The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
تو نت دنبال معنی کارت The Ten Of Swords می گشتم و تو سایت keen.com خوندم که این کارت اگه به آینده اشاره کنه به معنی وقوع فاجعه هست ! این فاجعه تو اپیزود اول رخ داد؟ یا هنوز این فاجعه رخ نداده؟
در ادامه هم برای ترکیب این کارت با کارت های دیگه چیزای جالبی نوشته (که ما این کارتو به همراه Strength و The Tower دیدیم). نقل از سایت:

If The Tower card is in your reading, at least you will be able to blame your fall on some influence of the outside world that mitigates your responsibility
. When Strength and the Ten of Swords are in a reading, your valiant fight was a losing battle, but you will get up to do battle again.

نظر شما چیه؟/:)

منبع:
The Ten of Swords Tarot Card - Keen.com

دیشب اپیزود اول رو تموم کردم.

واقعا در همه زمینه ها بازی یه پیشرفت بزرگ نسبت به TWD به حساب میومد. (خصوصا شخصیت ها و روایت داستان)

اون صحنه پایانی هم که یه Holy Sh!t به تمام معنا بود!

انتخاب ها :
1. به Faith پول دادم
2. از ماجرای دیو و دلبر بیرون موندم
3. اول به کمک Toad رفتم
4. به سفید برفی چیزی نگفتم (به نظرم هیچکدوم از اون گزینه ها قاتل نبودن)
5. دست طرف رو قطع کردم (هرچند مثل اینکه برای گرفتن یکی از تروفی ها باید بهش رحم کنیم)
6. Dee رو دستگیر کردم

حتما یکبار دیگه بازی رو با انتخاب های متفاوت تموم میکنم. از اون بازی هاست که بدجوری به دلم نشست.

حالا من چطوری 2 ماه برای منتشر شدن اپیزود 2 بازی صبر کنم :|

پ.ن: بعد از تموم کردن اپیزود اول The Wolf Among Us هایپم برای فصل دوم TWD چندین برابر شد.

آخرین ویرایش:
بازی رو یه یفته ای هست شروع کردم و واقعاً بی نظیره.
گرافیک کامیک بوکیش هم تو حلقم خیلی بهش میاد(برعکس TWD):دی

چی شد هنوز دو ماه نشده؟این وقفه ها که میفته توش خیلی رو اعصابه کلی باید صبر کنی تا اپیزود بعد..
من جایی رفتم تاریخ انتشار بازی ها رو نوشته بود تو 50 روز آینده که اسمی از این بازی نبود احتمالا باید اواخر بهمن ماه بیاد اینطور که معلومه شایدم دیدی یهو اعلام کردن فردا اپیزود 2 منتشر میشه

تاریخ انتشار بازی Q1 2014 اعلام شده !!!
به نظر میرسه تل تیل یا کلن این بازی رو فراموش کرده یا این تاخیر طولانی به خاطر باز نویسی بازی هستش
در هر صورت علتش هرچی که باشه من رو به شخصه بسیار نا امید کرد . اینهمه فاصله بین یک بازی اپیزودی باعث میشه حال و هوای بازی رو از دست بدی و دیگه اون جذابیت اولیه رو نداشته باشه

تاریخ انتشار بازی Q1 2014 اعلام شده !!!
به نظر میرسه تل تیل یا کلن این بازی رو فراموش کرده یا این تاخیر طولانی به خاطر باز نویسی بازی هستش
در هر صورت علتش هرچی که باشه من رو به شخصه بسیار نا امید کرد . اینهمه فاصله بین یک بازی اپیزودی باعث میشه حال و هوای بازی رو از دست بدی و دیگه اون جذابیت اولیه رو نداشته باشه
باز نویسی بازی که صد در صد نیست.
از طرفی کیفیت رو می خوان حفظ کنن و از طرفی 4 بازی همزمان در حال ساخت دارن.
برای همین هم طول کشیده.

باز نویسی بازی که صد در صد نیست.
از طرفی کیفیت رو می خوان حفظ کنن و از طرفی 4 بازی همزمان در حال ساخت دارن.
برای همین هم طول کشیده.

از نظر من احتمالش زیاده که در حال باز نویسی باشه
چون توی انجمن خود بازی حدس های مختلفی از ادامه بازی زده شده که ادامه داستان رو مشخص میکنه
برای مثال
فیث و سفید برفی نمردن ، چون داستان بازی ۱۵ سال قبل از سری فیبل (که بازی از روی اون ساخته شده) اتفاق میفته . اگر توی این بازی مرده باشن پس چجوری توی سری فیبل حضور خواهند داشت ؟!

به خاطر اینکه با حدسهایی که توی انجمن بازی زده شده دیگه جذابیت و غافلگیری بازی از بین رفته و سازنده ها احتمالن برای اینکه کماکان جذابیت بازی رو حفظ کنن دست به تغییراتی توی داستان زدن
اگر بعد از پایان اپیزود یک دقت کرده باشید صحنه هایی از اپیزود ۲ رو نشون میده ، یعنی اپیزود ۲ در اون زمان آماده بوده یا حداقل بخش زیادیش تکمیل بوده

در ضمن مگه با یک دست چند تا هندونه بر میدارن ؟ تل تیل وظیفه داره به خاطر احترام به مخاطباش بازی که قبلن داده رو تکمیل کنه نه اینکه اونو ول کنه بره سراغ ساخت پروژه های دیگه

آخرین ویرایش:
از نظر من احتمالش زیاده که در حال باز نویسی باشه
چون توی انجمن خود بازی حدس های مختلفی از ادامه بازی زده شده که ادامه داستان رو مشخص میکنه
برای مثال
فیث و سفید برفی نمردن ، چون داستان بازی ۱۵ سال قبل از سری فیبل (که بازی از روی اون ساخته شده) اتفاق میفته . اگر توی این بازی مرده باشن پس چجوری توی سری فیبل حضور خواهند داشت ؟!

به خاطر اینکه با حدثهایی که توی انجمن بازی زده شده دیگه جذابیت و غافلگیری بازی از بین رفته و سازنده ها احتمالن برای اینکه کماکان جذابیت بازی رو حفظ کنن دست به تغییراتی توی داستان زدن
اگر بعد از پایان اپیزود یک دقت کرده باشید صحنه هایی از اپیزود ۲ رو نشون میده ، یعنی اپیزود ۲ در اون زمان آماده بوده یا حداقل بخش زیادیش تکمیل بوده

در ضمن مگه با یک دست چند تا هندونه بر میدارن ؟ تل تیل وظیفه داره به خاطر احترام به مخاطباش بازی که قبلن داده رو تکمیل کنه نه اینکه اونو ول کنه بره سراغ ساخت پروژه های دیگه
سر walking dead هم همینجوری بود..بعضی اپیزود هاش با 2 ماه فاصله عرضه شدند.از طرفی
فصل 2 walking dead رو می خواد یه هفته دیگه عرضه کنه و تو فرومش هم یکی از اعضای استدیو گفت
که بیشتر اعضای استدیو دارن رو اون کار می کنن و بعد از کامل شدن اپیزود اول میرن برای کمک به تیم سازنده
wolf among us,البته تل تیل تایید کرد که اپیزود 2 WAU بزودی بعد از کریسمس عرضه می کنه و ساخت
این اپیزود" نزدیک به اتمامه."

شرمنده جوابم رو گرفتم :d

الان من اگه بخوام کل سیزن رو یکدفعه بازی کنم دقیقا باید چقدر صبر بدم ؟ :|

چون The Walking Dead رو همه با هم رفتم خیلی حال داد اونجوری :d

اقایون تا حالا فقط یه اپیزود اومده یا یه Season ؟

یه اپیزود

- - -ویرایش - - -

شرمنده جوابم رو گرفتم :d

الان من اگه بخوام کل سیزن رو یکدفعه بازی کنم دقیقا باید چقدر صبر بدم ؟ :|

چون The Walking Dead رو همه با هم رفتم خیلی حال داد اونجوری :d

خیلی
ما الن فکر کنم 1 ماه بیشتر منتظر یه اپیزودیم :(

وقتی این بازیرو تموم کردم, به اول تا آخره اونی که پیشنهاد بازی اپیزودیکو داد فحاشی نموده تا اعصاب خوردیه انتظار برا اپیزوده بعدی کمی کمتر بشه:| حالا اگه هفته ای یا دو هفته ای بود یه چیزی, الان یه اپیزود, برو معلوم نی کی بیا یه اپیزود دیگه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or