The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
آقا من اهل RPG نبودم ولی خداییش شیفته ی این بازی شدم عجب روایت زیبایی داره داستان این بازی !!! دیشب نشستم یه ضرب 3 ساعت بازی کردم و حال کردم !
فقط یه چند تا سوال ناشیانه !:p
1- این گیاهانی که جمع می کنیم و چجوری باید تبدیل به معجون کنیم فرمولشو از کجا گیر بیاریم و بعد در کدوم منو و کدوم گزینست !؟
2- این دکمه ی Z که میزنیم و یه نور قرمزی روی زمین پخش میشه کارش چیه !؟
3- با توجه به اینکه در هر لحظه میشه بازی رو سیو کرد آیا میشه از سیو های قبلی هم بازی رو لود کرد و هر 16 پایان مختلف بازی رو دید !؟
4- مسیر سیو بازی کجاست !؟
با این مشغول باشید تا بازم خدمتتون برسم :d
راستی من توی این 3-4 ساعتی که بازی کردم صحنه ی س### ندیدم جریان چیه !؟

مولانای عزیز .
شما باید ابتدا گیاهان رو و فرمول رو از جاهایی که تو شهر هست بخری و بعد با نگه داشتن دکمه cntr رو کیبورد و انتخاب حلقه ی وسط دایره روی زمین بشینی و اونوقت در صفحه جدید از دایره ای که میبینی قسمت alchemy رو انتخاب کنی و از سمت چپ وقتی روی فرمول های ساخت میای وسط صفحه شکل چندین گیاه رو نشون میده که مرکز دایره همون معجونی هست که باید ساخته بشه و اطرافش مواد تشکیل دهندش.
حالا اگه یکیش کم باشه شما نمیتونید اون رو بسازید .
پس فرمول و ماده ی ساخت رو باید داشته باشید .
کلا 2 جا توی بازی از شما میخواد که معجون بسازید . زیاد سخت نیست .

در مورد سیو ها بله میتونی از هر کدومش بازی رو لود کنی . البته 16 تا پایان در کار نیست .
مسیر سیو بازی فولدر my game در ویندوز 7 هست .
شما تو این 3 -4 ساعتی که بازی کردی اصلا به دیالوگ ها توجه نکردی وگرنه با چندین و چند تا از این:d:d:d:d اره . مواجه می شدی .

مولانای عزیز .
شما باید ابتدا گیاهان رو و فرمول رو از جاهایی که تو شهر هست بخری و بعد با نگه داشتن دکمه cntr رو کیبورد و انتخاب حلقه ی وسط دایره روی زمین بشینی و اونوقت در صفحه جدید از دایره ای که میبینی قسمت alchemy رو انتخاب کنی و از سمت چپ وقتی روی فرمول های ساخت میای وسط صفحه شکل چندین گیاه رو نشون میده که مرکز دایره همون معجونی هست که باید ساخته بشه و اطرافش مواد تشکیل دهندش.
حالا اگه یکیش کم باشه شما نمیتونید اون رو بسازید .
پس فرمول و ماده ی ساخت رو باید داشته باشید .
کلا 2 جا توی بازی از شما میخواد که معجون بسازید . زیاد سخت نیست .

در مورد سیو ها بله میتونی از هر کدومش بازی رو لود کنی . البته 16 تا پایان در کار نیست .
مسیر سیو بازی فولدر my game در ویندوز 7 هست .
شما تو این 3 -4 ساعتی که بازی کردی اصلا به دیالوگ ها توجه نکردی وگرنه با چندین و چند تا از این:d:d:d:d اره . مواجه می شدی .

دَم شما گرم آقا رضا ، این گیاهانی که از پوشش گیاهی محیط می چینیم منظورته یا حتما ً باید بخریم !؟ پس اینایی که می چینیم چی هستن !؟
اون دکمه ی Z رو نگفتی کارش چیه !؟ وقتی میزنم یه نوری روی زمین پخش میشه ولی متوجه نشدم کارش چیه !؟

بله . گیاه ها رو میتونی بچینی یا بخری . اما بعضی از معجون ها فقط از گیاه تشکیل نشده و بعضی هاش مثلا یاقوت یا سنگ های دیگه ای رو در ترکیب خودش داره .
اون Z رو خودم استفاده نکردم .:d
مهم فرمول هست . کسی که فرمول میفروشه خودش هم ترکیباتش رو داره .
در ضمن آقا این چه کاری بود کردی ما رو شرمنده کردی .;)

• Like
Reactions: hosein me
دَم شما گرم آقا رضا ، این گیاهانی که از پوشش گیاهی محیط می چینیم منظورته یا حتما ً باید بخریم !؟ پس اینایی که می چینیم چی هستن !؟
اون دکمه ی Z رو نگفتی کارش چیه !؟ وقتی میزنم یه نوری روی زمین پخش میشه ولی متوجه نشدم کارش چیه !؟

هم میتونی بخری هم میتونی از محیط جمع کنی. اما بهتره از محیط جمع کنی چون مجانیه و هر چند ساعت(دقیقا نمیدونم چند ساعت) دوباره بوجود میان و میتونی اون ها رو دوباره بچینی.

Z هیولا ها و نقاط قدرت(Place of Power) و همچنین وسایل قابل برداشتن(مثل گیاهان و صندوقچه ها و چیزایی که از دشمن ها برجا میمونه) رو High Light میکنه.

no8cn6cvkf9cjxgl4txh.bmp

من بازی رو امشب تموم کردم واقعا یکی از بهترین تجربه های من توی این چند سال اخیر در زمینه RPG بود! گرافیک بازی بدون شک از تمامی Third Person های نسل حاضر اونم روی PC بهتره و واقعا جای تعریف داره، داستان بازی بسیار زیبا و ستودنیه و امکان نداره نتونه شما رو بخودش جذب کنه و انقدر پیچ و خم داره که کلی طول میکشه تا به حقیقت اصلی پی ببرید اما پایان بازی بسیار کوتاه و سربسته هست و شما هیچ توضیحی در ازای سایر کاراکترهایی که باهاشون در ارتباط بودید دریافت نمیکنید! گیم پلی بازی برای یه Action RPG کاملا بهینه و استاندارده اما یه مقدار که توی بازی پیش میرید احساس میکنید بازی خیلی آسون میشه فقط کافیه دنبال شمشیرهای خاص و پر قدرت بگردید و جادوی Quenـــتون و Critical Effect هاتون رو آپگرید کنید تا تبدیل به یک جنگجوی غیرقابل شکست بشید برای من دو چپتر پایانی بازی خیلی آسون تر از انتظارم بود و اشتباه کردم که از همون اول بازی رو روی درجه Hard نذاشتم. یه مشکل دیگه که داشت این بود که وقتی بازی تموم میشه هیچ گزینه ای برای ادامه بازی و گشت و گذار در محیط ها نیست یا باید بازی رو از اول شروع کنید یا باید سیو های قبلیتون رو Load کنید. موزیک و صدای بازی هم واقعا محشره و نمیشه ازش ایراد گرفت، دیالوگ ها و صداگذاری کاراکترها هم کاملا بی نقص و عالیه.
درکل من که خیلی از بازی خوشم اومد و تنها مشکلاتش رو کوتاه بودن، پایان سربسته و تنوع کم جادوها و تله ها و محلول ها نسبت به RPG های دیگه، میدونم.

دوستان وقتي دكمه ي J رو ميزنيم كه ماموريت جديدي انتخاب كنيم بعضي ماموريتها رو كه انتخاب مي كنم توي نقشه نشونشون نميده چجوري بايد ماموريت رو انجام بدم !؟
اين شمشير نقره اي رو چجوري پيدا كنم !؟
براي آپديت كردن امكاناتي كه با دكمه ي Q استفاده مي كنم بايد چيكار كنم ؟
در حال حاضر فقط دوبار مي تونم از Q استفاده كنم بايد چيكار كنم كه تعداد استفاده رو بيشتر كنم ؟

من بازی رو امشب تموم کردم واقعا یکی از بهترین تجربه های من توی این چند سال اخیر در زمینه RPG بود! گرافیک بازی بدون شک از تمامی Third Person های نسل حاضر اونم روی PC بهتره و واقعا جای تعریف داره، داستان بازی بسیار زیبا و ستودنیه و امکان نداره نتونه شما رو بخودش جذب کنه و انقدر پیچ و خم داره که کلی طول میکشه تا به حقیقت اصلی پی ببرید اما پایان بازی بسیار کوتاه و سربسته هست و شما هیچ توضیحی در ازای سایر کاراکترهایی که باهاشون در ارتباط بودید دریافت نمیکنید! گیم پلی بازی برای یه Action RPG کاملا بهینه و استاندارده اما یه مقدار که توی بازی پیش میرید احساس میکنید بازی خیلی آسون میشه فقط کافیه دنبال شمشیرهای خاص و پر قدرت بگردید و جادوی Quenـــتون و Critical Effect هاتون رو آپگرید کنید تا تبدیل به یک جنگجوی غیرقابل شکست بشید برای من دو چپتر پایانی بازی خیلی آسون تر از انتظارم بود و اشتباه کردم که از همون اول بازی رو روی درجه Hard نذاشتم. یه مشکل دیگه که داشت این بود که وقتی بازی تموم میشه هیچ گزینه ای برای ادامه بازی و گشت و گذار در محیط ها نیست یا باید بازی رو از اول شروع کنید یا باید سیو های قبلیتون رو Load کنید. موزیک و صدای بازی هم واقعا محشره و نمیشه ازش ایراد گرفت، دیالوگ ها و صداگذاری کاراکترها هم کاملا بی نقص و عالیه.
درکل من که خیلی از بازی خوشم اومد و تنها مشکلاتش رو کوتاه بودن، پایان سربسته و تنوع کم جادوها و تله ها و محلول ها نسبت به RPG های دیگه، میدونم.
ایول بگو حمیدرضا کدوم پایان رفتی :-/:-/:-/

اینم لیست OST های بازی

01. Assassins of Kings (2:08)
02. A Nearly Peaceful Place (4:08)
03. The Path of a Kingslayer (1:28)
04. Dwarven Stone upon Dwarven Stone (7:35)
05. Through the Underworld (3:48)
06. The Lone Survivor (1:18)
07. Into the Fields (5:49)
08. An Army Lying in Wait (3:55)
09. Easier Said than Killed (1:11)
10. A Watering Hole in the Harbor (2:38)
11. Within the Mist (3:04)
12. Regicide (1:49)
13. The Wild Hunt (1:20)
14. Vergen_by Night (7:30)
15. For a Higher Cause (1:15)
16. Souls in Ruin (4:47)
17. A Quiet Corner (3:16)
18. The Assassin Looms (1:06)
19. The Camp by Night (3:19)
20. Dreary Stronghold (4:13)
21. Howl of the White Wolf (1:56)
22. Sorceresses (2:02)