The Witcher 2: Assassins of Kings | Xbox 360

دوست عزیز هزار بار تو هر تاپیک بچه ها هر روز میپرسن:(
نه مشکلی ایجاد نمیشه.
---------------
ممنون بابت اطلاعات نصب رو هارد
-----------
جزئیات لباسهای 360 انصافا بهتره:دی
دمت گرم در هر صورت :دی

دوستان من نمیدونم مشکل از کرک بازیم بوده یا نه ولی تا قبپل اینکه این بازی بدستم برسه یه کمک درمورد این قسمتش بدین :
من وقتی با کینگ صحبت میکنم دم دروازه های قهوه ای چوبی(اول بازی) میرم تو شهر همه ر و میکشم و میرسم اونور دروازه ولی نمیدونم چیکار کنم هیچ کلیدی هم ندارم که اون دری که میگه رو بازی کنم!
مشکل از بازیم بوده؟(رو pc )

اینم از طرف خود سازنده.

خوب معلومه هر بازی ای که رو هارد نصب کنی زمان لودینگها کمتره و بازی راحت تر اجرا میشه.شماها چه گیری میدن به هارد و این جور چیزا.

---------- نوشته در 08:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:21 PM ارسال شده بود ----------

شاید از نظر شما 4 تا باشه هم بازم در حالت کلی پایین تر از pc m هست داخل این عکس که جزئیات لباس ها مشخص نیست نظر بدم

6 هزار تومن خرج کردن برای گیم که سالیانه عاشقشم هیچی نیست(پول پیکش گرون تر می شه:d) گیم اسپات اعبارش ثابت شده هست اما خودم می خوام جفتشون رو با هم دیگه اونم در کنار هم اجرا کنم نه تنها این بازی اکثرشون برام مهمه مقایسه می کنم هر چیزی هم می گم زره ای فن بازی داخلش نیست

من هر چقدر به این عکس ها نگاه می کنم تفاوتش کم نیست حتی در حالت کوچیک هم تفاوتش نمایان هست

شما اینو به خاطر گرافیکش بازی میکنید؟
زور سازنده هاش همین بوده حالا اگه نمیخواین بازی نکنین.اینقدر به گرافیک گیر ندین دیگه(plz)

من بازی رو رایت معمولی گرفتم برنرمکس گیرم نیومد! سرعت لود تکسچرها خیلی به چشم میاد.افت فریم هم بعضی جاهاش عملا باعث میشه نشه بازیش کرد! نمیدونم شاید مشکل از دیسک بازی من باشه! البته تو لودینگ اول بازی هم خودشون نوشتند که بهتره روی هارد نصب کنید.
نسخه پی‌سی هم بازیم مشکل داشت نتونستم تمومش کنم مثل اینکه قسمت نیست من اینو درست درمون بازیش کنم! من اینترنتی نمیتونم خرید کنم یعنی صبح تا شب خونه کسی نیست که بخواد از پیک و پست تحویل بگیره! کسی جایی مغازه فیزیکی! سراغ نداره برنرمکس بگیرم؟ :d

خوب بالاخره بعد از کلی بازی روی هر دو تا نسخه در یک زمان و مکان باید بگم که نسخه ی 360 بازی نسبت به بالاترین تنظیمات pc تغییرات زیادی کرده حتی در ساختار کلا سایه ها تکسچرها جزئیات فضای دید نورپردازی همه کاهش داشته حتی بعضی از تکسچرها عوض شده مخصوصا خاک روی زمین از تعداد پلی گان ها هم در برخی جاها کم شده کمی هم افت فریم دیدم که به گیم پلی اسیبی نمی زد

اما در کل برای یه بازی 360 محیط باز rpg باید بگم واقعا عالی کار شده زمانی که با بازی ای مثل: kingdom of amalur مقایسه بشه کاملا این تفاوت حس می شه

در ضمن این بازی رو روی pc تموم کردم پس حرفی از گیم پلی نیست

عکس:

حیف که از 360 نمی شه عکس گرفت اما از نسخه ی pc چنتایی می ذارم:
عکس 1:نسخه ی 360 کلا پرده کشیده شده:
عکس 2:نسخه ی 360 منبع نوریش حذف شده:
عکس 3:مدل تکسچرها عوض شده-افت تکسچر-افت سایه:
عکس 4:فضای دید-جزئیات محیط دور کم شده:
عکس 5:افت تعداد پلیگان

[
URL=http://up.vatandownload.com/viewer.php?file=7qkc7ubxunjpagp83lbc.jpg]
7qkc7ubxunjpagp83lbc_thumb.jpg
[/URL]

آخرین ویرایش:
من هر چی این تاپیک رو می خونم متوجه نمیشم شماها دنبال چی میگردید؟
حالا pc هر جوری اجرا میکنه
در اینکه pc های به روز خیلی قویتر از 360 ای هست که 7 سال پیش ساخته شده کسی شک نداره
ولی این همه اصرار رو در کوبیدن نسخه 360 اونم تو تاپیک مختص نسخه کنسول !؟

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

من هر چی این تاپیک رو می خونم متوجه نمیشم شماها دنبال چی میگردید؟
حالا pc هر جوری اجرا میکنه
در اینکه pc های به روز خیلی قویتر از 360 ای هست که 7 سال پیش ساخته شده کسی شک نداره
ولی این همه اصرار رو در کوبیدن نسخه 360 اونم تو تاپیک مختص نسخه کنسول !؟

شما چرا شلوغس می کنی کی خواست بکوبه؟ می خوایم ببینیم چقدر تفاوت پیدا کرده پقدر سازننده ها پایبند به حرفشون بودن تا جایی که می بینم نه کسی مسخره کرده نه مسخره بازی در اورده

توی تمام تاپیک های خارجی این جور مقایسه ها هست چرا بی خودی می خواید جو بدید که دعوا بشه؟

بازی برای کنسولی که اواخر عمرش رو می گذرونه بسیار زیبا و جذاب کار شده چه از نظر گرافیک هنری و چه گرافیک فنی. بازی هم حتما توصیه می شه که مثل همه بازیهای دیگه روی هارد نصب بشه. فوق العاده روون و عالی داره اجرا میشه.

بازی به دستم رسید باید بگم عالی کار شده و از نظر گرافیکی هم همونطور که انتظار میرفت واقعا عالیه یکی از بهترین گرافیکهایی هست که من روی کنسول دیدم

تو چپتر 1
تو اون دهکده میگه یدونه silver sword درست کن فقط من 2 تا silver ore کم دارم اونا رو از کجا پیدا کنم ؟

آخرین ویرایش:
من بازی رو رایت معمولی گرفتم برنرمکس گیرم نیومد! سرعت لود تکسچرها خیلی به چشم میاد.افت فریم هم بعضی جاهاش عملا باعث میشه نشه بازیش کرد! نمیدونم شاید مشکل از دیسک بازی من باشه! البته تو لودینگ اول بازی هم خودشون نوشتند که بهتره روی هارد نصب کنید.
نسخه پی‌سی هم بازیم مشکل داشت نتونستم تمومش کنم مثل اینکه قسمت نیست من اینو درست درمون بازیش کنم! من اینترنتی نمیتونم خرید کنم یعنی صبح تا شب خونه کسی نیست که بخواد از پیک و پست تحویل بگیره! کسی جایی مغازه فیزیکی! سراغ نداره برنرمکس بگیرم؟ :d

نسخه ی معمولی روی هارد نصب نشد؟

شما چرا شلوغس می کنی کی خواست بکوبه؟ می خوایم ببینیم چقدر تفاوت پیدا کرده پقدر سازننده ها پایبند به حرفشون بودن تا جایی که می بینم نه کسی مسخره کرده نه مسخره بازی در اورده

توی تمام تاپیک های خارجی این جور مقایسه ها هست چرا بی خودی می خواید جو بدید که دعوا بشه؟

کل تاپیک رو کردید مقایسه نسخه pc و 360 شلوغش نکردید ،من یک کلام گفتم خدا گیر دادید به کنسولی که 7 سال پیش اومده و دارید با pc. های روز مقایسه میکنید شلوغش کردم؟!
میخواید مقایسه کنید یه تاپیک بزنید با عنوان مقایسه ویچر 2 نسخه pc و 360 برید فقط ایرادهای نسخه 360 رو بگید
والا من هر دفعه اومدم تو این تاپیک به امید اینکه یه اطلاعی از این بازی و روندش و .... پیدا کنم دیدم یکی نوشته اونجا که تو pc فلان چیز هست تو 360 نیست و تعداد پولیگانهای خاک تو pc بیشتره و.....
خودتون قضاوت کنید کی شلوغش کرده

من فقط گفتم چرا فلان و بیصاره که بعدشم به اشتباه کردن خودم راضی شدم !( :| )
بیخیال میشید؟
شما دیگه بحثو ادامه نده!
------------------
دوستان جواب پست بالای صفحه منو میدین؟ اونجا رو چجوری رد کنم؟

کل تاپیک رو کردید مقایسه نسخه pc و 360 شلوغش نکردید ،من یک کلام گفتم خدا گیر دادید به کنسولی که 7 سال پیش اومده و دارید با pc. های روز مقایسه میکنید شلوغش کردم؟!
میخواید مقایسه کنید یه تاپیک بزنید با عنوان مقایسه ویچر 2 نسخه pc و 360 برید فقط ایرادهای نسخه 360 رو بگید
والا من هر دفعه اومدم تو این تاپیک به امید اینکه یه اطلاعی از این بازی و روندش و .... پیدا کنم دیدم یکی نوشته اونجا که تو pc فلان چیز هست تو 360 نیست و تعداد پولیگانهای خاک تو pc بیشتره و.....
خودتون قضاوت کنید کی شلوغش کرده

از این مقایسه ها کلی چیز می شه یاد گرفت به شرطی که درست بهش نگاه کرد pc همون 6 سال پیش هم(7 سال پیش 360 نبود) می شد جوری بست که از 360 بهتر باشه پس بحثی برای کل کل نیست این بچه بازی ها هم دیگه دورانش تموم شده اینکه سازننده ی بازی این همه تغییرات ایجاد کرده تا شما کمترین تفاوت رو احساس کنید بسیار جای تحسین داره

من فقط گفتم چرا فلان و بیصاره که بعدشم به اشتباه کردن خودم راضی شدم !( :| )
بیخیال میشید؟
شما دیگه بحثو ادامه نده!
------------------
دوستان جواب پست بالای صفحه منو میدین؟ اونجا رو چجوری رد کنم؟

بحثی نیست ایشون منظور رو اشتباه متوجه شدن

برای این بازی 4 تا پچ اصلی اومده که با ریختنش هیچ باگی نباید بمونه شما یه عکس از جایی که گیر کردی بذار تا بدونم کجایی

اگه جایی هست که با پادشاه می رید در بسته هست باید از صخره ها بیاید پایین

من هم بازی کردم از نظر گرافیک هنری عالی هست،گرافیک فنی خیلی خوب هست!
گیم پلی محشره و واقعا بازی حال میده!
من یه 2 ساعتی بازی کردم!
بازی رو چند ساعت تموم میشه؟!
من شنیدم Enhansed Editation که واسه 360 هست و چند وقت دیگه رو PC میاد 4 ساعت گیم پلی اضافه داره! درسته؟!
جزئیات چون زیادن نمیشد انتظار گرافیک Geow 3 رو داشت ولی این هم خوب ــه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or