The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
ازینا بهترشم رو کنسولها ریختن به خدا ، نمیدونم چطوری میگید کنسول نمیتونه همچین چیزی رو پردازش کنه ... :( بیارم ؟

نتیجش اینکه شما بازی مثل C1وC2وTHE W2وBF3روی پی سی مشاهده می کنید که حالا حالا ها کنسول ها داغشو به دل دارن!
حالا نمایش موتور UNREALجای خود داره با سه تا 580!

اونا که قرمز کردم فاکتور بگیر که سال هنوز تموم نشده !

ولی نتیجشم این میشه که gears 1,2 و gow3 و u2 و kz2,3 و RDR و......... را نمیتونی تجربه کنی .

با رونق گرفتن Steam ماکرو هم داره به خودش میاد که PC gaming با هدایت درست سود آور هست . امیدوارم برای نسل بعد همچین ضایعات دردناکی رو کمتر تجربه کنیم:دی
اره واقعا نسل بعد را از اینم بسیار بدتر براتون پیشبینی میکنم :دی خواب دیدی روز خوش :d

یا خدا

کار به جایی رسیده که read dead گرافیکش از metro 2033 بهتر شده:))
توی خواب شب همچین کیفیتی رو روی کنسول ها ببینید

نکته مهم : الان یکی میاد میکه همچی که گرافیک نیس:))

i395133_222m.jpg

i395134_1m.jpg
i395135_333mm.jpg

یا خدا

توی خواب شی همچین کیفیتی رو روی کنسول ها ببینید

کار به جایی رسیده که بازی open world و سوم شخص با بازی اول شخص مقایسه میشه:|
ضمنا این عکسهایی که گزاشتی اگه مال pc باشه گرافیکش با اون چیزی که من رو x360 تجربه کردم هیچ فرقی نداره.

یا خدا

i395133_222m.jpg

i395134_1m.jpg
i395135_333mm.jpg
نه آقا این چه حرفیه از این بهترش رو کنسول اومده:)) تا صبح برا یه سری اسکرین بذاری باز برات پست قشنگ میدن!

یا خدا

یا خدا کار بجایی رسیده از همون سایتی که ازش تصویر گذاشتی زیرش نوشته IGN ولی به گرافیکش داده 8 =))=))

وحید جان به دلت نیاد ها اما من خودم "شخصا" مترو رو قبول ندارم :دی که چی بشه همه جا تاریکه؟ گرافیک بازی زمانی معلوم میشه که محیط روشن باشه و بفهمیم حجم بافت و جزئیات چند مرده حلاجن. نه که همه جا تاریک باشه و فقط روزنه های نور ببینیم.

ضمنا این عکسهایی که گزاشتی اگه مال pc باشه گرافیکش با اون چیزی که من رو x360 تجربه کردم هیچ فرقی نداره.

اخه دروغ تا کی ؟:|

مقایسه :
i395159_mettt.jpg

یا خدا کار بجایی رسیده از همون سایتی که ازش تصویر گذاشتی زیرش نوشته IGN ولی به گرافیکش داده 8 =))=))

چه ربطی داره!
edge هم به بازیهایی که از همه سایتها 9-10 میگیرن امتیاز 5 میده
اینکه نشد دلیل!
وحید جان به دلت نیاد ها اما من خودم "شخصا" مترو رو قبول ندارم :biggrin1: که چی بشه همه جا تاریکه؟ گرافیک بازی زمانی معلوم میشه که محیط روشن باشه و بفهمیم حجم بافت و جزئیات چند مرده حلاجن. نه که همه جا تاریک باشه و فقط روزنه های نور ببینیم.

فردین این یه نوع سبک گرافیکی هست دیگه
مثلا mgs4 هم همه محیط هاش تقریبا خاکستری هستن پس بگیم رنگ بندی بازی به درد نمیخوره و ناقصه !؟
یا همین gears of war!
یا خدا ملت با چه تصاویری کف خون قاطی میکنن :d
هر چی باشه از این نقاشی بهتره!
uncharted-2-train9-1255562823.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: shefer
نه آقا این چه حرفیه از این بهترش رو کنسول اومده:)) تا صبح برا یه سری اسکرین بذاری باز برات پست قشنگ میدن!
lol
کسی اجبارتون نکرده چیزی برای گفتن ندارید ، کامنت بدید ... بترس ازون روزی که بخوام عکس بذارم من :دی
آقا خدایی ، یعنی اون 3 تا عکسی که از Ultra high نسخه PC گذاشتی ، در حد یه سری بازی کنسولی هست که الآن ما میایم میگیم گرافیک نسخه 360 و PC "ساحر2" نزدیک به همن ، اینجوری میتوپین بهمون ؟:دی
خوشم میاد حساب میبری از "سگ شیطون" وحید :دی !
دیگه اینش به شما ربطی نداره من کامنت چی میذارم ناراحتی نخون برو مزه خودتو بریز! کلا وقتی کسی حرفی برا گفتن نداره مثل شما مزه میریزه شاید فرجی بشه!
دیگه وقتی با هزار یک دلیل و مدرک تو مغز بعضی ها یه موضوع واضح نمیره کاریش نمیشه کرد باید بذاری تو دنیای خودشون خوش باشن.
کاملا مشخصه کی چیزی برای گفتن نداره و به اسپمینگ متوصل میشه =))نکن با خودت آقا ... هنوز جوونی ... یه بازی انحصاری درومده بذارید ما هم بازی کنیم .

آخرین ویرایش:
برقو روشن کن آقا :d
چقدر کنسول ضعیف بود ما خبر نداشتیم . یه نور رو نمیتونه پردازش کنه تحویل گیمر بده . میگم چرا تو بازی های کنسول فقط تو شب بازی میکنیم و همیشه چراغا خاموشه :d پیش به سوی پی سی :d

اون نقاشی صاحاب داره لازم باشه خدمت میرسن دوستان :biggrin1:

آخرین ویرایش:
امیر محمود تو بازیهای که اسمشونو بردی company of heroes سال 2006 رو هم اضافه میکردی که برای اولین بار بود افکت های dx10 توی یه بازی بکار گرفته شده بود که بی رقیب از هر لحاظ توی هم سبکهای خودش و عناوین روز بود. متاسفانه اگه دوستان این عنوان رو تجربه نکردن پیشنهاد میکنم حتما یه سری بهش بزنن چون هنوزم یه سری خصوصیاتی داره که گیمرهای امروزی رو به سمت خودش جذب میکنه.( به معنای واقعی بازیش خدا بود ) منی که کنسولی بودم اون موقع رو به سمت این سبک که مخصوص pc هست جذب کرد.
یه عکس ازش میذارم لذت ببرید.برای اون موقع واقعا شاهکار بود.
bxfegz3j5fchdhsbfbe5.jpg

برقو روشن کن آقا :d
چقدر کنسول ضعیف بود ما خبر نداشتیم . یه نور رو نمیتونه پردازش کنه تحویل گیمر بده . میگم چرا تو بازی های کنسول فقط تو شب بازی میکنیم و همیشه چراغا خاموشه :d پیش به سوی پی سی :d
همینه دیگه
شما کنسول بازها تو تاریکی فرو رفتین
مهد گیم pc بود اقا pc
برگردین تا گمراه نشدین=))
---------------------------
به خدا قسم من کنسولام همشون دارن تو خونه خاک میخورن فقط چون وقتی بازی میکنم لجم میگیره چرا باید کنسول ها باعث بشن پیشرفت گرافیکی توی بازیها توی این نسل اینقدر کند باشه!/:)
دوستان یکی منو از برق بکشه ممنون میشم

lol
کسی اجبارتون نکرده چیزی برای گفتن ندارید ، کامنت بدید ... بترس ازون روزی که بخوام عکس بذارم من :biggrin1:
آقا خدایی ، یعنی اون 3 تا عکسی که از Ultra high نسخه PC گذاشتی ، در حد یه سری بازی کنسولی هست که الآن ما میایم میگیم گرافیک نسخه 360 و PC "ساحر2" نزدیک به همن ، اینجوری میتوپین بهمون ؟:biggrin1:
دیگه اینش به شما ربطی نداره من کامنت چی میذارم ناراحتی نخون برو مزه خودتو بریز! کلا وقتی کسی حرفی برا گفتن نداره و کم میاره مثل شما مزه میریزه شاید فرجی بشه!
دیگه وقتی با هزار یک دلیل و مدرک تو مغز بعضی ها یه موضوع واضح نمیره کاریش نمیشه کرد باید بذاری تو دنیای خودشون خوش باشن.

چه ربطی داره!
edge هم به بازیهایی که از همه سایتها 9-10 میگیرن امتیاز 5 میده
اینکه نشد دلیل!
اصلا ربطی نداره که ؟! امتیازها فقط جنبه نمایشی دارن همین !
همین EDGE به انچارند 2 وگیرز 2 داده 9 ! ولی به METRO2033 چی داده ؟! داده 6 ! مسئله همینجاست !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or