The Witcher 2: Assassins of Kings | Xbox 360

من یه جا گیر کردم.تو مرحله the eternal battle چپتر2 ...............هر کاری میکنم این غول که سپر داره نمیمیره.جادوهای مختلفی رو هم میزنم ولی اون با چند ضربه دخلمو میاره.............زره و شمشیر مخصوص هم دارم.وقتی گوشه تصویر ماموریت رو مینویسه اخرش میزنهwithin the mist...........میخواد بریم پیش Dethmold یا نه؟

دو تا پست بالاتر روش کشتن اژدها رو گفتم از اون روش برای کشتن این باس هم میتونی استفاده کنی و بله بعدش هم باید برگردی پیش dethmold و ادامه ماجرا از جادو yarden و igni هم حتما استفاده کن

یه سوال از چپتر 1
من تو آخر چپتر 1 بین vernon roche و iorveth کودوم رو انتخاب کنم بهتره ؟ من iorveth رو انتخاب کردم انتخاب خوبیه ؟ با roche چه فرقی داره ؟

اااااااااااااااااااااااووووووووووه!
اسپویلر داستانی :
این غول هشت پا چقدر خفنه! اونچاش که زنه از بالا داد میزنه میگه از YRDEN استفاده کن خیلی باحاله!:دی ادم حس میکنه واقعا فاصلشون از هم زیاده:دی! صدا گذاری 20 از 20 تا اینجا اولین نمرش چون صدای محیط هم بیسته!
دختره خیلی خیلی از triss خوشگل تره:دی

دوستان اين بازي تو چه سبكيه مثل dark souls هست؟؟ و ايا سبك اين شماره با قبلي فرق كره يا نه؟؟
بله rpg هست بنظر من از DS قشنگتره البته درجه سختی خیلی بالایی هم داره رو normal مثل hard میمونه اگه از DS خوشت میاد اینو حتما بگیر(اگرهم خوشت نمیاد بازم بگیرش !!) پشیمون نمیشی

اااااااااااااااااااااااووووووووووه!
اسپویلر داستانی :
این غول هشت پا چقدر خفنه! اونچاش که زنه از بالا داد میزنه میگه از YRDEN استفاده کن خیلی باحاله!:دی ادم حس میکنه واقعا فاصلشون از هم زیاده:دی! صدا گذاری 20 از 20 تا اینجا اولین نمرش چون صدای محیط هم بیسته!
دختره خیلی خیلی از triss خوشگل تره:دی
یه چیزی که من مثل ... مونده بودم توش این بود که وقتی میگفت از Yrden استفاده کن ما بهش میگفتیم اگه میتونی خودت بیا پایین مبارزه کن که من همش فکر میکردم زنه داره شر و ور میگه:دی و گوش نمیکردم!
بالاخره استفاده کردم کشتمش!
نکته باحالش هم این بود که شخصیت اصلی(اسمش یادم نیست ولی اولش گ داشت:دی )داد میزد و میگفت خودت بیا پایین و...
یه جا هم هست که با اون دختر مو قرمزه(اسمش یادم نیست ولی فکر کنم همون Triss باشه میری یه جا دو تا گزینه داری بهش بگی Take A Bath یک صحنه بسیار جوون پسند میبینی:دی (ولی فکر کنم قبل از Kayren بود!(Kayren همون هشت پاهست!)

یه چیزی که من مثل ... مونده بودم توش این بود که وقتی میگفت از Yrden استفاده کن ما بهش میگفتیم اگه میتونی خودت بیا پایین مبارزه کن که من همش فکر میکردم زنه داره شر و ور میگه:دی و گوش نمیکردم!
بالاخره استفاده کردم کشتمش!
نکته باحالش هم این بود که شخصیت اصلی(اسمش یادم نیست ولی اولش گ داشت:دی )داد میزد و میگفت خودت بیا پایین و...
یه جا هم هست که با اون دختر مو قرمزه(اسمش یادم نیست ولی فکر کنم همون Triss باشه میری یه جا دو تا گزینه داری بهش بگی Take A Bath یک صحنه بسیار جوون پسند میبینی:دی (ولی فکر کنم قبل از Kayren بود!(Kayren همون هشت پاهست!)
آره یه جا هست که یه مجسمه بالا هست و اون مکان هم Rose داشت دقیقا یادم نیست اسمش چی بود که همونجا سر میخورید میافتید تو یه چاله و حوض و بساط و تنهایی و...:d

من همون اولاي chapter 1 گير كردم(درست بعد از همزن جايي كه ٢نفر اعدام ميشن..بعدش نميدونم كجا برم چون هيچي تو نقشه علامت (زرد!)نيستش..و همون جايي كه بازي رو save كردم اسم مرحله رو نؤشته returning memories ..
خب حالا من براي ادامه بازي بايد چكار كنم تو اين شهر؟؟؟

من همون اولاي chapter 1 گير كردم(درست بعد از همزن جايي كه ٢نفر اعدام ميشن..بعدش نميدونم كجا برم چون هيچي تو نقشه علامت (زرد!)نيستش..و همون جايي كه بازي رو save كردم اسم مرحله رو نؤشته returning memories ..
خب حالا من براي ادامه بازي بايد چكار كنم تو اين شهر؟؟؟
خب رو به روی همون اعدامیا وایسا سمت چپت یه بار( هرچی اسمشو میزاری) هست وارد که بشی دوستات سر میز هستن باهاشون صحبت کن بعد از اینکه صحبتت تموم شد..... ادامه داستان

بازم يه جاي ديگه گيركردم
اونجا كه بايد ازپله ها ميري بالا و با cetric صحبت ميكني و ميگه بايد mongoose potion پيدا كني(يه همچين چيزي)و بعدش علامت ميده تو نقشه ميگهبايد بري تو اون غار٠وقتي ميرم تو غار وقتي به اخر غار ميرسم (يه چيز ابي رو ديوار هست كه بايد برش دارم)وقتي برش مي دارم ديگه علامتي تو نقشه نيست و معلوم نيست الان من بايد با ايني كه برداشتم چكار كنم(سمت راست صفحه هم نوشته mongoose potion 1/0 يعني من بايد دنبال چي باشم الان؟؟؟چكار كنم؟؟

بازم يه جاي ديگه گيركردم
اونجا كه بايد ازپله ها ميري بالا و با cetric صحبت ميكني و ميگه بايد mongoose potion پيدا كني(يه همچين چيزي)و بعدش علامت ميده تو نقشه ميگهبايد بري تو اون غار٠وقتي ميرم تو غار وقتي به اخر غار ميرسم (يه چيز ابي رو ديوار هست كه بايد برش دارم)وقتي برش مي دارم ديگه علامتي تو نقشه نيست و معلوم نيست الان من بايد با ايني كه برداشتم چكار كنم(سمت راست صفحه هم نوشته mongoose potion 1/0 يعني من بايد دنبال چي باشم الان؟؟؟چكار كنم؟؟

یعنی اینکه باید بسازیش
برو تو الچمی اونجا فرمولش هست بسازش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or