طبق اخبار این استدیو کلا تعطیل نشده و هر هرکسی طبق کپچر 11 می تونه استدیو رو بخره و اولین واکنش رو هم مدیراجرایی و تهیه کننده Platinum Games یعنی Atsushi Inaba داشته او گفت:" به نظر نمی رسه هیچ کس بخواهد از THQ سری Darksiders را بخرد اگر قیمتش مناسب باشه من می خواهمش چون عاشقش هستم. در مورد اون کارمند هم بگم استدیو بازه ولی این کارمند از طرف خودش خداحافظی کرده فقط همین.
ما هم چون گیمری نیستیم که نمک بخوریم و نمکدون بشکنیم به رسم ادب از Thq محبوبمون به خاطر همه خاطرات خوبش تشکر میکنیم.
دوس دارم هرجا که میرن و هر کاری میکنن موفق و پیروز باشند.
صد در صد و بدون هیچ شکی این خبر بدترین خبر گیمینگ من تا به امروز بوده.
تا به امروز این بغض صحنه های تاثیر گذار بازیاهات بود که گلومونو میفشرد از الان به بعد خاطرات بازی هات ما رو دو چندان ناراحت خواهد کرد...
بای شرکت محبوبم.......
خدا بیامرزه دلم براش تنگ میشه
واقعا IP ها فوقالعاده ای داشت خداکنه یکی Darksiders رو بخره واقعا حیف اگه این بازی نابود بشه جو مد برای این سری زحمت کشید
پ.ن: الان من چجوری بشینم darksiders رو دوباره بازی کنم اصلا لوگو THQ اعصابم بهم میریزه
همه میگن Darksiders بازی خوبیه ! یعنی واقعا خوبه ؟! تا حالا بازی نکردم :d یعنی به کستلوانیا میرسه ؟!:d واسه چی ملت از بازی فانتزی Darksiders تعریف میکنن !! موندم :d
همه میگن Darksiders بازی خوبیه ! یعنی واقعا خوبه ؟! تا حالا بازی نکردم :d یعنی به کستلوانیا میرسه ؟!:d واسه چی ملت از بازی فانتزی Darksiders تعریف میکنن !! موندم :d
حقش این نبود.....یعنی هرکی سعی کنه متفاوت کار کنه،اینجوری میشه؟!!!
درسته بازیاش مثل بقیه بازیا طرفدار نداشت،یا مثل اونا نقدای پر زرق و برق ازشون نمیشد و فروش آنچنانی نداشتن و ... .ولی بازیاش از خیلی بازیای به ظاهر شاخ بهتر بود!
خوب میخوام بدونم چه جور بازی ایه که همه ازش تعریف میکنن :d بعضیا میگن فانتزیه ، بعضیا میگن جدیه و ... خودمم موندم چه جوریه !! نسخه دوم بازی هم که امتیازات عالی ای گرفت :d حالا تو که فن بازی هستی یه مختصر توضیح بده ببینیم چه جوریه این بازی :d طنزه ! فانتزیه ! بچه گانه هست ! جدیه ! بزرگساله ! خشونتش بالاست ! :d