The Witcher 2: Assassins of Kings | Xbox 360

خب منم تریلر مقایسه رو دیدم،گرافیک بازی رو 360،تقریبا برابر یا حتی یه مقداری بهتر از Medium ـه PC بود.ولی به هیچ وجه حتی نزدیک High ـه PC هم نمیتونه بشه.ولی برای یک بازی کنسولی گرافیک فوق العاده ای داره و جزء بهترین ها قرار می گیره.
به نظرم از UC3 یه سر و گردن بالاتر بود.

من خودم رو high و medium بازی کردم اما بیشتر رو مدیوم
دمو رو هم دبدم عالی بود ولی خیلی چیزا تو 360 حذف شده ( از تو صحنه ها منظورمه)مثلا همون اولش که از تو کمپ خودمون میایم بیرون که بریم پیش کینگ تو دمو نشون میده کمپ های دیگه تو 360 تعدادشون کمتره ولی تو pc هیچ فضای خالی بنشون نیست:دی!
ولی مثل بقیه نظر های بچه ها :
واسه کنسول خوبه

بازی رو گرفتم نصبت به نسخه PC گرافیکش در حد Meduim رو High بازی کردن رو PC چیزه دیگس
یه نکته جالب دیگه ام که متوجه شدم همین اول بازی از کمپ میای بیرون تعداد کمپ هایی که زدن به نسبت نسخه کامپیوتر خیلی کمتر شده !!!
من این بازی رو گرفتم مدل Enhanced Edition رو هم گرفتم فوق العاده ست. رو داشبورد 2.0.13599.0 به بالا اجرا می شه ولی باید حتما LT3 داشته باشی.
عزیز از کی تا حالا برای داشبورد 13599 باید حتما LT+3 بریزی ؟ بازی هایی که داشبورد 14719 دارن حتما باید Lt+3 باشه
لطفا بچه ها رو به اشتباه ننداز

این مثل اینکه ادامه ی داستان ویچر 1 هست . یه نفر میتونه داستان کامل ویچر1 رو توضیح بده یا لینک بده ؟
صفحه قبل پستای اخر رو چک کنید
--
یه نکته جالب دیگه ام که متوجه شدم همین اول بازی از کمپ میای بیرون تعداد کمپ هایی که زدن به نسبت نسخه کامپیوتر خیلی کمتر شده !!!
اول صفحه رو بخونید:| منم همین پست شما رو ارسال کردم:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or