The Witcher 2: Assassins of Kings | Xbox 360

سلام
اواسط مرحله اول
من وقتی اولین بار جای اون گلهای رز بالای ابشار با Iorweth میرم پیش قاتل پادشاه بعد از دمو میتونم 2 انتخاب داشته باشم یکی کمک به roche و یکی دادن شمشیر به Iorweth !فرق این دو انتخاب چیه؟ تا کجای بازی رو داستان تاثیر داره؟
ممنون

سلام
اواسط مرحله اول
من وقتی اولین بار جای اون گلهای رز بالای ابشار با Iorweth میرم پیش قاتل پادشاه بعد از دمو میتونم 2 انتخاب داشته باشم یکی کمک به roche و یکی دادن شمشیر به Iorweth !فرق این دو انتخاب چیه؟ تا کجای بازی رو داستان تاثیر داره؟
ممنون
اوه،اوه،داداش تصمیمتو که گرفتی فقط حواست باشه که داری به جاهای خیلی حساسش نزدیک میشی:dاز اینجا به بعدشو دیگه تنهایی بازی کن،حواست باشه،از ما گفتن بود:d

اوه،اوه،داداش تصمیمتو که گرفتی فقط حواست باشه که داری به جاهای خیلی حساسش نزدیک میشی:dاز اینجا به بعدشو دیگه تنهایی بازی کن،حواست باشه،از ما گفتن بود:d
بعد از اون مسائل :dاگه بخوام حساب کنم میشه بار دوم که میرم این مکان و اولین باری که ای KS رو میبینم.بعدش باید برای نجات تریس برم شهر

آخرین ویرایش:
بعد از اون مسائل اگه بخوام حساب کنم میشه بار دوم که میرم این مکان و اولین باری که ای KS رو میبینم.بعدش باید برای نجات تریس برم شهر

انتخاب اینجا زیاد تاثیری نداره چون بعدش بازم میتونی بری پیش roche یا یورویف فقط باید براشون توضیح بدی که چرا خیانت کردی یا شاید هم فقط برای روچ اینجوری بود بچه خوبیه یورویف رو نمیدونم قبول میکنه یا نه.دیگه از اینجا با هر کدومشون بری چپتر2بازی عوض میشه هر کدومشون مراحل خودشون رو دارن.اون قسمتای حساس رو هم که رد کردی قبل از این جریان بودن:d.

سلام.من اسکایریم رو گرفتم ولی اصلا خوشم نیومد...همون اولاش ولش کردم چون نمیدونستم باید چیکار کنم
ولی از اساسین فوق العاده خوشم میاد...این بازی بیشتر ب کدوم شباعت داره؟

سلام.من اسکایریم رو گرفتم ولی اصلا خوشم نیومد...همون اولاش ولش کردم چون نمیدونستم باید چیکار کنم
ولی از اساسین فوق العاده خوشم میاد...این بازی بیشتر ب کدوم شباعت داره؟
از نظر مبارزات تا حدودی شبیه AC هست ولی سخت تره و باید حساب شده حمله و دفاع کنی.
به گستردگی Skyrim نیست و به غیر از چندتا کوئست بقیه ش به راحتی قابل پیدا کردن ـه هدف و انجام دادنشه.
در کل باید به RPG علاقه مند باشی وگرنه اینو هم نمیتونی بازی کنی.

سلام
1-من یه ماوریت به اسم with flickering heart که از یه elf دم در هست که میگه باید بری به یک دهکده سوخته که اونجا ادما کشته میشن و ناپدید میشن.اول میری دهکده بعد باید بری به catacomb ولی رفتن به اینجا باید از اون میدون جنگ ارواح رد بشی که من هروقت خواستم برم سریع میمیرم!کماندار منو میزنه!اینجا رو باید چجوری رد کنم؟
2-بمبی که برای خراب کردن موجودات تو معدن لازمه رو از کجا بگیرم؟فرمولش رو ندارم؟
برای خراب کردن لانه harpy (پرنده های دست و بال دار)4تا از لانه ها رو نابود کردم ولی 3 تای دیگه رو پیدا نمیکنم!لانه هایی که خراب کردم جای همون مرده بود که ازت پر این پرنده ها رو میخواد محل تجمعشون !بقیه رو نمیدونم از کجان؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سل
1-من یه ماوریت به اسم with flickering heart که از یه elf دم در هست که میگه باید بری به یک دهکده سوخته که اونجا ادما کشته میشن و ناپدید میشن.اول میری دهکده بعد باید بری به catacomb ولی رفتن به اینجا باید از اون میدون جنگ ارواح رد بشی که من هروقت خواستم برم سریع میمیرم!کماندار منو میزنه!اینجا رو باید چجوری رد کنم؟
برای خراب کردن لانه harpy (پرنده های دست و بال دار)4تا از لانه ها رو نابود کردم ولی 3 تای دیگه رو پیدا نمیکنم!لانه هایی که خراب کردم جای همون مرده بود که ازت پر این پرنده ها رو میخواد محل تجمعشون !بقیه رو نمیدونم از کجان؟
ممنون

سلام

1-احتیاجی نیست که از مه رد بشی باید بری به اون طرف شهر که یه رودخونه هست تا اخرش بری میرسی به یه جایی که مرده ها رو نگه داری میکنن بعد جسدا رو بررسی میکنی یکیشون هست که تازست دلیل مرگ رو میفهمی میری پیش دندلاین همون اهنگ زنه بعد هم دیگه ادامه ی ماجرا.
2-چجوری ترکوندیشون؟با harpy's trap؟چجوری باید کارشون بزارم که بترکن هر کار کردم نتونستم.

سلام

1-احتیاجی نیست که از مه رد بشی باید بری به اون طرف شهر که یه رودخونه هست تا اخرش بری میرسی به یه جایی که مرده ها رو نگه داری میکنن بعد جسدا رو بررسی میکنی یکیشون هست که تازست دلیل مرگ رو میفهمی میری پیش دندلاین همون اهنگ زنه بعد هم دیگه ادامه ی ماجرا.
2-چجوری ترکوندیشون؟با harpy's trap؟چجوری باید کارشون بزارم که بترکن هر کار کردم نتونستم.
ممنون
هرکاری کردم نشد فقط راه عبور از مه باز بود که اونم نمیشه رفت!
اره با harpy trap نزدیک لونه ها بزارشون زمین یکی از اونا میاد میخورش یا....مثل موشک میره اسمون بعد میره لونه رو خراب میکنه!تو همون منطقه میتونی 4 تا شو نابود کنی ولی 3 تای دیگه رو نمیدونم کجاست!

آخرین ویرایش:
ممنون
هرکاری کردم نشد فقط راه عبور از مه باز بود که اونم نمیشه رفت!
اره با harpy trap نزدیک لونه ها بزارشون زمین یکی از اونا میاد میخورش یا....مثل موشک میره اسمون بعد میره لونه رو خراب میکنه!تو همون منطقه میتونی 4 تا شو نابود کنی ولی 3 تای دیگه رو نمیدونم کجاست!

خواهش میکنم.
چرا از اون طرف شهر باید بری از اون قسمتی که اسکوئیرلا(تلفظش سخته:d)هستن یه در هست که از شهر خارج میشه از اون باید بری.(همون محله ی یورویف)بگرد در رو پیدا میکنی.
دستت درد نکنه من که فعلا چپتر3 هستم و خیلی وقته نتونستم بازی کنم ان شاالله دفه بعد اگر شد.

درود
خوب باز یرا قبلا روی pcتمام کرده بودم
گفتم نسخه کنسولی را اریت بزننم ببینم چطوری ها هست

در یک کلام رو کنسول بالا تر از حد انتظار ظاهر شدم برام و این برای دوستانی که فقط نسخه کنسولی را روی tvانجام دادم بگم که اگه نسخه pcرا بازی نکرده بودید قبلا اصلا و ابدا چیزی را از دست نداده اید بلکه خیلی بهتر روی tvرفتید بازی را :d
خدایش خیلی خوب باز یرا اجرا می کنه اصلا و ابدا تو 1 ساعت اولی که رفتم جلو افت فریم های شدیدی که تو pcقبلا شاهدش بودیم را نداره :d

زند باد کنسول

درود
خوب باز یرا قبلا روی pcتمام کرده بودم
گفتم نسخه کنسولی را اریت بزننم ببینم چطوری ها هست

در یک کلام رو کنسول بالا تر از حد انتظار ظاهر شدم برام و این برای دوستانی که فقط نسخه کنسولی را روی tvانجام دادم بگم که اگه نسخه pcرا بازی نکرده بودید قبلا اصلا و ابدا چیزی را از دست نداده اید بلکه خیلی بهتر روی tvرفتید بازی را :d
خدایش خیلی خوب باز یرا اجرا می کنه اصلا و ابدا تو 1 ساعت اولی که رفتم جلو افت فریم های شدیدی که تو pcقبلا شاهدش بودیم را نداره :d

زند باد کنسول

تازه کجاشو دیدین؟:dیکم برین جلوتر محیطاش خیلی زیباتر میشن.
اواخر چپتر2 بعد از حمله گرافیک بازی به نظرم یجوری شد خیلی رفت بالا دیر لود شدن تکسچر نداشت لبه ها زدگی نداشتن تصویر خیلی شفاف شده بود برای همه اینطور بود؟فقط همون قسمت بعدش دوباره مشکلات دیر لود شدن اومدن ولی همون قسمت گرافیک خیلی زیبا شده بود>:d

سلام
ممنون
منم اینجا گیر کرده بودم
باید از یک در دیگه بری به اسم old gate تقریبا شمال در اصلیه.
Google Image Result for http://guides.gamepressure.com/thewitcher2assassinsofkings/gfx/word/-1857309375.jpg
شماره 8 تو عکس;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or