The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
شماها همتو تهش سیگار روشن کردین!؟ :دی
من جو گرفتن لای اون همه غول به کروک من گفتم باید با من بیای ولی بیگ بی قبل این حرف خودش سیگارو روشن کرد:d
دوستان داستان این کروک من چی بود ؟؟؟واقعیتش درست حسابی نفهمیدم؟؟میخواد فیبلا رو کنترل کنه؟؟اصلا چرا اون دخترا رو کشت؟؟

آخرین ویرایش:
خوب اپیزود آخر هم از طریق توئیتر معرفی شد و به احتمال زیاد تا دو هفته دیگه در دسترس قرار میگیره و سرنوشت گرگ هم معلوم میشه

اینم عکس منتشر شده (تریلر رسمی هم تو همین یکی دو روزه میاد)

EPISODE FINAL : CRY WOLF

BrYiHezIUAASKyQ.jpg

من جو گرفتن لای اون همه غول به کروک من گفتم باید با من بیای ولی بیگ بی قبل این حرف خودش سیگارو روشن کرد:d
دوستان داستان این کروک من چی بود ؟؟؟واقعیتش درست حسابی نفهمیدم؟؟میخواد فیبلا رو کنترل کنه؟؟اصلا چرا اون دخترا رو کشت؟؟
کروکد من به فیبل ها اون چیزایی که میخوان رو میده ولی با قیمت بالا و اونارو تو قرض نگه میداره. اگرم نتونن قرض رو پرداخت کنن میکشتشون !

شک ندارم که به اپیزود پنجم گند میزنه ، Telltale فقط میخواد از شر TWAU و TWD خلاص بشه تا به پروژه های بعدیش مثل Borderlands و GOT برسه ، حجم اپیزود پنجم هم که در استیم برای تست و بررسی آپلود شده حدود 1 گیگ هست که یعنی با اپیزودی در حدود تایم اندازه قبلیها طرف هستیم و خیلی از سوالات بی جواب میمونه. به شخصه حاضر بودم 4 ماه صبر کنم ولی یه اپیزود فوق العاده منتشر بشه در حد قسمت آخر TWD اگر اپیزود پنجم متای 85 به بالا تونست بگیره من رو یک هفته Ban کنید :| :d
سر حرفت هستی دیگه؟؟؟:دی
بلی! :d ;)

آخرین ویرایش:
شک ندارم که به اپیزود پنجم گند میزنه ، Telltale فقط میخواد از شر TWAU و TWD خلاص بشه تا به پروژه های بعدیش مثل Borderlands و GOT برسه ، حجم اپیزود پنجم هم که در استیم برای تست و بررسی آپلود شده حدود 1 گیگ هست که یعنی با اپیزودی در حدود تایم اندازه قبلیها طرف هستیم و خیلی از سوالات بی جواب میمونه. به شخصه حاضر بودم 4 ماه صبر کنم ولی یه اپیزود فوق العاده منتشر بشه در حد قسمت آخر TWD اگر اپیزود پنجم متای 85 به بالا تونست بگیره من رو یک هفته Ban کنید :| :d

سر حرفت هستی دیگه؟؟؟:دی

من امروز اپیزود 4 رو تمام کردم ... واقعا تحت تاثیر روایت داستان قرار گرفتم ! البته هنوز TWD ها رو بیشتر دوست دارم ولی اینم واقعا خوب بود ! منتظر اپیزود بعدی هستم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or