایسه کنم که به روز و جدیده نه سیستمی که به 2 سال دیگه هم نمی رسه البته از لحاظ بروز بودن.
در ضمن تو خارج عمر مفید ماشین 3-5 ساله. ولی تو ایران 15 سال.
همین مشکل تو سیستم هم هست. اونجا سیستم رو هر سال یا 2 سال یبار عوض میکنن ولی اینجا باهاش ترشی میندازن.:d
دسته PS3 شش سال دووم میاره. از لحاظ ساختار عرض میکنم. ولی کیبورد و موس 6 سال پیش رو الان به بچه بدی قهر میکنه.
موضوع نقدینگی هم نیست. اینجا ما هر خرجی رو میکنیم ولی وقتی میریم سوپری تخفیف میخوایم.

شما داری الانو میبینی ، من 6 سال دیگه رو.
تجربه مدرسه خوبیه ولی شهریه اش گرونه.

داداش چرا ناراحت میشی ؟
تیکه انداختی ، جوابتو دادم.
تو سال جدید کمی ظرفیتمونو افزایش بدیم بهتر نیست ؟
-------------------------
در ضمن چون شما تازه واردی عرض کنم خدمتت، بنده تا همین 3 سال پیش PC فن چند آتیشه بودم ولی الان با اجازه شما البته، سونی فن هستم.
دوست عزیز حرف هایی که میزنی درسته ! برای مثال عوض کردن ماشین هر 3 سال یا چیز های دیگه که برای کشوری هست طرف این خرجها براش 1 دهم پولش هم نمیشه تازه برای افراد معمولیه جامعه نه توی جهنمی مثل ایران که طرف برای یه سیستم باید پول خون باباشو بده ! اینجا طرف باید 10 تا کار داشته باشه تا بتونه یه حقوق درست حسابی داشته باشه ! هزینه های زیادی که تو ایران باید برای هر چیزی بدی دیگه پولی رو برای این کارا نمیذاره و اگه این چیزارو میخوای باید از بقیه چیزا بزنی مثل خود شما که ماشینت رو فروختی

دوستان خواهشن ما رو از نعمت لیست سیاه محروم نکنید ....
نقل قول میکنید که چی بشه :| ایشون رو دیگه همه میشناسن و این کارا فقط وقت تلف کردنه ...

من اصلا کنسول فن نیستم کلا فن نیستم و بیشتر دنبال کیفیت و معقول بودن هستم.
ولی یه حقیقتی هست و اونم اینه که عمر کنسول ها همیشه بیشتر از قویترین pc های هم عصرشون بوده.مثلا شما بهترین سیستم اون زمانی که ps3 اومد رو اگر می خریدید در حال حاضر از پس اکثر بازی ها بر نمی یاد ولی با کمال تعجب ps3 که شاید کانفیگش از اسمارت فون ها یا تبلت های الان هم پایین تر باشه داره هنوز جدیدترین بازی ها رو ساپورت میکنه
به هر حال pc گیمینیگ جیب پر میخواهد و حوصله زیاد برای بررسی سیستمی که بالاترین خروجی رو بده و خیلی چیزای دیگه که در این مقال نمی گنجد!

من اصلا کنسول فن نیستم کلا فن نیستم و بیشتر دنبال کیفیت و معقول بودن هستم.
ولی یه حقیقتی هست و اونم اینه که عمر کنسول ها همیشه بیشتر از قویترین pc های هم عصرشون بوده.مثلا شما بهترین سیستم اون زمانی که ps3 اومد رو اگر می خریدید در حال حاضر از پس اکثر بازی ها بر نمی یاد ولی با کمال تعجب ps3 که شاید کانفیگش از اسمارت فون ها یا تبلت های الان هم پایین تر باشه داره هنوز جدیدترین بازی ها رو ساپورت میکنه
به هر حال pc گیمینیگ جیب پر میخواهد و حوصله زیاد برای بررسی سیستمی که بالاترین خروجی رو بده و خیلی چیزای دیگه که در این مقال نمی گنجد!
خوب عزیزم گرافیک کنسولها به یه جایی که میرسه متوقف میشه پیشرفتشون.
شما انتظار دارین قویترین سیستم سال 2006(همون سال عرضه ps3 منظورمه) کرایسیس 3 و مترو لست لایت رو اجرا کنه. خوب معلومه نمیشه. ربطی به بد بودن pc نیست این گرافیکه که روی pc خیلی از کنسول ps3 جلو افتاده. گرافیک تو کنسولها به یک جایی که میرسه دیگه نمیشه کاریشون اما گرافیک رو pc حد و مرز نداره. واسه همین باید قطعه خرید. و دقیقا مزیت pc همینه که محدودیت نداره. خرج داره اما محدودیت نداره.

مورد داشتیم titan z رو ترول کرده....اینا ادم نیستن فرشته ان :دی
و جالبت و قشنگتر اینکه مورد داشتیم titan z رو با ps4 . X1 مقایسه کردن....عجب دنیایه بی رحمی ه :دی
یکم که فکر میکنم نه تنها به قدرت خدا به قدرت مخلوقاشم پی میبرم :دی

دوست عزیز حرف هایی که میزنی درسته ! برای مثال عوض کردن ماشین هر 3 سال یا چیز های دیگه که برای کشوری هست طرف این خرجها براش 1 دهم پولش هم نمیشه تازه برای افراد معمولیه جامعه نه توی جهنمی مثل ایران که طرف برای یه سیستم باید پول خون باباشو بده ! اینجا طرف باید 10 تا کار داشته باشه تا بتونه یه حقوق درست حسابی داشته باشه ! هزینه های زیادی که تو ایران باید برای هر چیزی بدی دیگه پولی رو برای این کارا نمیذاره و اگه این چیزارو میخوای باید از بقیه چیزا بزنی مثل خود شما که ماشینت رو فروختی

آقا محمد ،
خوشحالم که پست منو بدون جبهه گیری خوندی.
--------------------------------------------------------------------
مشکل من با کسایی هستش که میگن PS4 گرافیک بازی هاش از یه کارت 500 تومنی هم کمتره .
من PS4 رو به سان یه آزرا میدونم که تو خیابون پر ترافیک و با حداکثر سرعت 60 کاراییش به اندازه یه پرایده (سیستم 2 تومنی) ولی راحتیش به اندازه بنز(سیستم 6 تومنی). خود واقعیش رو هم تو جاده نشون میده.(انحصاری ها)
شما تا حالا دیدی آزرا یا بنز با پراید کل کل کنن ؟
ولی چقدر بر عکسش رو شاهد بودیم ؟
در ضمن قراره شما این ماشینو 6 سال هم سوار شی. :d
تو مثال بالا نه منظورم کس خاصی هستش نه قصد توهین به سیستم ارزون قیمت رو دارم.

6 تومن حداکثره نه حداقل. چه خبره مگه ؟
PS4 باید 1 نسل دووم بیاره. اونم حداقل.
پس من ترجیح میدم اینو با سیستمی مقایسه کنم که به روز و جدیده نه سیستمی که به 2 سال دیگه هم نمی رسه البته از لحاظ بروز بودن.
در ضمن تو خارج عمر مفید ماشین 3-5 ساله. ولی تو ایران 15 سال.
همین مشکل تو سیستم هم هست. اونجا سیستم رو هر سال یا 2 سال یبار عوض میکنن ولی اینجا باهاش ترشی میندازن.:d
دسته PS3 شش سال دووم میاره. از لحاظ ساختار عرض میکنم. ولی کیبورد و موس 6 سال پیش رو الان به بچه بدی قهر میکنه.
موضوع نقدینگی هم نیست. اینجا ما هر خرجی رو میکنیم ولی وقتی میریم سوپری تخفیف میخوایم.

شما داری الانو میبینی ، من 6 سال دیگه رو.
تجربه مدرسه خوبیه ولی شهریه اش گرونه.

داداش چرا ناراحت میشی ؟
تیکه انداختی ، جوابتو دادم.
تو سال جدید کمی ظرفیتمونو افزایش بدیم بهتر نیست ؟
-------------------------
در ضمن چون شما تازه واردی عرض کنم خدمتت، بنده تا همین 3 سال پیش PC فن چند آتیشه بودم ولی الان با اجازه شما البته، سونی فن هستم.

نخواستم replay کنم چون اصلا حوصله این بحصارو ندارم از زمان hot overclock که ده سال میگذره دارم با شما همین بحثایه مضرف رو میکنم....

ولی خوب یه جوابه کوچیک لازمه واست اونم اینه که اگر قراره بازی رو روی very low اجرا کنی یه کارت 250 هم تا 20 سال جواب میده ...گرفتی ؟ حالا خودت تا تهش بخون...

بیخود جبه میگیری لااقل یکم روش کار کن که یه اگر ما قرار ابدیت کنیم بخاطر تنظمیات تکنیکایه بیشتره نه بازی راکت و مونده با رزولوشن بایین...

چرا ما که روزی ps4 اومد فرداش گرفتیم جبه نمیگیزیم ...؟؟ چون یه چیزه خحیلی بهترشو دیدم و دمه دست داریم ...شما هم بهتره با حقیقت کنار بییای این بحثا فقط نوشته میشن ولی حقیقت چیزیه که هست اونم با تفاوت بسیاز زیاد ...ادم باس حقیقت رو ببذیره اگر فن سونی هستی حرفات بدرده ما نمیخوره چون حقیقتی درش نیست جز تعصب ...

آخرین ویرایش:
الان من کار به این بحث ها ندارم، ولی اینکه یکی چقدر خرج کرده چه ریطی به بحث داره؟ مهمتر اینکه این قضیه چجور یه برگ برنده حساب میشه؟ این که کسی نظرش درست باشه رابطه مستقیمی با قیمت سیستمش داره؟!
درود،
خیر منظورم این بود هم به pc میرسن هم به کنسول! از اون افرادی نیست که سیستمش 500 هزار تومن باشه جمعا و با کنسولش بگه pc عددی نیست!

دقیقا کدوم موس توی ایران قیمتش بالای 1 ملیون هست؟
دوباره با دقت بخون دوست من،
دوتا موس داره که قیمتشون بالای 1 میلیون تومن هست!
[h=2]Razer Ouroboros[/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or