The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
سلام بچه ها شما چطوری بازی میکنید تا یه ظربه میخورم میمیرم اگه راهی هست به منم بگید:| تو همون prolug گیر کردم
یک تاپیک زدم پیرامون راهنمایی پیرامون مبارزه در بازی ویچر2 اینم لینکش خوب مطالعه کن تمام صفحات را.امید وارم یک جنگ جوی خیلی خوب بشوید:d

دوستان کسی تونسته به مرحله ای که باید cedirc رو پیدا کنی رسیده اگه رسیده بگه

جایی که tirss گم شده

اگه گیر کردی باید :

از شهر بزنی بیرون بری توی جنگل همینطوری توی جنگل بگرد تا پیداش کنی روی زمین افتاده زخمی شده ! نزدیکش که بشی میره توی حالت دیالوگاش !

برو توی جنگل و از Cat potion استفاده کن و رد خون روی زمین رو دنبال کن تا آخر بتونی پیداش کنی

اگه گیر کردی باید :

از شهر بزنی بیرون بری توی جنگل همینطوری توی جنگل بگرد تا پیداش کنی روی زمین افتاده زخمی شده ! نزدیکش که بشی میره توی حالت دیالوگاش !

نه پیداش کردم ولی بعد از صحبت باهاش یک مرحله به نام magots disapearnce برام failad میشه .
الان اول مرحله دو هستم و triss با هام نیست میخواستم بدونم جلوتر پیدا باید بکنیمش یا همون مرحله اول باید پیداشه مرسی

دوستان خبری از پچ دوم بازی نشده؟
درسته که پچ دوم مخصوص مشکلات گرافیکی و فریم ریت هست؟
فعلا خبری نیست قراره دو تا پچ دیگه بیاد که کلا باگ ها و مشکلات بازی کاملا بر طرف میکنه فعلا هم معلوم نیست زمانش کیه ولی قول افزایش فریم و برطرف شدن مشکلات گرافیکی و سازگاری بهتر با 7 و همیچن ساپورت همه Aspect ratio دادن.

سلام

یک سوال داشتم .. من بازی رو امروز گرفتم . شخصیت ویچر تو مبارزه ها حالت گارد نداره ؟!! وقتی ضربه میزنن شما گارد بگیری ؟؟؟؟

من اصلا نتونسم پیداش کنم کدوم دکمه هست !

ممنون

یه سوال میپرسم بهم شک نکنید ها ! همینطوری میگم :d
تو ویتچر 1 بازی شدیدا سه ایکسی بود و فکر کنم تا آواخر بازی با 16-17 نفر **** میکرد ! اون زمان خیلی جالب بود برام . :d

به خاطر همین نسخه قبلی رو تا آخرش رفتم . اتمسفر واقعا عالی داشت . میخواستم بپرسم تو این نسخه هم از اون پاستور های سه ایکسی داره یا نه ؟ :-s

سلام دوستان بالا خره این مشکل چپتر 2 حل شد (نمیشه پیش saskia رفت)
من اصلا همچین مشکلی نداشتم همین الان هم چپتر دوم رو تموم کردم، اما دیدم بعضی از بچه ها گفتند که این چپتر باگ داره ولی من که باگی ندیدم.
حالا جدا از اینا از نظر من این بازی بهترین RPG سال هست، بهترین روایت داستانی و شخصیت پردازی رو تا الان بین بازی های RPG من توی ویچر میبینم، گیم پلیش هم نه زیاد طولانی هست و نه زیاد کوتاه ولی اگه بیشتر ماموریت های فرعی رو انجام بدید مبارزات آینده خیلی براتون آسون میشه مثلا من توی کل چپتر دوم کمتر از 10-12 بار مردم و از اونجا که بازی قابلیت سیو اونم در هر قسمت رو داره خیلی راحت با روش آزمایش و خطا میتونید توی بازی پیش برید. برای اونایی که تا الان زیاد RPG بازی نکردن Witcher 2 بهترین گزینه برای شروع هست و از اونطرف طرفدارای هاردکورش رو هم بخوبی ارضا میکنه.

یه سوال میپرسم بهم شک نکنید ها ! همینطوری میگم :d
تو ویتچر 1 بازی شدیدا سه ایکسی بود و فکر کنم تا آواخر بازی با 16-17 نفر **** میکرد ! اون زمان خیلی جالب بود برام . :d

به خاطر همین نسخه قبلی رو تا آخرش رفتم . اتمسفر واقعا عالی داشت . میخواستم بپرسم تو این نسخه هم از اون پاستور های سه ایکسی داره یا نه ؟ :-s

چند برابر شده!:d

من خیلی حالم گرفته شد . بعد از چند ساعت بازی کردن وقتی از بازی خارج شدم و دوباره وارد بازی شدم دیدم هیچ سیویی وجود نداره ! من کلی سیو کرده بودم و کلی جلو رفته بودم دیگه عمرا نمیتونم از اول شروع کنم به رفتن !

کسی اگه بتونه سیو تا اینجا که رفته بودم رو بزاره خیلی عالی میشه . ( تا اونجا رفته بودم که دو نفر اعدامی رو نجات میده )
دقیقا بعد از نجات اون اعدامی ها از بازی خارج شدم و دوباره وارد شدم دیدم سیوهام همه از بین رفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or