The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
بازیه خوبیه
یه کمی مارو از کلیشه ها خارج میکنه
اولش زیاد محیط بازی برام خوشایند نبود و گنگ بود ولی بعد از 20 دقیقه خدا خدا میکردم زود تموم نشه:d
که شد :|
و در ضمن همین که افت فریم های walking dead رو نداره یه پیشرفت بزرگ محسوب میشه

بازی از رنگهای بنفش و قرمز در پشت زمینه های بازی زیاد استفاده می کنه که حالت خاصی به بازی داده...در بازی قبل یعنی WD ما با یه تم تیره و تار روبرو بودیم بیشتر رنگها سرد و تاریک بودند اما اینجا رنگهای گرم استفاده شده... جالب اینکه در کنار این رنگهای گرم فضای بازی سرد و افسرده هست که یه جور پارادوکس زیبا خلق شده...

بازی قبلی یعنی WD به مراتب واقع گرایانه تر بود اما این بازی به مراتب رابطه مدار تر هست... اونجا اگه محیط ترس حاکم بود اینجا محیط استرس زا هست...اگه اونجا بازی به تلاش برای زنده ماندن و به مقصد رسیدن بود، اینجا هدف برای زنده نگه داشتن دیگران و یافتن علت هدف است... در واقع یه تفکر فلسفی جالب پشت این بازی هست که اون رو با عنوان قبلی متفاوت تر و البته با معنا تر می کنه که این خودش باعث میشه به مذاق برخی خوش نیاد ... وگرنه از لحاظ تکنیکی و گرافیکی هم بازی از عنوان قبلیش بهتر هست... اما می بینیم که نمرات کمتری گرفته.... بازی قبلی یه عنوان فوق العاده بود و قصد پایین آوردنش رو ندارم اما با این حال من این محتوا رو بیشتر می پسندم.

امیدوارم فصل های بعد هم روند صعودی این بازی رو ببینیم... فصل اخر بازی هم باید اوج اندوه باشه...Crying Wolf !!!

بچه ها یه سوال :
کسایی که اول بازی به فیث پول دادن چی شد؟ پول رو قبول میکنه؟
آخر بازی اگه ذنبال woodsman نرین چه اتفاقی میفته؟
و اگه اول برین سراغ پرینس لارنس چی میشه؟؟؟

بچه ها یه سوال :
کسایی که اول بازی به فیث پول دادن چی شد؟ پول رو قبول میکنه؟
آخر بازی اگه ذنبال woodsman نرین چه اتفاقی میفته؟
و اگه اول برین سراغ پرینس لارنس چی میشه؟؟؟
یعنی فقط می خوای یه بار این اپیزود رو بازی کنی؟؟!
من 3 بار تموم کردم با انتخاب های مختلف هنوز سیر نشدم!

یعنی فقط می خوای یه بار این اپیزود رو بازی کنی؟؟!

خوب باید همینجوری بازی کنی !:d مثلا وختی تصمیم میگیری به فلان شخصیت کمک کنی یا فلان راه رو انتخاب کنی دیگه تصمیمتو گرفتی دیگه!اون لحظه این انتخابو کردی قرار باشه سری بعد دوباره بازی کنی اینبار اجازه بدی یه اتفاق دیگه بیفته که دیگه اون تو نیستی که تصمیم گرفته!:d
من به FAITH پول دادم نمیدونم اصلا مهم بود یا نه
از قضیه دیو و دلبر کنار موندم
متاسفانه اول به تاد کمک کردم و ای کاش نمیکردم بیخود وختمو تلف کرد دو تا پس گردنیم بش زدم
هیزم شکن رو به عنوان مظنون معرفی کردم
تو دعوای کافه یارو رو ناکار کردم قطع بازو و اینا!:d
هیزم شکنو دستگیر کردم.

خوب باید همینجوری بازی کنی !:d مثلا وختی تصمیم میگیری به فلان شخصیت کمک کنی یا فلان راه رو انتخاب کنی دیگه تصمیمتو گرفتی دیگه!اون لحظه این انتخابو کردی قرار باشه سری بعد دوباره بازی کنی اینبار اجازه بدی یه اتفاق دیگه بیفته که دیگه اون تو نیستی که تصمیم گرفته!:d
من به FAITH پول دادم نمیدونم اصلا مهم بود یا نه
از قضیه دیو و دلبر کنار موندم
متاسفانه اول به تاد کمک کردم و ای کاش نمیکردم بیخود وختمو تلف کرد دو تا پس گردنیم بش زدم
هیزم شکن رو به عنوان مظنون معرفی کردم
تو دعوای کافه یارو رو ناکار کردم قطع بازو و اینا!:d
هیزم شکنو دستگیر کردم.
اگه بخوام این کارو بکنم که از سیو اولم میرم!
من می خوام بقیه انتخاب ها رو ببینم و راز های بازی رو کشف کنم.!!

از Bigby خوشم اومد . آدم با پرستیژیه
ولی کلاََ از بازیای تخیلی خوشم نمیاد . دوست دارم تو دنیای بازیهای واقع گرا غرق بشم
بیگبی شخصیت سرد اما جذابی داره...فضای مه آلود اما گرم بازی هم به این جذابیت اضافه کرده
منم مثل شما از بازیهای واقع گرایانه خوشم میاد البته به شرط داشتن داستان و جو خوب. منتها این بازی کلیاتش واقعی هست... فرض کنید اون غورباقه و گرگینه شدن و دیگر چیزها همه تخیلات و سیرت و باطن ادمهاست اونوقت باهاش کنار میاید...

عاغا من یه مدت طولانی از بازی ها دور بودم.. اخبار هم دنبال نکردم فقط یه نفر بیاد بگه این بازی هم مثTWD اپیزود اپیزود میاد یا همش یسره اومده الان......؟ عاشق این مدل بازی هام:x

خب منم بازی رو تموم کردم
خیلی جالب بود
منتها فکر نکنم مضنون جز کسایی باشه که میتونی انتخابشون کنی...مضنون احتمال خیلی زیاد woodsman و اون دو تا برادر نیستن...اون بیوتی هم خیلی مشکوک میزنه...قطعا تو اپیزود 2 بازی اون افرادی که فیث براشون کار میکرده اطلاعات مهمی بهمون میدن
انتخابام:
1-به فیث پول دادم
2-به دیو دروغ گفتم
3-اول رفتم سراغ تاد
4-دی رو دستگیر کردم
دست اونی که تو بار بودم قطع کردم:dمعمولا تو اینطور بازیا همیشه سعی میکنم خیلی انسان خوب و مهربونی باشم منتها فضا سازیش یه جوری بود که فکر نکنم کسی یارو رو ول کرده باشه!
بازی فقط یه بدی داره اونم اینکه بعضی فیبلاش زیاد جالب طراحی نشدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or