The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
pimp ها همون کارچاق کن های prostitute ها هستن که اونا باید بعد از کارشون بخشی از پولی که می گیرن رو به pimp بدن...
بیگبی هم برای همین (اگه گزینه pimp رو انتخاب می کردی) به اون شک داشت چون پول کافی همراه faith نبود و...

- - -ویرایش - - -

کسی می تونه از الان حدس بزنه قاتل کی هست؟
من چنتا مظنون دارم/:):
- خود بیگبی!!! چون با هر کی مهربون میشه بعدش طرف میمیره
- اون مو قرمزه که تو راهرو آپارتمان دیدیمش... مشکوک بود!
- دی ... چون وقتی به کافه اومد خونی بود ... شاید خونه سفید برفی بوده و...
همون یارو مو قرمزه هست به احتمال زیاد، چون به نظر میرسه در تعقیب بیگبی هست و چند جا توی اپیزود هم دیده میشه. ضمنا راننده تاکسی هست که سفید برفی رو میرسونه به خونه اش و احتمال داره که اسنو رو اون کشته باشه.

فرضیه ای هم هست که این یارو همون چوپان قصه ی چوپان دروغو هست و میخواد از بیگبی انتقام بگیره (بیگبی گویا همون گرگ بدجنسی بوده که تو اکثر داستانها هست و حضورش به داستان شنل قرمزی محدود نمیشه:دی)
If you look at his Tie , we can see it has Crooks on it. What kind of crooks ? A Shepherd's Crooks. The Boy Who Cried Wolf - a fable about a young shepherd who repeatedly tricks nearby villagers into thinking a wolf is attacking his sheep. When the wolf actually does appear and he calls for help, the villagers do not trust the boy and the sheep are eaten by the wolf. -- If this is him , he's definitely trying to get revenge from Bigby. the guy is a taxi driver , which is the perfect cover for hiding in plain sight

همون یارو مو قرمزه هست به احتمال زیاد، چون به نظر میرسه در تعقیب بیگبی هست و چند جا توی اپیزود هم دیده میشه. ضمنا راننده تاکسی هست که سفید برفی رو میرسونه به خونه اش و احتمال داره که اسنو رو اون کشته باشه.

فرضیه ای هم هست که این یارو همون چوپان قصه ی چوپان دروغو هست و میخواد از بیگبی انتقام بگیره (بیگبی گویا همون گرگ بدجنسی بوده که تو اکثر داستانها هست و حضورش به داستان شنل قرمزی محدود نمیشه:دی)
ممکنه خودش باشه نامرد:d منم بهش شک دارم ولی ممکنه باز این نویسنده بزنه شوکه کنه مارو:))

فرضیه جالبی هست و همونطور که از سایت منبع هم خوندم ( انجمن سایت تل تیل) روی کراوات مو قرمزه عکس عصای چوپانی هست و تیتر های اپیزود های بعدی هم به داستان چوپان دروغگو نزدیکه .. ولی مساله اینه که چوپان دروغگو باید از مردم دهکده که به کمکش نیومدن انتقام بگیره نه از گرگ (بیگبی) ... گرگ به هر حال یه روزی بالاخره به گله حمله می کرد!:>

هر چی باشه بیگبی بود که به گله حمله کرد و گوسفند ها رو خورد، این که مردم بهش کمک نکردن دلیل نمیشه که نسبت به بیگبی کینه نداشته باشه. البته شاید نسبت به مردم روستا کینه داشته و احتمالا در همون زمانی که در دنیای خودش بوده انتقام خودش رو گرفته و احتمالا الان که بیگبی رو توی فیبل تاون پیدا کرده میخواد از اون هم انتقام بگیره.

یعنی کلا دو سه تا کمپانی بازیساز شاید باشن که منو ترقیب کنن دستم به بازی بره...! یکیش همین TellTale کبیر.

درسته کارهای اخیرشون گیم پلی سام اند مکس و مانکی آیلند رو اصلا نداره ولی من اسمی که بهش میدم کمیک اینتراکتیوه و اگه بهمون لذت بخشی کارهای سابق نباشه اصلا کمترم نیست. :d

سوال اساسی دلیل کشته شدن این زن ها از جمله سفید برفی توسط قاتل هست!؟
الان چندتا فرضیه وجود داره...بالفرض که این یارو مو قرمزه می خواد انتقام بگیره از بیگبی! اما چه ربطی به زنها داره! اونم انقدر فجیع!؟ از طرفی چوپان دروغگو داره انتقام چی رو میگریه؟ انتقام دروغگویی هاش رو؟ اینکه مردم به خاطر دروغ هاش به کمکش نیومدند؟.

یه نکته! قضیه دیو و بیوتی چیه؟ کسی می تونه حدسی بزنه چرا بیوتی می خواد کارش از دست دیو که همسرشه پنهان بمونه(اصلا کارش چی بوده؟)! یه کم مشکوکه!

سوال اساسی دلیل کشته شدن این زن ها از جمله سفید برفی توسط قاتل هست!؟
الان چندتا فرضیه وجود داره...بالفرض که این یارو مو قرمزه می خواد انتقام بگیره از بیگبی! اما چه ربطی به زنها داره! اونم انقدر فجیع!؟ از طرفی چوپان دروغگو داره انتقام چی رو میگریه؟ انتقام دروغگویی هاش رو؟ اینکه مردم به خاطر دروغ هاش به کمکش نیومدند؟.
این فرد اصلا بعیده که Mastermind قضیه باشه. ضمنا به احتمال زیاد قتل واقعی ای در جریان نیست (قبلا هم گفتم، TWAO به عنوان Prequel کمیک ها هست و منطقی نیست اگر سفید برفی درش کشته بشه.)، احتمالا این دو نفر (که احتمالا افراد دیگه ای هم به سرنوشتشون دچار خواهند شد.) برای یه هدف خاصی دزدیده /کشته شدن، و این هدف به نظرم یه جورایی ضربه زدن به طبقه ی برتر جامعه ی فیبل تاون (که همون بیگبی و کرین و بقیه باشن) هست و منطقیه که اکثر شخصیتهای شکست خورده و بدبختی (چه بد و چه خوب) که رقبا و دشمنانشون در فیبل تاون زندگی مرفهی رو دارن وارد این توطئه بشن.
چوپان دروغگو داره انتقام چی رو میگریه؟ انتقام دروغگویی هاش رو؟ اینکه مردم به خاطر دروغ هاش به کمکش نیومدند؟
دو پست بالای پستتون گفتم:
هر چی باشه بیگبی بود که به گله حمله کرد و گوسفند ها رو خورد، این که مردم بهش کمک نکردن دلیل نمیشه که نسبت به بیگبی کینه نداشته باشه.
:دی
بازی از Subtitle پشتیبانی نمیکنه؟ هرچی گشتم توی Settings چیزی یافت نشد!
Settings>Audio/Video

این فرد اصلا بعیده که Mastermind قضیه باشه. ضمنا به احتمال زیاد قتل واقعی ای در جریان نیست (قبلا هم گفتم، TWAO به عنوان Prequel کمیک ها هست و منطقی نیست اگر سفید برفی درش کشته بشه.)، احتمالا این دو نفر (که احتمالا افراد دیگه ای هم به سرنوشتشون دچار خواهند شد.) برای یه هدف خاصی دزدیده /کشته شدن، و این هدف به نظرم یه جورایی ضربه زدن به طبقه ی برتر جامعه ی فیبل تاون (که همون بیگبی و کرین و بقیه باشن) هست و منطقیه که اکثر شخصیتهای شکست خورده و بدبختی (چه بد و چه خوب) که رقبا و دشمنانشون در فیبل تاون زندگی مرفهی رو دارن وارد این توطئه بشن.

دو پست بالای پستتون گفتم:

:دی

Settings>Audio/Video

یه سوال ، beauty بنظرتون چیکار داشت میکرد که انقد مظطرب بود؟؟ کسی نظری داره؟

یه سوال ، beauty بنظرتون چیکار داشت میکرد که انقد مظطرب بود؟؟ کسی نظری داره؟
فک کنم beauty یا خیانت کرده به دیو یا اینکه رفته تو کار strip اینا چون تو خلاصه ایپیزود دو دمه strip club بودش...باز دقیق نمیشه فهمید
در ضمن دوستان تاریخ ریلیز اپیزود 2 مشخص نشده؟؟؟

عمرا اگه سفید برفی مرده باشه !
اینو و Faith رو یه جا بردن زندانی کردن و اون سرهاشون فیک و Glamour هست ...

بعید می دونم...چون اگه یادت باشه سر Faith رو بیگبی اساسی بررسی کرد ... هر چند ممکنه اون سر سفید برفی یه جور توهم باشه اما در کل فکر نمی کنم کذب باشه... تو خلاصه قسمت دوم هم بیگبی در حال بازپرسی از اون مردخیکی(البته بسته به نوع انتخابتون) هست در مورد همین موضوع و بحث قتلهای زنجیره ای رو وسط می کشه...

ه سوال ، beauty بنظرتون چیکار داشت میکرد که انقد مظطرب بود؟؟ کسی نظری داره؟
فک کنم beauty یا خیانت کرده به دیو یا اینکه رفته تو کار strip اینا چون تو خلاصه ایپیزود دو دمه strip club بودش...باز دقیق نمیشه فهمید

بعید می دونم به خاطر خیانت باشه... خود دلبر به بیگبی می گه که بهتره به دیو چیزی نگه و بعدا خودش توضیح لازم رو می گه!
اگه دقت کرده باشید دلبر یه نوع استرس همراه با ترس داشت! و قایم شده بود! می بنیم که دیو هم دنبالش می گشت و اون هم حالت مضطربی داشت! قضیه چیه!؟ یعنی دیو هم از قضیه قتل ها اطلاع داره و دنبال مراقبت از دلبر هست! یعنی دلبر هم به این موضوع کشیده شده! من اینطور حدس می زنم

یه نکته! مطمعنا در قسمت بعدی شخصیت های دیگه ای هم وارد داستان میشند و پیچش داستان رو بیشتر می کنند و باعث ایجاد فرضیه های جدیدتر نیز خواهد شد...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or