The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
عالی بود !!!
داستان بازی و کاراکترها خیلی جالب بودن و همین الآن دارم میرم به سمت دانلود کمیک های Fables ! :دی
گرافیک هنری بازی هم جداً زیبا بود. من از گرافیک هنری TWD زیاد خوشم نمی اومد ، ولی این یکی خیلی جالب تره و نوع طراحی ها و رنگ آمیزی تند و ... تصاویر خیلی زیبایی درست کرده. اون افت فریم های مسخره TWD رو هم نداره.
اگه بخوام بین اپیزود اول The Walking Dead و The Wolf Among Us مقایسه کنم ، به نظرم TWAU تقریباً از هر نظر بهتر بود. یعنی اگه روند صعودی بازی مثل TWD باشه ، فوق العاده ـست ! :دی

در مورد داستان :
همین اول کاری تکلیف مخاطب رو روشن کردن که میشه انتظار مرگ هر کاراکتری رو داشت !! فکر میکردم سفید برفی جزو مهم ترین کاراکترهای بازی باشه ، ولی بنده خدا رو همین اول کاری منهدم کردن. :(

عالی بود !!!
داستان بازی و کاراکترها خیلی جالب بودن و همین الآن دارم میرم به سمت دانلود کمیک های Fables ! :دی
گرافیک هنری بازی هم جداً زیبا بود. من از گرافیک هنری TWD زیاد خوشم نمی اومد ، ولی این یکی خیلی جالب تره و نوع طراحی ها و رنگ آمیزی تند و ... تصاویر خیلی زیبایی درست کرده. اون افت فریم های مسخره TWD رو هم نداره.
اگه بخوام بین اپیزود اول The Walking Dead و The Wolf Among Us مقایسه کنم ، به نظرم TWAU تقریباً از هر نظر بهتر بود. یعنی اگه روند صعودی بازی مثل TWD باشه ، فوق العاده ـست ! :دی

در مورد داستان :
همین اول کاری تکلیف مخاطب رو روشن کردن که میشه انتظار مرگ هر کاراکتری رو داشت !! فکر میکردم سفید برفی جزو مهم ترین کاراکترهای بازی باشه ، ولی بنده خدا رو همین اول کاری منهدم کردن. :(

اصلاً گرافیک بازی به طرز دیوانه‌کننده‌ای خوبه :d
بازی هم خیلی تِمِ تاریکی داره، من به شخصه خیلی دوست دارم، با روحیاتم بیشتر سازگاره :d
کلاً کارگردانی این استودیو محشر کبراست، روایت داستان به قدری عالیه که نظیرش رو توی کمتر بازی‌ای می‎بینیم. فقط تنها بدی بازی اینه که باید واسه هر اپیزود یکی دو ماه منتظر بمونیم :|

از همین الان GoTY شدن The Wolf Among Us رو پیشبینی میکنم:دی
شخصیت Bigby هم طراحی خیلی جذاب و با ابهتی داره، آدم از همون لحظه ای که توی منو میبیندش عاشقش میشه:دی
Why Snow, why her, goddammit?:|
با این وضعی که بازی داره پیش میره من فکر کنم یکی دو تا سکته ناقص بزنم تا آخر بازی:|
پ.ن: Mirror, mirror, blah blah able... blah blah blah about this Fable=))
ادیت: اگر اسم تمام اچیومنت های اپیزود 4 رو کنار هم بذارید یه جمله شکل میگیره:
Once upon a time there was a wolf who ruled the land he was much feared but soon he mended his evil ways and all were happy
:دی

آخرین ویرایش:
از همین الان GoTY شدن The Wolf Among Us رو پیشبینی میکنم:دی
شخصیت Bigby هم طراحی خیلی جذاب و با ابهتی داره، آدم از همون لحظه ای که توی منو میبیندش عاشقش میشه:دی
Why Snow, why her, goddammit?:|
با این وضعی که بازی داره پیش میره من فکر کنم یکی دو تا سکته ناقص بزنم تا آخر بازی:|
پ.ن: Mirror, mirror, blah blah able... blah blah blah about this Fable=))
ادیت: اگر اسم تمام اچیومنت های اپیزود 4 رو کنار هم بذارید یه جمله شکل میگیره:
Once upon a time there was a wolf who ruled the land he was much feared but soon he mended his evil ways and all were happy
:دی

بازی نکردین ، باز نکنین !

آره اون آینه خیلی جالب بود ! :دی تیکه های باحالی به قصه های پریان توی این بازی انداخته میشه ! :دی

این تیکه هم باحال بود ! =))

من بیشتر از همه با این کتاب حال کردم. یه سری از کاراکترها رو توی شکل و شمایل اصلی ـشون کنار هم داشت و طراحی هنری ـش غوغا بود !!!

آقا ماهم تمومش کردیم. گرافیکش که خیلی بهتر از TWD شده و همه چی Sharp تر شده. داستانش هم به شدت بهتر شده و توی این یکی نوشته This Game is tailored by how you play به حقیقت پیوسته :دی دوماه دیگه که اپیزود بعد می یاد قبلش یک دور دیگه باید بازی کنم و ازونور برم ببینم چی جوری می شه :دی ایندفعه خیلی خشن بازی کردم.

فقط آخر بازی :
مرگ Snow که خیلی ناراحت کننده بود، خیلی نامردن.
ولی قبلش توی بار، داریم با Woody حرف می زنیم، گزینه Glass Him می یاد. من فکر کردم اصطلاحه و الان می خواد باهاش Beer بزنه و همدردی کنه، یکهو بلند می شه به صورت Literal لیوانو می کوبونه تو کله ـش ! :| از تعجب دو متر پریدم هوا :| بعد تو ردیت و فروم های خارجی هم رفتم همه همین فکرو کرده بودن :| بابا آخه این چه حرکتیه :|

من کرکش کردم ولی یوزرنیم و پسورد می خواد. تو سایت رسمیش هم ثبت نام کردم و یوزر و پسورد اکانتم رو وارد کردم ولی بازم ارور می ده. لطفا یکی کمک کنه. تا حالا بازی کمیک بازی نکردم! :d

به شدت احتمال داره که سفید برفی و فیث زنده باشن، به دلیل زیر:وقتی از فیث میپرسین که برای کی کار میکنه میگه: My Lips Are Sealed. وقتی از آینه مکان فیث رو میپرسید باز هم همین جواب رو میشنوید: "Through powerful magic her whereabouts concealed. Unfortunately for you, these lips are sealed." یعنی کسی سعی داره فیث رو با جادو مخفی نگه داره، احتمال میره توی اپیزود 2 در مورد سفید برفی هم چنین چیزی رو بشنویم.ضمنا، TWAU به عنوان Prequel کمیک ها هست و امکان نداره سفید برفی توش کشته بشه.

آخرین ویرایش:
دوستان از کجا میشه سالمشو دان کرد؟ من عاشق واکینگ دد بودم و بدجور این بازی که هم سبکشه توجه منو به سمت خودش جلب کرده و میخوام برم تو کارش...

آقا ماهم تمومش کردیم. گرافیکش که خیلی بهتر از TWD شده و همه چی Sharp تر شده. داستانش هم به شدت بهتر شده و توی این یکی نوشته This Game is tailored by how you play به حقیقت پیوسته :دی دوماه دیگه که اپیزود بعد می یاد قبلش یک دور دیگه باید بازی کنم و ازونور برم ببینم چی جوری می شه :دی ایندفعه خیلی خشن بازی کردم.

فقط آخر بازی :
ولی قبلش توی بار، داریم با Woody حرف می زنیم، گزینه Glass Him می یاد. من فکر کردم اصطلاحه و الان می خواد باهاش Beer بزنه و همدردی کنه، یکهو بلند می شه به صورت Literal لیوانو می کوبونه تو کله ـش ! :| از تعجب دو متر پریدم هوا :| بعد تو ردیت و فروم های خارجی هم رفتم همه همین فکرو کرده بودن :| بابا آخه این چه حرکتیه :|
منم وقتی اون گزینه اومد دقیقا همین فکرو کردم:d
راستی همونجا توی بار وودز من میگه که به خاطر اینکه شنل قرمزی و مامان بزرگش یه پولی بهش بدن گرگه(ما)رو که تو تخت خواب شنل قرمزی بوده تو شکمش سنگ ریخته و انداخته تو چاه منتها شنل قرمزی و مامان بزرگش هیچی بهش ندادن!:d

فقط آخر بازی :

دقیقاً مثل من ! :دی
پیش خودم گفتم این گزینه رو که بزنم ، میاد لیوان رو بهش میده و میگه رفیق بیا بزن تو رگ و بعدش بشینیم دوستانه صحبت کنیم ، یه دفعه دیدم زد بنده خدا رو منهدم کرد ! :دی
ولی کلاً فکر نکنم توی اونجا فرق زیادی بکنه که چیکار کنیم و نتیجه احتمالاً یکی هست.
بعدش هم که اون چاقه از راه رسید ، من وسط دو راهی تصمیم گرفتم برم سمت Woodsman ، ولی آخرش دیدم نوشته تعداد بیشتری سمت اون چاقه رفتن ! :دی

منم فرصت شد یک دو دوری بازی کنم. فوق العاده بود حتی از twd هم بهم بیشتر حال داد.

جالبه منم اون قسمت فکر میکردم میشینند با هم بیر میزنند ولی در کمال تعجب بیگ بی اون حرکت رو زد

هر دوی این کارو کردم ولی بازم نشد. شما از چه کرکی استفاده می کنید؟ می شه لینکشو بدید؟

یک حدس میزنم که به احتمال زیاد درسته.
احیانا آنتی ویروس شما فایل steam_api.dll را پاک کرده به همین علت اون پیغام داخل بازی میاد.
البته توجه داشته باش که دو فایل به این نام در پوشه بازی باید موجود باشه . یکی با پسوند ini و دیگری dll

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or