The Witcher 2: Assassins of Kings | Xbox 360

بچه ها من یه مشکل مسخره دارم :d
تو مبارزه هایی که مثلا 4 5 نفر دورمن دارن با شمشیر سرویسم:d میکنن چجوری باید به موقع جلوشون دفاع کنم یا جاخالی بدم ؟؟؟ تا میام جلو این دفاع کنم اون یکی میزنه
کمک کنید که همین اولای بازی موندم:))
بهترین کار همین جاخالی دادن هست چون لازم نیست talent براش حروم کنی‌ ولی‌ اگه از اینور اونور جهیدن خسته شدی تلنت riposte رو بگیر مثل counter atack تو بازیهای h&s می‌مونه، راستی‌ دشمن‌های که سپر دارند از جلو همه ضربه‌ها رو بلاک میکنند یا از پشت ضربه بزن یا با جادو stun کن بعد بزن.

آقا من همون اول بازی گیر کردم.. 4تا ماده واسه فرمول نجات شوالیه پیدا کردم ولی نمیتونم درمانش کنم.. Use هم که میزنم میگه باید 4تا ماده رو پیدا کنی!! :|:))

آقا من همون اول بازی گیر کردم.. 4تا ماده واسه فرمول نجات شوالیه پیدا کردم ولی نمیتونم درمانش کنم.. Use هم که میزنم میگه باید 4تا ماده رو پیدا کنی!! :|:))
LB رو فشار بدید و بدون حرکت دادن LS فقط یکبار A رو بزنید و به Alchemny برید (اسمش رو دقیق یادم نیست ولی وقتی به منوی جدید رفتین چهار قسمت هست که به قسمت بالایی برید) و روی کاغذ فورمولی که دارید Y رو بزنید تا ساخته بشه!

بهترین کار همین جاخالی دادن هست چون لازم نیست talent براش حروم کنی‌ ولی‌ اگه از اینور اونور جهیدن خسته شدی تلنت riposte رو بگیر مثل counter atack تو بازیهای h&s می‌مونه، راستی‌ دشمن‌های که سپر دارند از جلو همه ضربه‌ها رو بلاک میکنند یا از پشت ضربه بزن یا با جادو stun کن بعد بزن.
بچه ها خیلی ممنون بابت کمکهاتون
نحوه مبارزات دستم اومد عین عزرائیل دارم ملتو سلاخی میکنم :d:d

الان بازی رو تموم کردم و فقط میتونم بگم شاهکار بود !!!!

خداییش خیلی وقت بود یه RPG به این زیبایی بازی نکرده بودم ، داستان بازی فوق العاده زیبا کار شده و تا آخر بازی نمیشه داستان رو حدس زد

به همه دوستان توصیه میکنم بگیرنش ، فوق العاده است . بی صبرانه منتظر نسخه بعدی هستم ( البته حتما یه بار دیگه بازی رو از اول میرم )

در جواب اون دوستمون هم باید بگم که نه دیگه به دیسک 1 احتیاجی نیست و تا آخر بازی با همون دیسک 2 ـه

الان بازی رو تموم کردم و فقط میتونم بگم شاهکار بود !!!!

خداییش خیلی وقت بود یه RPG به این زیبایی بازی نکرده بودم ، داستان بازی فوق العاده زیبا کار شده و تا آخر بازی نمیشه داستان رو حدس زد

به همه دوستان توصیه میکنم بگیرنش ، فوق العاده است . بی صبرانه منتظر نسخه بعدی هستم ( البته حتما یه بار دیگه بازی رو از اول میرم )

در جواب اون دوستمون هم باید بگم که نه دیگه به دیسک 1 احتیاجی نیست و تا آخر بازی با همون دیسک 2 ـه
بازی چند ساعت ذاستان بیشتر از نسخه The Witcher 2 : AOK داره؟!

اقا من همون اول بازی هستم
یه ماموریت هست که مامورا یک زن رو بهش مظنونم و باید یه غار رو بررسی کنیم . ماموریتی به اسم malena اگه اشتباه نکنم
چجوریه میرم تو غار صد هزارتا از اون منگولا میریزن سرم دوتا بهم میزنن میمیرن. اصلا خونم اینا رو چیکار باید بکنم انقدر کم و ضعیفه؟
یه راهکار بگیم یه کن قدرت بگیرم بعد با قدرت ادامه بدم بازی رو

اقا من همون اول بازی هستم
یه ماموریت هست که مامورا یک زن رو بهش مظنونم و باید یه غار رو بررسی کنیم . ماموریتی به اسم malena اگه اشتباه نکنم
چجوریه میرم تو غار صد هزارتا از اون منگولا میریزن سرم دوتا بهم میزنن میمیرن. اصلا خونم اینا رو چیکار باید بکنم انقدر کم و ضعیفه؟
یه راهکار بگیم یه کن قدرت بگیرم بعد با قدرت ادامه بدم بازی رو

شما باید از روش بزن در رو استفاده کنی از quen استفاده کن حواست هم باشه حتما قبلش silver sword رو ساخته باشی چون تو مبارزه با هیولا ها (یا به قول خودت منگولا) فقط اون شمشیر میتونه damage بیشتر بزنه شمشیر رو هم poison کن با اون صورتی یا قرمزه ( اسماشون رو یادم نمیاد) اگه بتونی یه جای برای مخفی شدن پیدا کنی اونا بیخیالیت میشن
پ.ن:بعد از اینکه رفتی پیش اون الفه و سرباز ها حواست به گزینه ای که انتخاب میکنی باشه
اسپویل:
اون الفه قاتله میتونی همونجا بکشیش یا بگی ****** یا آزادش کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or