The Witcher 2: Assassins of Kings | Xbox 360

با چه درجه ی سختی بازی میکنی؟
اگه Hard هست واسه همونه که انقدر طول کشیده چون در حالت Normal با همون 20 ساعت بازی تموم میشه (البته اگه اون 20 ساعت رو مثال نزده باشی). یا اینکه زیادی تو محیط چرخ زدی و کارای فرعی (:دی) انجام دادی انقدر طول کشیده. در کل گیم پلی مفید بازی با حساب ماموریت های جانبی همون 20 یا نهایت 25 ساعت هست.
برای تهیه ی Gadwall هم از چادر بیای بیرون کنارش یه پیرمرده وایساده معجون رو بهت میفروشه.

ممنون از راهنماييت چطور فقط مموريت اصلي رو برم ؟ نميخوام سايد ميشن برم؟

دارم برا ال تی 2 میگیرمش فقط امیدوارم افت فریم نبینم درش...
از اسکایریم که خوشم نمیاد روندش خیلی کنده همش باید از این ور نقشه مثل اسب بری اونور نقشه...این که اینجوری نیست ایشالله?
Sent from my Schubert using Board Express

گرفتم تا اونجایی که میخواد فرار کنه هم رفتم تا اینجا که بینهایت زیبا بود از همه لحاظ چه گرافیک چه داستان چه هیجان همه چی...
از اسکایریم که خیلی بهتره واقعا اسکایریم با روند کند و گرافیک به نسبت بازیای روز ضعیفش اعصاب میخواد انجامش...
تازگی ها ویار آر پی جی کردم و خیلی از آر پی جی های برتر چند سال اخیر از جمله دراگون ایج اسکایریم و رکونیگ رو بازی کردم و این با فاصله خیلی زیاد از همشون بهتر بود بهیچ وجه از دستش ندید

گرفتم تا اونجایی که میخواد فرار کنه هم رفتم تا اینجا که بینهایت زیبا بود از همه لحاظ چه گرافیک چه داستان چه هیجان همه چی...
از اسکایریم که خیلی بهتره واقعا اسکایریم با روند کند و گرافیک به نسبت بازیای روز ضعیفش اعصاب میخواد انجامش...
تازگی ها ویار آر پی جی کردم و خیلی از آر پی جی های برتر چند سال اخیر از جمله دراگون ایج اسکایریم و رکونیگ رو بازی کردم و این با فاصله خیلی زیاد از همشون بهتر بود بهیچ وجه از دستش ندید

اخه هر جا میرسه باید اسکایریم رو بکوبونید.کجاش روندش کنده؟گرافیک به این زیبایی داره بازیش کجاش پایینه؟محیطهای زیبا تغییر داینامیک هوا و... .اتفاقا از نظر من جزوه بهترینها بود از همه لحاظ و فکر نکنم هم هیچ بازی ای بتونه به این زودیها بهش برسه.

---------- نوشته در 01:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:49 AM ارسال شده بود ----------

salam.
to avayele bazi ye chizi mesle hasht pa hast .
?chetory bayad hasht pa ro az bein bebaram

من چقدر رفتم تا رسیدم به این هشت پا شما چجوری میگین اوایل بازی:d.
باید از جادویی که شکلش دوتا مثلث بود مثل ساعت شنی استفاده کنین.اسمش یادم نیست ولی زنه جیغ میزنه میگه اسمشو.توی توضیحاتش هم نوشته تله ای برای به دام انداختن.اونو باید جایی که پاهاشو میکوبونه بکارین تا گیر کنه بعد برین سراغ قسمت قرمز رنگ بزنین تا کنده بشه.همینجوری ادامه بدین تا به قسمت qte برسه.

---------- نوشته در 01:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:52 AM ارسال شده بود ----------

ممنون از راهنماييت چطور فقط مموريت اصلي رو برم ؟ نميخوام سايد ميشن برم؟

ماموریتهای فرعی رو هم برین که بهتره لولتون بالاتر میره.منم خیلی بازی کردم کل بازی رو زیرو رو کردم هر چی فرعی هم بود رفتم و هنوز دیسک یکم.اینجوری حالش خیلی بیشتره.

دوستان من نميدوم كجا برم هيچ ممورييتي فعال نميشه يعني اون نشونه نمياد تو نقشه به Dethmold كمك كردم روح اون يارو ادمكشرو بياره (necromancy ritual) حالا كجا برم گير كردم كمك كنيد؟؟

سلام
آقا من تقریبا اول بازی هستم و گیر کردم .
وارد یه دهکده شدم . همون جایی که طرف میخواد چند نفر رو اعدام کنه و میرم باهاشون مبارزه میکنم که اونارو اعدام نکنه و بعدش که میخوام برم دنبال نقشه پیش پادشاه میگه برو بعدازظهر بیا .
بعدش دیگه کاری نمیتونم بکنم
از دهکده هم که میرم بیرون میرم سمت غار و اون موجوداتی که مثل زامبی میمونند میان و میکشنم
حالا چکار کنم ؟؟؟

اون غاره که برای یه ماموریت فرعی هست!قبلش باید با یه عده سرباز که بیرون شهر هستن و یه الف رو محاصره کردن صحبت کنی.
فعلا بیخیال شو, اون ماموریت فرعی ماموریت سختی هست.مدیتیشن کن زمان رو تنظیم کن با همین به قول خودت پادشاه صحبت کن یا برو دنبال ماموریت هایی فرعی دیگه.

فوق العادس این بازی منو معتاد خودش کرده
دوستان چه جوری میگن Dark ش سخت نیست ؟ من Normal دارم میرم فعلا دهنم سرویس شده ! :-/
ولی انصافا عالیه من که امسال نتونستم اسکایریم رو تموم کنم از بس باگ گرفت بازی خدا رو شکر این بازی داره حال میده بهم

آقا یکی بیاد کمک کنه ما هر چی تو یوتوب و اینا گشتیم نتونستیم اینجا که گیر کردیم رو رد کنیم . یه جا توی چپتر 2. میرم به Vegran از وسط اون منطقه که در حال جنگ هستن رد میشم ولی موقعی که خواستم برگردم از اونجا راه رو پیدا نمیکنم .
اگه کسی بود کمک کنه واقعا ممنون میشم . اگه متوجه نشدین کجا رو میگم بگین بیشتر توضیح بدم . مرسی...

آقا یکی بیاد کمک کنه ما هر چی تو یوتوب و اینا گشتیم نتونستیم اینجا که گیر کردیم رو رد کنیم . یه جا توی چپتر 2. میرم به Vegran از وسط اون منطقه که در حال جنگ هستن رد میشم ولی موقعی که خواستم برگردم از اونجا راه رو پیدا نمیکنم .
اگه کسی بود کمک کنه واقعا ممنون میشم . اگه متوجه نشدین کجا رو میگم بگین بیشتر توضیح بدم . مرسی...
فرشاد جان میدونم کجا رو میگی ولی دقیق نفهمیدم چرا نمیتونی راه رو پیدا کنی.
دقیقا از همون مسیری که اومدی باید برگردی و دوباره بری تو همین منطقه ی در حال جنگ.
اگه میتونی یه عکس از نقشه ی Vergen بذار تا بشه راحت تر نشون داد.

فرشاد جان میدونم کجا رو میگی ولی دقیق نفهمیدم چرا نمیتونی راه رو پیدا کنی.
دقیقا از همون مسیری که اومدی باید برگردی و دوباره بری تو همین منطقه ی در حال جنگ.
اگه میتونی یه عکس از نقشه ی Vergen بذار تا بشه راحت تر نشون داد.
بزار دقیق بگم بهت . من با zoltan با هم رفتیم به vegran و اونجا چند تا ماموریت رفتیم از جمله پیدا کردن zoltan تو یه تونل به همراه یه زنی دیگه . خلاصه چند تا ماموریت بود رفتیم داخل همون vegran
بعد خواستم از اونجا برگردم همونجایی که پادشاه henselt و Dethmond هستند و Roch و ves هم یه جا کمپ کردن . اما واسه برگشتن به اونجا باید از محلی که در حال جنگ هستند همه با هم رد بشم ( دقیقا اونجایی که وقتی واردش میشم یه افکت HOT میگیره انگار تصویر )
ولی وقتی وارد منطقه جنگی میشم هیچ راهی واسه برگشت پیش henselt اینا ندارم چون همش رو با چوب حصارکشی کردن . امیدوارم منظورم رو رسونده باشم .
دقیقا توی منطقه جنگی میمونم و راهی واسه برگشت به جایی که اول بودم ندارم .
اینام عکساش .

9pkp0ja2th8njd6h9am.jpg

aftwvy9aicg2lp11j4p.jpg

5ydmslu1mez2b5snhzl.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or