The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
منم فرصت شد یک دو دوری بازی کنم. فوق العاده بود حتی از twd هم بهم بیشتر حال داد.

جالبه منم اون قسمت فکر میکردم میشینند با هم بیر میزنند ولی در کمال تعجب بیگ بی اون حرکت رو زد

یک حدس میزنم که به احتمال زیاد درسته.
احیانا آنتی ویروس شما فایل steam_api.dll را پاک کرده به همین علت اون پیغام داخل بازی میاد.
البته توجه داشته باش که دو فایل به این نام در پوشه بازی باید موجود باشه . یکی با پسوند ini و دیگری dll

هر دوش موجوده و آنتی ویروس تنها فایلای exe رو ویروسی شناساییمی کنه.

ممکنه موجود باشه ولی آنتی ویروس بلاکش کرده باشه.
این فایل steam_api.dll که ریلودد عرضه کرده را خیلی انتی ویروسها ویروس میشناسند از جمله انتی ویروسی که رو سیستم خودم نصبه.
شما یک بار آنتی ویروس را disable کن بعد چک کن. اگر باز حل نشد بگو تا کرک گروه دیگه ای را برات آپلود کنم.

آنتی ویروس من همون موقع هم غیرفعال بود. اگه ممکنه یه کرک دیگه آپلود کنید، ممنون می شم.

- - -ویرایش - - -

این کرکی که دادید اصلا بازی رو اجرا نمی کنه. در هر صورت ممنون. اما خودم یه کرک از این سایت: http://megagames.com/download-ready/317186/0 دانلود کردم و به خوبی بازی رو اجرا کرد.

عجب جو و رنگ بندی.چه کرکتری.
من بیشتر انتخابم "سکوت" بود.آخه بیشتر از همه به بیگبی میاد.
از اینکه اسنو مرد ناراحت نیستم،اینکه کسی نباشه که بیگبی دوسش داشته باشه،اونو خیلی خفن تر میکنه :دی

یه چیزه این بازی منو داره دیوانه می کنه . اونم این هستش که زمان تصمیم گیری خیلی کمه و کلا خط داستانی داره خیلی سریع جلو میره .
تا اینجایی که بازی کردم میشه انتظار یه داستان عالی رو داشت حتی از TWD هم خفن تر .
گرافیک هنری بازی بیشتر از اون چیزی که فکر می کردم عالی در اومده . رنگ آمیزی های محیط بسیار عالیه . طراحی کارکترها و مدلاشون بسیار عالی انجام شده .
صداگذاریشم که مثل دفعه ی قبل خارق العادس .
واقعا این سریع جلو رفتن خط داستانی و عدم زمان کافی برا فکر کردن خیلی منو اذیت کرده ، جوری که الان سیوارو پاک کردم تا از اول برم :|

یه سوال برام پیش اومده.
اگر از بین گزینه های پاسخ، مثلا فلان گزینه رو انتخاب کنم یا اکه زمان پاسخگویی بگذره و جوابی ندم، روند داستان تغییر می کنه؟! :-/

من چند تا شماره از کمیک Fables رو خوندم ولی داستان The Wolf Among Us اصلا تو یه فاز دیگه ای هست از نظر خفن بودن :دی تازه این اپیزود اولش بود، تو بقیه ـش معلوم نیست چی پیش بیاد 8-| :دی

بازی فراتر از حد تصورم بود. خیلی چسبید !
(برای انتخاب گزینه ها میتونید space رو بزنید تا بازی پاز بشه و سر فرصت انتخاب کنید :d)

یه سوال برام پیش اومده.
اگر از بین گزینه های پاسخ، مثلا فلان گزینه رو انتخاب کنم یا اکه زمان پاسخگویی بگذره و جوابی ندم، روند داستان تغییر می کنه؟! :-/

در کل حق انتخاب توی این نوع بازیها محدوده ، چون در غیر این صورت انقدر تعداد حالت های ممکن زیاد میشه که نمیشه جمعش کرد
شما در بیشتر مواقع هر چیزی انتخاب کنی یا سکوت کنی نتیجه کار یکی خواهد بود فقط نحوه بیان و دیالوگی که گفته میشه فرق میکنه
البته در بازی (کل بازی نه فقط این اپیزود) بزنگاه هایی هم وجود داره که با انتخاب اون پایان بازی تغییر میکنه ولی به نظر نمیاد این انتخاب ها زیاد باشن

خوب منم دیشب بازی رو تموم کردم با اینکه واقعاً نوید یه شاهکار دیگه را میداد ولی برای من TWD یه چیز دیگه بود البته باید صبر کنیم تا اپیزودهای بعدی هم بیاد تا بشه بهتر قضاوت کرد
انتخابهای من :
با 23٪ از مردم به Faith پول ندادم {اینجا اشتباه کردم سری بعد که بخوام بازی کنم حتماً بهش پول میدم}
با 47٪ مردم به دیو دروغ گفتم
با 29٪ از مردم اول به کمک toad رفتم
با 77٪ از مردم به سمت Dee رفتم

اونجایی که باید به سفیدبرفی میگفتم به کی شک دارم من چون هیچکدوم از شخصیتهای معرفی شده را مظنون اصلی نمیدونستم به گزینه ی The PimP رای دادم که 6٪ مردم هم همین انتخاب رو کرده بودند ! ولی نفهمیدم این The pimp کیه و اصلاً چرا همچین گزینه ای توی انتخابها بود !؟

دوستان یه توضیحی درباره ی گزینه ی The pimp بدن ممنون میشم ...

آخرین ویرایش:
خب منم همین الان اپیزود 1 رو تموم کردم میشه گفت از نظر طراحی و گرافیکی به مراتب از TWD بهتر بود فقط چون اپیزود 1 بود یه کم جریان بازی کند به نظر میرسید اوایلش ولی وسطاش دوست داشتم این بازی یه سه چهار ساعت دیگه ادامه پیدا کنه در کل اگه همینطور ادامه بده و سیر صعودی داشته باشه میتونه حتی نامزد GOTY بشه
اینم انتخاب های من
1)به Faith پول دادم
2) من از قضیه دیو و دلبر کنار موندم
3) اول به Toad کمک کردم
4)کلا به نظرم هیچ کی مظنون نبود برای همین سکوت کردم
5) اون یارو چاقه دی رو گرفتم ...
پ.ن :اقا کسی میدونه با اون تبری که تو سر woodman خورد چجوری زنده موندش؟؟؟؟؟؟؟؟

عااااالی بود
سلام!
خیلی از این بازی خوشم اومد
دیالوگاش نسبت به واکینگ دد باحالتر بودن
گرافیکشم که خیلی خوب بود
1)به Faith پول ندادم
2) من از قضیه دیو و دلبر کنار موندم!!!
3) اول به Toad کمک کردم
4)سکوت. . .

5) دی رو گرفتم

آخرین ویرایش:
دوستان یه توضیحی درباره ی گزینه ی The pimp بدن ممنون میشم ...

pimp ها همون کارچاق کن های prostitute ها هستن که اونا باید بعد از کارشون بخشی از پولی که می گیرن رو به pimp بدن...
بیگبی هم برای همین (اگه گزینه pimp رو انتخاب می کردی) به اون شک داشت چون پول کافی همراه faith نبود و...

- - -ویرایش - - -

کسی می تونه از الان حدس بزنه قاتل کی هست؟
من چنتا مظنون دارم/:):
- خود بیگبی!!! چون با هر کی مهربون میشه بعدش طرف میمیره
- اون مو قرمزه که تو راهرو آپارتمان دیدیمش... مشکوک بود!
- دی ... چون وقتی به کافه اومد خونی بود ... شاید خونه سفید برفی بوده و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or