The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
خیلی راحت میگم تا 2011 صبر میکنی اگه دیدیم که از بازیهای PC انتخاب شد ماهم قبول میکنیم دیگه ! از این واضحتر ؟!

فرخ اما خداوکیل هر وقت تاریخ PC رو مرور می کنی آخر نسل خیلی قوی عمل می کنه و اول نسل خیلی ضعیف . از اون جایی که آخرای نسلیم بیشتر انتظار میره این 2 3 سال بترکونه :دی
.

آره دیگه وقتی عمر کنسول به پاین میرسه PC قویتر میشه این یعنی افتخار ؟:دی

داری تلاوت میکنی خوب ! بازم نمیفهمی چی داری میگی ! رقابت سختی با یه بنده خدا در زمینه حرف زدن فارسی داره ؛ ساسان میدونه کیو میگم :biggrin1: ! کسی که از "میشه چنتا محبت کنید؟" ایراد نگارشی میگیره ، از ادب پارسی و دستور زبان اون بویی نبرده و مع الوصف لازم نمیبینم درصد ادبیات کنکورم رو برخ بکشم ، چون ریا میشه :biggrin1: !
ضمنا ، الله وکیلی من نخواستم تیکه بندازم ، فقط یه درخواست دوستانه بود ، که شمایی که انقدر ادعا میکنی ، اُلترا نمیدونم چی چی و ازین جور حرفا ، چنتا عکس بذار ما هم مستفیض شیم . که همونطور که گفتم زدی کوچه علی چپ ...
اولا یه کم ادب داشته باش درست صحبت کن فکر میکنی کاری داره کسی مثل خودت باهات صجبت کنه؟
زبان فارسی سرت میشه؟والا اگه بشه! انگار من برم تو سوپر مارکت بگم آقا چند تا محبت کن؟ تو میفهمی من چی می خوام؟بغد بگم هه هه قلی میدونه من چی میگم! پس الگی شلوغش نکن اشتباه از خودت بوده من تو پستم گفتم چند تا اسکزین رو Ultra برید ببینید؟
یه جمله نامفهوم گفتی بامزه بازی هم در میاری از تو مگه میترسم که شات نذارم؟ فکر کنم کسای که اینجا هستن بفهمن کی اشتباه کرده و تو یه دنیای دیگه داره برا خودش میچرخه!

آره دیگه وقتی عمر کنسول به پاین میرسه PC قویتر میشه این یعنی افتخار ؟:biggrin1:
نه عزیز ِ من :دی اوائل نسل که کنسول هنوز پتانسیلش بالاست بازی های مولتی لیدشون کنسولیه . آخرای نسل لید ها میره سمت PC بخاطر سخت افزار قوی تر . الان مثلن کنسول بازی بیشتری داره بخاطر پایرسی PC هست این افتخاره پس طبق استدلال تو ؟ :دی

خیلی راحت میگم تا 2011 صبر میکنی اگه دیدیم که از بازیهای PC انتخاب شد ماهم قبول میکنیم دیگه ! از این واضحتر ؟!

قبول صبر می کنیم ولی اگر بهترین بازی ها از نظر گرافیک هم انتخاب نشدن ولی شکی نیست که از بهترین گرافیک نسل حاضر پی سی هستن!
اتفاقا شما ها باید ناراحت باشید که دارید به بن بست می رسید وگرنه برای ما افتخار نیست بالاخره برای پی سی با توجه سخت افزار خیلی قویش بازی های پر گرافیکی که باید بیاد میاد حالا چه کم چه زیاد!

FARCRY3روی پی سی شاید بتونه امسال اضافه بشه به بازی های پی سی از نظر گرافیک!

نه عزیز ِ من :دی اوائل نسل که کنسول هنوز پتانسیلش بالاست بازی های مولتی لیدشون کنسولیه . آخرای نسل لید ها میره سمت PC بخاطر سخت افزار قوی تر . الان مثلن کنسول بازی بیشتری داره بخاطر پایرسی PC هست این افتخاره پس طبق استدلال تو ؟ :دی

خب فکر میکنی چند سال دوام میاره ؟ 2 سال دیگه باز سرو کله کنسولهای جدید پیدا میشه و بالاخره ما با دزدی و غیره کاری نداریم همینه که هست :دی اگه شما خیلی کار درستید این همه دزدی نکنید تا وضعتون رفته رفته بدتر نشه :دی و این بازیسازها همینطوری کوچ نکننطرف کنسول :دی

اتفاقا شما ها باید ناراحت باشید که دارید به بن بست می رسید

خیلی ببخشید کنسولها هر وقت به بنبست برسن کنسول نسل بعدیش میاد ! پس بندبستی در کار نیست .منتها خوبیش اینه که تا چند سال با یه پولی که دادی لذتت را میبری !

مهم نیست!
شما کنسول بازی کن با خیال راحت کسی ازت نمی گیره و اسلحه روی گردنت نمی ذاره که کنسول بازی نکن!
احترام به نظر و عقیده دیگران برای شما بی ارزشه پس!
میشه بیشتر مارو نخندونی ؟!
قسمت قرمز واقعا جالب بود.دیگه بیشتر ادامه نده...
احترام به عقیده دیگران ؟
نمیدوستم توهین به کنسول و علایق خیلیا و دائما هم توهین کردن لایق احترامه!
اصلا از اول هم کسی با شما بحثی نداشت که دخالت بی مورد کردی.

خیلی ببخشید کنسولها هر وقت به بنبست برسن کنسول نسل بعدیش میاد ! پس بندبستی در کار نیست .منتها خوبیش اینه که تا چند سال با یه پولی که دادی لذتت را میبری !
همین الان یک جورایی به بن بست رسیده!
پیشرفت های گرافیکی اندک بازی ها رو نگاه کن!
به نظر شخصی بنده یک فکر اساسی به کنسول های نسل بعد و انتشار هر چخ زودتریشون چون به در مجموع به نفع پی سی هم هست و گرافیک بازی تا حدودی وابسه به کنسول ها شده متاسفانه! :-s

ضمنا شب خوش اقا فرخ! ادامه بحث فردا! /:)

نمیدوستم توهین به کنسول و علایق خیلیا و دائما هم توهین کردن لایق احترامه
اولا من به کنسول توهین خاصی نکردم و فقط ازشون انتقاد می کنم!
انتقاد با توهین خیلی فرق داره!
اقا رضای عزیز هستش که چپ میره راست میره کنسول را به باد توهین می گیره! :biggrin1:

یا خدا! خود اقا رضا تشریف اوردن!
جون هر کسی دوست دارین بی خیال بحث بشید!
امشب تلفات نده بحث!
کلوب می زنیم اونجا تو سر هم می زنیم! :biggrin1:

عزیز من نسل کنسول خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی وقته به پایان رسیده و منقرض شده .pc که از اولش قویتر بود:d . این یعنی افتخار برای کنسول که بیان بهترین عنوان pc رو براش بیرون بدن .witcher2- crysis2 یادت رفته ؟
هر روز به ی بامبولی میان جلو به ملت بگن این کنسول 10 سال پیش ما هنوز قابلیت داره ؟ یکی نیست بگه چه قابلیتی ؟ اینکه کلی پول بدین ی cryengine 3 مختص کنسولتون درست کنن که حتی به 1 پیکسل از کیفیت اصلی خودش روی pc هم نمیرسه ؟
یا اینکه اون بیل بیلک رو میگی که به درد رقصیدن و ورجه وورجه میخوره ؟
هنوز بعد از 10 سال کنترلر هاتون با باطری کار میکنه درست مثل رادیو 2 موج های احد هیتلر .
آخه چقدر نوآوری دارین شما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا خوبیت نداره از ی هدسینک و 4 تا خازن و 2 تا سیم و ی آداپتور اینقدر توقع داشته باشید .
آقایون جدی نگیرید.:x:x:x.عشق است pc. کنسول چیز زیادی نیست همینیه که تو امضاء میبینید.:d:d. به این میگن مادربرد ؟ به کیت کنترل تلویزیون شبیه تره=))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
عزیز من نسل کنسول خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی وقته به پایان رسیده و منقرض شده .pc که از اولش قویتر بود:d . این یعنی افتخار برای کنسول که بیان بهترین عنوان pc رو براش بیرون بدن .witcher2- crysis2 یادت رفته ؟
هر روز به ی بامبولی میان جلو به ملت بگن این کنسول 10 سال پیش ما هنوز قابلیت داره ؟ یکی نیست بگه چه قابلیتی ؟ اینکه کلی پول بدین ی cryengine 3 مختص کنسولتون درست کنن که حتی به 1 پیکسل از کیفیت اصلی خودش روی pc هم نمیرسه ؟
هنوز بعد از 10 سال کنترلر هاتون با باطری کار میکنه درست مثل رادیو 2 موج های احد هیتلر .
آخه چقدر نوآوری دارین شما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا خوبیت نداره از ی هدسینک و 4 تا خازن و 2 تا سیم و ی آداپتور اینقدر توقع داشته باشید .

اقا رضا! مخلصتم بی خیال شو! به نفع همه هستش!
صبور باش یک کلوب دیگه ایجاد می کنیم اونجا پی سی فن با کنسول فن بحث میکنن!

@ LOST : چنتا شاتِ شاخ بذار بینیم .
الآن خوبه ؟ :)
جناب! حسین کلی عکس گذاشت 1-2 صفحه قبل!

هنوز بعد از 10 سال کنترلر هاتون با باطری کار میکنه درست مثل رادیو 2 موج های احد هیتلر

=))=))=))=))

آخرین ویرایش:
فکر کنم کسای که اینجا هستن بفهمن کی اشتباه کرده و تو یه دنیای دیگه داره برا خودش میچرخه!
من تو دنیای مردگان زندگی میکنم جناب ...

همه این حرفها که گفتی درست ولی همین کنسول به بنبست رسیده تا سال 2010 از نظر گرافیکی به زء 2007 برتر بود .
حالا قبول که PC خیلی وقته از لحاظ قدرت سخت افزاری زده جلو ولی چه فایده ؟!
مثل این میمونه که بگی یه فراری خریدم ولی راننده تا 100 تا فقط بهش گاز میده :دی ولی یکی یه پیکان داره گازش را گرفته اخر میتونه تا 120 تا بره :دی حالا هرچند میخوادم پاره بشه :دی ولی بالاخره 20 تا سریعتر میره !
حالا هم که کنسولها اخرین نفسشه خب خوبه 5 سال واسمون خدمت کرد فوقش نسل بعدیه کنسولها تو راهه و بنظرم به قدری قوی میشن که هر بازیسازی از قدرت بالاشون به تمام ارزوهاشون برسن !

خب فکر میکنی چند سال دوام میاره ؟ 2 سال دیگه باز سرو کله کنسولهای جدید پیدا میشه و بالاخره ما با دزدی و غیره کاری نداریم همینه که هست :biggrin1: اگه شما خیلی کار درستید این همه دزدی نکنید تا وضعتون رفته رفته بدتر نشه :biggrin1: و این بازیسازها همینطوری کوچ نکننطرف کنسول :biggrin1:
با رونق گرفتن Steam ماکرو هم داره به خودش میاد که PC gaming با هدایت درست سود آور هست . امیدوارم برای نسل بعد همچین ضایعات دردناکی رو کمتر تجربه کنیم :دی

حالا قبول که PC خیلی وقته از لحاظ قدرت سخت افزاری زده جلو ولی چه فایده ؟!
نتیجش اینکه شما بازی مثل C1وC2وTHE W2وBF3روی پی سی مشاهده می کنید که حالا حالا ها کنسول ها داغشو به دل دارن!
حالا نمایش موتور UNREALجای خود داره با سه تا 580!

ماشالا در و گوهر اینقدر پاشوندی ما غرق شدیم.
اوون Bold قرمز هم اصطلاح جدید ماشالا به ذهن پر کارت
و Bold دوم ببخشید مال شما Solar energy هست مگه یا اتمی ؟ یا تکنولوژی جدیدی دست پیدا کردی ما خبر نداریم ؟

الان کل main دستگاه از اینا که گفتی تشکیل شده نه ؟ اگه واقعا همچین فکری میکنی خب دیگه پس چیزی بهت نمیشه گفت بدون شرح ...

آقایون جدی نگیرید:d:d:x:x:x
چقدر هم خودت واسه حرفت ارزش قائل میشی !!!
بعد انتظار داری دیگران ارزش قائل بشن :دی

آخرین ویرایش:

من تو دنیای مردگان زندگی میکنم جناب ...

بسی حای تعجب داره داری پیشرفت میکنی!
فکر نکنم اونجا باشی مرده ها ربون مادری سزشون میشه.
اسکرین هم حسین گذاشت یکم دقت کنی میبینی! احتمالا اونا رو نخواستی ببینی! یا دیدی خودتو به کوچه علی چب میزنی این سه تا رو ببین بسه.
82005428170085332909.jpg
ss-073.jpg

ss-003.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or