[و همین طور استودیوی Vigil Games، خالق Darksiders.]
شرکتی که همیشه سعی می کرد در این صنعت تغییر و تحول ایجاد کنه. ممنون بخاطر همه چیز THQ.
RIP THQ. 1989-2013
Metro
سری بازی های «مترو» که نسخه جدید ان نیز در دست ساخت است.
برنده مناقصه: “Koch Media/Deep Silver” با ۵,۸۷۷,۵۵۱ دلار
نزدیک ترین قیمت: “Ubisoft” با ۵٫۱۷۵ میلیون دلار

دقیقا ! من نمیدونم نواوری و خلاقیت THQ کجا بود که الان میگن متفاوت بود ؟الان که فکر کردم دیدم همون بهتر که THQ نابود و منقرض شد از شر اش راحت شدیم
گند زده بود به بازی های کشتی کج
به جای شبیه سازی کشتی کج میومد بازی ارکید تحویل مردم میداد![]()

حتما ، فکره جالبی بود ...فقط یه لحظه مجسم کنید که این یکی رو UBISOFT می برد!!
یعنی واقعا فکرش رو می کنم که Metro بیافته دست UBI انقدر شوکه میشم که به نظرم بهتر بود برای نجات Metro از بچه های بی سی پول جمع می کردیم می فرستادیم امتیاز مترو رو برای بازی سنتر می خریدیم!
درسته که از پایان THQ همه ناراحتیم، ولی باید یه نون بخوریم و 100 تا شکر کنیم که حداقل استودیوها و سری های مهم ترش از دست امثال Activision و UBI در امان موندند!![]()

یه شرکتی مثل مایکروسافت که از کمبود بازی های انحصاری رنج میره. مطمئنا با تزریق پول میتونست هم اون شرکت و هم IP هاش رو زنده نگه داره. سازنده هم که مستقیما خودش نبود همون سازنده های THQ باقی میموندن. پس با این حساب آی پی ها نابود نمیشد هیچی! تازه به رسیدن پول جان تازه به خودش میگرفت! ولی حیف که این اتفاق میسر نشد ... حیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــف 
فرض کن Metro میفتاد دست Activision اون وقت کل تیم سازنده 4A Games رو مامور ساخت CoD بعدی میکرد و بازی Metro هم واسه همیشه کنسل میشد.فقط یه لحظه مجسم کنید که این یکی رو UBISOFT می برد!!![]()
یعنی واقعا فکرش رو می کنم که Metro بیافته دست UBI انقدر شوکه میشم که به نظرم بهتر بود برای نجات Metro از بچه های بی سی پول جمع می کردیم می فرستادیم امتیاز مترو رو برای بازی سنتر می خریدیم!
درسته که از پایان THQ همه ناراحتیم، ولی باید یه نون بخوریم و 100 تا شکر کنیم که حداقل استودیوها و سری های مهم ترش از دست امثال Activision و UBI در امان موندند!![]()
معرکه ؟ از سال 2007 تا 2013 بازی ــه WWE کوچکترین تغییری نکرده ... . از امتیازات بازی های WWE هم معلومه چقدر معرکه بودن.واقعا خبر بدی بودکاری به بازیهای دیگه THQ ندارم ولی سریهای کشتی کجش از 2002 تا 2013 معرکه بود
![]()
Take-Two هم به احتمال زیاد بازی رو دوباره میده دست Yuke'sفکر کنم WWE به Take Two داده شده تو gamespot خوندم

این مگه ورشکست نشد ؟! پس چرا هنوز سایتشون بازه ؟!