The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
دوستان بازی قطع عضو بدن داره؟
چون پسر خالم گفت داره!! ولی من که چیزی ندیدم!!!:دی
بله داره، ولی نمی دونم یه مدل خاصی هست از هر 10 دفعه 1 دفعه قطع میشه :/
مثلا روی دشمن هایی که HP ـیشون خیلی کم شد یه Aard بزنید معمولا دست و پاشون قطع میشه.

این جایی که میگی همون مرحله نیست که اون ماهیگیر رو پاش رو هیولا گرفته؟
اونجا کار خاصی نمیتونی بکنی فعلا باید بگردی با آدما حرف بزنی و ماموریت هارو انجام بدی
بستگی به خودت داره بخوای اصلی هارو بری یا همه رو وقتی که شاخه اصلی کامل بشه اونوقت میتونی بری به جنگ هیولا
اگر برای خود هیولا هم مشکل داشتی بگو تا کمکت کنم
قربونت داداش ، فقط یه سوال من میخوام ماموریت های اصلی و در راستای داستان اصلی بازی رو برم (چون نه حوصله و نه وقت فرعی ها رو دارم!) شاخه اصلی منظورت چیه ؟ چیکار کنم ؟(نگفتی چجوری شمشیر بخرم)

قربونت داداش ، فقط یه سوال من میخوام ماموریت های اصلی و در راستای داستان اصلی بازی رو برم (چون نه حوصله و نه وقت فرعی ها رو دارم!) شاخه اصلی منظورت چیه ؟ چیکار کنم ؟(نگفتی چجوری شمشیر بخرم)
نیاز به شمشیر خریدن نیست یکی از همون ماموریت ها بعضی از چیزها رو میگه که بعد میری ، همه لباس هاتو میگیری

خوب کدوم ماموریت ؟
من هیچی تو نقشه یا ... نمیبینم ، کجا باید برم ؟
دکمه j رو بزنی تو یکی از ماموریت هات هست.اول میری با همون دختر نگهبان حرف میزنی بعد میری پیش roacha اون باز بات حرف میزنه بعد میری تو همون مقره تو یکی از صندوق هاست.تا قبلش قفل کلید می خواد.
همین راحت.یکم کار کنی دستت می یاد :d

• Like
Reactions: A-L-I
عزیز من فانتزی فکر نکن لطفا.:d
قطع عضوش کجا بود که من ندیدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d:d:d
نداره . پسرخالتون با ی بازی دیگه اشتباه گرفته .;)

بله داره، ولی نمی دونم یه مدل خاصی هست از هر 10 دفعه 1 دفعه قطع میشه :/
مثلا روی دشمن هایی که HP ـیشون خیلی کم شد یه Aard بزنید معمولا دست و پاشون قطع میشه.

آره...
قطع میکنه...من زدم دست رو قطع کردم چند بار ولی پا رو هنوز موفق نشدم...
البته دست هم که قطع میکنی خون ریزی نداره:دی حیف:دی

اونایی که بازی رو تموم کردن ممنون میشم راجع به این سوال من هم جواب بدن.
خب من الان چپتر 1 رو تموم کردم و با Iorveth هم پیمان شدم، توی اون درگیری هم شمشیر Iorveth رو بش دادم و خلاصه پایان چپتر برام این شکلی بود که با Iorveth سوار کشتی شدیم رو رفتیم Aedrin. حالا میخوام بدونم آیا همکاری با Elf ها تاثیر بد و منفی روی ادامه و پایان بازی میزاره یا نه همین، که اگه اینجوریه یه جور دیگه تصمیم گیری کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or