The Witcher 2: Assassins of Kings | Xbox 360

ای بابا! یکی میگه نیو گیم پلاس داره یکی میگه نداره! بلاخره داره یا نداره؟! :|
خیر، نداره.
بازی با احتساب کل ماموریت های جانبی ، و بدون ماموریت های جانبی چقدر گیم پلی داره؟
روی درجه ی Normal و با حساب اینکه جاییش نمونی حدودا 15-20 ساعت (بدون جانبی - با جانبی) طول میکشه.

دوستان من توی مرحله ی دوم اینجا گیر کردم
تو ماموریت The Blood Curse که باید بریم با اون راهبه که تو کوهه و Visionary اسمشه صحبت کنیم ، همونی که جلوی کلبه ش شمع روشن کرده و وقتی می رسیم جلوی کلبه ش چند تا هارپی حمله می کنن و ما باید بریم وسط شمع ها تا حمله نکنن بهمون ،(البته قبلش با اون relic vendor که تو کمپه صحبت کردم) ما باید با Visionary راجعب Sabrina Glevissig صحبت کنیم اما من هرچی باهاش صحبت می کنم فقط می گه که : من منتظرشون می مونم .... اگه صداشون نیاد فک کنم مردن ، و همین جمله رو تکرار می کنه و راجعب Sabrina Glevissig حرفی نمی زنه . چیکار باید بکنم؟

دوستان من توی مرحله ی دوم اینجا گیر کردم
تو ماموریت The Blood Curse که باید بریم با اون راهبه که تو کوهه و Visionary اسمشه صحبت کنیم ، همونی که جلوی کلبه ش شمع روشن کرده و وقتی می رسیم جلوی کلبه ش چند تا هارپی حمله می کنن و ما باید بریم وسط شمع ها تا حمله نکنن بهمون ،(البته قبلش با اون relic vendor که تو کمپه صحبت کردم) ما باید با Visionary راجعب Sabrina Glevissig صحبت کنیم اما من هرچی باهاش صحبت می کنم فقط می گه که : من منتظرشون می مونم .... اگه صداشون نیاد فک کنم مردن ، و همین جمله رو تکرار می کنه و راجعب Sabrina Glevissig حرفی نمی زنه . چیکار باید بکنم؟

وقتی میری پیشش یه گزینه داره که باید بهش پول بدی که بعدش اطلاعات رو بهت میده

نوشته شده توسط Mohammad®eza:
سلام به همگی دوستان چند تا سوال
این بازی انتخاب دیالوگ خیلی داره ؟
انتخاب دیالوگ ها هم باعث تغییر تو روند بازی میشه ؟

آره ولي بعضي جاها به همه ي ديالوگ ها بايد عمل كني. بعضي جاها هم نه. ولي كلا انتخاب ديالوگ تاثير نهايي رو داستان نداره

بابا ما دهنمون به ...... رفت این بازی در عین زیبا بودن خیلی پیچیدست واقعا افسوس من هنوز تو چپتر 1 گیر کردم بعد 2 الی 3 ساعت

کلنجار رفتن با این بازی نتونستم مرحله رو رد کنم و بخیالش شدم :((

آره ولي بعضي جاها به همه ي ديالوگ ها بايد عمل كني. بعضي جاها هم نه. ولي كلا انتخاب ديالوگ تاثير نهايي رو داستان نداره

انتخابها تاثیر در داستان نداره:-o؟
همه جا از این انتخابهاش تعریف میکنن بعضی از انتخابها کلا جریان بازی رو عوض میکنن حتی ممکنه بعضی از محیطهای بازی رو دیگه نبینین مانند انتخاب پایان چپتر2 شما چجوری میگید تاثیر ندارن؟

همه جا از این انتخابهاش تعریف میکنن بعضی از انتخابها کلا جریان بازی رو عوض میکنن حتی ممکنه بعضی از محیطهای بازی رو دیگه نبینین مانند انتخاب پایان چپتر2 شما چجوری میگید تاثیر ندارن؟

90 درصد تاثیر نداره
ولی اخر جپتر 2 داره

منظور دوست عزیزی که سوال کرد در مورد انتخاب دیالوگ ها بود. نه چپتر ها.

بابا ما دهنمون به ...... رفت این بازی در عین زیبا بودن خیلی پیچیدست واقعا افسوس من هنوز تو چپتر 1 گیر کردم بعد 2 الی 3 ساعت

کلنجار رفتن با این بازی نتونستم مرحله رو رد کنم و بخیالش شدم :((

چندان هم پیچیده نیست، هرجا گیر کردی همینجا بپرس کاملاً راهنمایت میکنم

دوستان اين بازي چند ساعته؟؟20 ساعت دارم ميرم هنوز dvd 1 تموم نشده!!!
اين gadwall رو چطور بسازم 2تا از ايتماشو ندارم از كي بخرم؟؟؟
با چه درجه ی سختی بازی میکنی؟
اگه Hard هست واسه همونه که انقدر طول کشیده چون در حالت Normal با همون 20 ساعت بازی تموم میشه (البته اگه اون 20 ساعت رو مثال نزده باشی). یا اینکه زیادی تو محیط چرخ زدی و کارای فرعی (:دی) انجام دادی انقدر طول کشیده. در کل گیم پلی مفید بازی با حساب ماموریت های جانبی همون 20 یا نهایت 25 ساعت هست.
برای تهیه ی Gadwall هم از چادر بیای بیرون کنارش یه پیرمرده وایساده معجون رو بهت میفروشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or