The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
اصلا ربطی نداره که ؟! امتیازها فقط جنبه نمایشی دارن همین !
همین EDGE به انچارند 2 وگیرز 2 داده 9 ! ولی به METRO2033 چی داده ؟! داده 6 ! مسئله همینجاست !

حق با تو
کنسول از pc قویتر و خوش به حال قوطی های شما
ما با اون قوطی ها از خود بی خود میشیم شما با این قوطی ها >:)
-------
یه جمله معروف هست که میگه:

باورکن کم نیاورده ام فقط کوتاه امده ام:|
با این جملت ثابت کردی که چطور درکی از پست دیگران داری ؟!

اگه قویتر نبود یه 10 ساعته نمیگفتی که ویچر 2 روی 360 با نسخه pc فرقی نداره

آخرین ویرایش:
حق با تو
کنسول از pc قویتر و خوش به حال قوطی های شما
ما با اون قوطی ها از خود بی خود میشیم شما با این قوطی ها >:)
-------
یه جمله معروف هست که میگه:

باورکن کم نیاورده ام فقط کوتاه امده ام:|

با این جملت ثابت کردی که چطور درکی از پست دیگران داری ؟!

خداییش دیگه به گرافیک مترو گیر ندین ... خیلی نامردیه که بگین مترو روی کامپیوتر بد بود یا فلان بود ... مترو جزو تنها بازیهایی بود که کل موتور بازی داشت ریلتایم و کامل روی GPU پردازش میشد ... حجم بافت بسیار بالا، سایه زنی وحشتناک،نورپردازی عالی،فیزیک طبیعی، داستان و صداگذاری خوب و با کیفیت و یه حسی عجیب که فقط این بازی به آدم القا میکرد... دیگه چی میخواین؟
یه سری به سایه زنی ها و نورپردازی های کنسولی بزنید ... قربونشون برم چهارتا مکعب تو خالی شده سایه زنی کنسولا! نورپردازی که دیگه هیچ! نصف محیط ها تو کنسول به قولی Burn شده هستش(از قبل رندر شده)... جک نگین راجع به بازی!

• Like
Reactions: hosein me
کار به جایی رسیده که بازی open world و سوم شخص با بازی اول شخص مقایسه میشه:|
ضمنا این عکسهایی که گزاشتی اگه مال pc باشه گرافیکش با اون چیزی که من رو x360 تجربه کردم هیچ فرقی نداره.

ببین جمیعا خداحاففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففظظظظظظظ )x
چی رو کنسول دیدی؟ اصلا مگه تو خواب بتونی همچین چیزی تو کنسول بینی.
ب نمونه اش رو بگو . فقط یکی=))=))
در ضمن این عکس ها برای ابر pc در کره مریخ نیست . بازیش سایت داره تاریخ انتشار داره پلتفرمش pc هست و در کره زمین موجوده . میخوای بگو با پست برات بفرستم بیاد . دیسک هاش هم از نوع dvd9 هست چیز عجیب غریبی هم نیست .
بعد هم شما که هنوز نه witcher2 رو رو کنسول تجربه کردی نه mettro !!!!!!!!!!!!!! پس با کدوم چیز رو 360 تون تجربه کردین که داری مقایسه م یکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
اخه دروغ تا کی ؟:|

مقایسه :

چه ربطی داره!
edge هم به بازیهایی که از همه سایتها 9-10 میگیرن امتیاز 5 میده
اینکه نشد دلیل!

فردین این یه نوع سبک گرافیکی هست دیگه
مثلا mgs4 هم همه محیط هاش تقریبا خاکستری هستن پس بگیم رنگ بندی بازی به درد نمیخوره و ناقصه !؟
یا همین gears of war!

هر چی باشه از این نقاشی بهتره!
uncharted-2-train9-1255562823.jpg

نمونه ای از گرافیک Wii =))=))=))
آقا این سبزه ها رو هوان یا کلا سازنده حوصله نداشته درست و حسابی روش کارکنه ؟
آها توان پردازشش رو نداشته همشو کاغذ مقوا داده بیرون .
باز اگه میتونست نقاشی هم پردازش کنه باز میگفتیم ی چیزی هست .
این دیگه آخر آبرو ریزیه .=))=))=))=)). آنچرتت.

آخرین ویرایش:
بنده خدا انقد بلاگ میزنه نقل قول چند گانه آموزش میده نرود میخ آهنی فرو در سنگ!
ضمنا؛بنده pc ندارم ولی مترو بازی کردم!باور کن راست میگم.

شما زیاد خوشحال نشو, این عکس در بدترین شرایط و حالت از U2 گرفته شده که گرافیک بازی رو وحشتناک پائین تر از چیزی که هست نشون میده یعنی بدترین عکسی هست که میشه از Uncharted 2 پیدا کرد !

این سخن IGN هست در مورد گرافیک بازی. هر موقع یک بازی PC اوردی اینجوری ازش تعریف شده باشه ما قبول میکنیم:
Absolutely the best of the best these days. Your jaw will drop.
ترجمه: مطلقاً/مسلماً بهترین ِ بهترین گرافیک ها در این روز ها. فکتون با زمین اصابت میکنه (یعنی مشمول PC , PS3 , X360 , PSP , NDS و...)

دیگر سایت ها و مجلات پیشکش.

این اسکرین شات هم برای خالی نبودن عریضه :
l58d8y6b1mthhbp8ra6y.jpg
جزئیات صلاح نیت فقط کفایت میکنه !

آخرین ویرایش:
با با تو دیگه آخرشی به گرافیکه U2 هم گیر دادی :-o

قبول صبر می کنیم ولی اگر بهترین بازی ها از نظر گرافیک هم انتخاب نشدن ولی شکی نیست که از بهترین گرافیک نسل حاضر پی سی هستن!
اتفاقا شما ها باید ناراحت باشید که دارید به بن بست می رسید وگرنه برای ما افتخار نیست بالاخره برای پی سی با توجه سخت افزار خیلی قویش بازی های پر گرافیکی که باید بیاد میاد حالا چه کم چه زیاد!

FARCRY3روی پی سی شاید بتونه امسال اضافه بشه به بازی های پی سی از نظر گرافیک!
بازی کن دوست عزیز 1000 میلیارد دلار پول pc بده هنوز یه بازی ماشین سواری درست حسابی روی pc نیست مثل forza یا Gran Turismo یا شاهکار LA nore یا RDR یا بازی بوکس EA یا FIFA کنسولی یا GOW یا castelvania یا the darkness یا............. انقدر بازی هست روی کنسول ها که روی pc نیومده که تمامی نداره من خودمم یه pc قوی دارم و بازی هایی که روی pc واقعا کیفیت بهتری داشته باشن رو باری میکنم ولی این نسل pc زیر سایه کنسول ها بود بله دوران far cry 1 و doom 3 و mafia و half life و........ این دوران pc ارزش پول خرج کردن رو داشت واقعا عالی بود یادش بخیر

با با تو دیگه آخرشی به گرافیکه U2 هم گیر دادی :-o

شما زیاد خوشحال نشو, این عکس در بدترین شرایط و حالت از U2 گرفته شده که گرافیک بازی رو وحشتناک پائین تر از چیزی که هست نشون میده یعنی بدترین عکسی هست که میشه از Uncharted 2 پیدا کرد !

این سخن IGN هست در مورد گرافیک بازی. هر موقع یک بازی PC اوردی اینجوری ازش تعریف شده باشه ما قبول میکنیم:
ترجمه: مطلقاً/مسلماً بهترین ِ بهترین گرافیک ها در این روز ها. فکتون با زمین اصابت میکنه (یعنی مشمول PC , PS3 , X360 , PSP , NDS و...)

l58d8y6b1mthhbp8ra6y.jpg

من واقعا نمیفهمم تا کی قراره این بحث ادامه پیدا کنه ، مثل اینکه تا بال و پر یکی از مدیرا حسابی به این تاپیک گیر نکنه و یه ۱۷ ۱۸ نفری بن نشن شما بس نمیکنی !
من نمیدونم میخوای منکر چی بشی ؟ اینکه کنسول گرافیک ضعیفتری نسبت به PC داره ؟ یعنی واقعا مثلا میخوای یه PC High-End رو با کنسول مقایسه کنی ؟ نمیگم 590 یا 6990 ! نمیگم 580 ! نمیگم 480 ولی میگم 460 هم خیلی پیشرفته تر از این کنسولهایی هست که میبینید !

الان اومدید بحث کنید که RDR بهتره یا Metro ؟!؟!؟!؟!‌ :-o
تو بزرگیه بازیهای همچون RDR و U2 هیچ شکی نیست ! و هرکسی این دو عنوان رو زیر سوال ببره واقعا خودش رو زیره سوال برده اما در سال ۲۰۱۱ کسی که گرافیک این دو عنوان رو بخواد با بازیهایی که تو PC حرف نخست رو از نظر گرافیک میزنن (که یکیشون همین مترو هست)‌ مقایسه کنه ، حرفش بیشتر به طنز شبیه !

من هم PC دارم هم X360 به اندازه کافی هم عناوین PS3 رو تست کردم ، رو هیچکدوم هم تعصب ندارم ! همونجوری که همیشه میگم PC از نظر عناوین همیشه خیلی از درجه یک ها براش ساخته نمیشن و خوب این خیلی بده ، همینجوری هم میگم که کنسول از نظر گرافیکی خیلی از PC عقبتره و این چیزیه که تو دنیا همه میدونن و چیزه عجیبی نیست اگر هم میبینید از گرافیک یک عنوان کنسولی تعریف میکنن و میگن خوب کار شده یعنی در حد کنسول خوب کار شده نه در حد یه PC High-End !!

بعدش هم مقایسه گرافیک PC و قدرتش با کنسول بی معنی هست اصلا ! من نمیفهمم در PC ما محدودیتی نداریم ! مثلا نمیشه سه تا کارت ۵۹۰ با رزولوشن ۲۵۶۰ با یه پردازنده گردن گلفت و خداد تا رم رو PC حساب کرد ؟!؟!؟!؟ نکنه میگید کنسول قویتر از اینه ؟ :d

میبینید ، PC محدودیت نداره ، محدودیت همون چیزیه که کنسول زیاد داره.

آخرین ویرایش:
ببخشید اینجا تاپیک ویچر 2 هستش یا میدان جنگ!!!
بابا ول کنید تو رو خدا! راجب خود بازی صحبت کنید. حالا این تاپیک میشه 100 صفحه ، همش راجب گرافیک کنسول و PC بحث میشه. دوستان خوب pc باز بابا یه کم رعایت کنید ( به خدا PC خداست ! ) بیخیال شید . الان همه چیز رو باهم دارید مقایسه میکنید . من میگم یه کلوب ، تاپیک یه چیزی بزنید بعد هی برا هم عکس بذارید و بحث کنید!!

• Like
Reactions: hosein me
ببین جمیعا خداحاففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففظظظظظظظ )x
چی رو کنسول دیدی؟ اصلا مگه تو خواب بتونی همچین چیزی تو کنسول بینی.
ب نمونه اش رو بگو . فقط یکی=))=))
در ضمن این عکس ها برای ابر pc در کره مریخ نیست . بازیش سایت داره تاریخ انتشار داره پلتفرمش pc هست و در کره زمین موجوده . میخوای بگو با پست برات بفرستم بیاد . دیسک هاش هم از نوع dvd9 هست چیز عجیب غریبی هم نیست .
بعد هم شما که هنوز نه witcher2 رو رو کنسول تجربه کردی نه mettro !!!!!!!!!!!!!! پس با کدوم چیز رو 360 تون تجربه کردین که داری مقایسه م یکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برو تو اکانت Xbox live ام و ببین تجربه کردم یا نه بعد بیا حرف مفت بزن.

اخه دروغ تا کی ؟:|
به خودتون اینو بگو.

دوستان PC gamer لطفا از خودتون امضا بجا نزارید .

پ.ن : اژدها وارد میشود عجب فیلمی بود . اینجا اژدهامون سیاه رنگ هم هست .

آخرین ویرایش:

l58d8y6b1mthhbp8ra6y.jpg

کاملاً موافقم....

گیر دادن به گرافیک Uncharted 2 دیگه خیلی عجیبه.../:)

البته از این جمله هایی هم که گفتی برای بازی های PC زیاد هست...

بعد از نمایشگاه E3 سایت 1up راجع به Battlefield 3 گفت..:

Battlefield 3: Be careful where you step. Our jaws are still on the floor:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or