The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
تو هروقت تونستی بین این همه سال به جزء کرایسیس برای من گرافیک بالاتر از بازیهای کنسولی پیدا کنی اونوقت من میگم تو راست میگی ! حرفه من اینه ! __________________ !
فعلا این هارا داشته باش;)
البته این ها مربوط به اول های بازی هستند بری جلوتر تو مراحل جنگل یک چیزی میبینی که باور کردنش برات سخت میشه

عزیزم حرفه تو درست ولی چرا متوجه حرفم نمیشی من میگم به جزء کرایسیس حالا چه 1 یا 2 و......... کدوم بازیه pc هست که برتر از کنسول باشه ؟

تقریبا تمام بازی های مولتی پلتفرم!
C1
C WARHEAD
C2
Metro 2033
hawx2
THE W2
BF3

امتیاز مهمه ! اگه HIGH-END بازی مترو اینهمه بالاست چرا گرافیکش گرفته 8 چرا gs مدال تکنیکی براش نداده ؟! این همه سایت چرا اصلا گرافیکش را تحویل نگرفتند ؟ اما RDR را همه سایتها تحویل گرفتند !
خب شاید نقد نسخه 360 بوده یا کسی تقد کرده بازی رو با تمام جزئیات و dx11بازی نکرده! :d
چون زمانی مترو2033 وامد تازه نسل اول کارت های dx11بود و همشون نمی تونستن به خوبی از پس مترو2033بر بیان!

چه ربطی داره ؟! سال 2011 که هنوز تموم نشده !
خب یعنی چی عزیز؟
یعنی می خوای بگی یک بازی برای کنسول ها رونمایی میشه با گرافیک خیلی خوب و سال2011منتشر میشه! :))

• Like
Reactions: shefer
خب این یه چیز بدیهیه که کسی که یه pc قوی داره، بازی های مشترک رو روی pc بازی میکنه..
خود من تا چند روز دیگه دارم یه کیس خوب میخرم و یقینا بازی های مشترک رو رو pc میزنم
هم بخاطر فریم ریت بهتر هم رزولیشن بالاتر
خب این یه چیز طبیعیه.. نمیدونم دوستان چه اصراری دارن که بگن عناوین کنسول فرق فاحشی با
pc نداره.. همین فریم ریت و رزولیشن خودش بسیار مهمه.. البته بجز تفاوت در بافت ها و...
اما مساله اینه همه چیز که گرافیک نیست.. کنسول ، بازی های خفن زیادی داره که pc از اونا محرومه!
عناوینی مثل : gow ... geow .. UC ... KZ ... Forza.. GT.. AW.. Halo و خیلی بازی های خوب دیگه
که روی pc عرضه نمیشن.. فقط fifa کنسول به تنهایی واسه یه آادم فوتبالی کفایت میکنه
که کنسول رو درکنار خودش ببینه :دی من حتی یه دسته باسیم 360 خریدم چون دیگه به شدت به دسته عادت کردم..
به همین خاطر من بعد از سوختن 360ـم بازم یه 360 گرفتم.. (نسبت به خرید pc اولویت داشت! :دی )
نمیدونم این بحثا دیگه چیه؟ :دی
چیزی که در مورد ویچر هم اینه که واقعا رو 360 خیلی عالی ساخته شده و میشه نهایت لذت رو ازش برد..
حالا هرکی pc خفن داره، رو pc بازی میکنه، هرکی سخت افزارش کفاف نمیده، رو کنسول میزنه..

نظرم درباره بحث دوستان:
خداوکیلی مترو گرافیکش محشر بود رو pc .. یعنی رو حداکثر جزئیات واقعا فوق العادس.. مشکل
گرافیکش اینه که اصلا بهینه نیست و خیلی افت فریم داره.. شاید به همین خاطر کم شده..

درمورد ویچر..
بابا انصافا گرافیک بازی (اگه open world بودن رو درنظر نگیریم) همچین شاخ نیست ها :d
فکر نمیکنم بهترین گرافیک سال بشه!

آخرین ویرایش:
تقریبا تمام بازی های مولتی پلتفرم!
C1
C WARHEAD
C2
Metro 2033
hawx2
THE W2
BF3

اقا دیوانه نکن ادم را ! حرفی برای گفتن نداری لازم نیست همینطوری برام لیست تهیه کنی ! من دارم سال به سال میرم جلو تو داری از اینده برای من BF3 نام میبری ! گفتم که سال 2011 هنوز تموم نشده !

خب شاید نقد نسخه 360 بوده یا کسی تقد کرده بازی رو با تمام جزئیات و dx11بازی نکرده! :d
چون زمانی مترو2033 وامد تازه نسل کارت های dx11بود و همشون نمی تونستن به خوبی از پس مترو2033بر بیان!

http://www.gamespot.com/pc/action/metro2033thelastrefuge/review.html
http://pc.ign.com/articles/107/1078922p1.html

دیگه دارید از بی منطقی هم میرید اونورتر ! تو روز روشن میگی سیاه سفیده !

گفتم که سال 2011 هنوز تموم نشده !

خب یعنی چی عزیز؟
یعنی می خوای بگی یک بازی برای کنسول ها رونمایی میشه با گرافیک خیلی خوب و سال2011منتشر میشه! :))

تو می خوای یک جورایی گرافیک عالی bf3روی پی سی رو انکار کنی!که به احتمال 99درصد روی پی سی همونه گرافیکش!

---------------
به نظر من همون عناوین اندک پر گرافیک پی سی به اندازه همون ipهای کنسول که به نظر عزیز شما گرافیک بالایی دارن می ارزه و ادم لذت می بره بازی میکنه!
شما به هون پیشرفت گرافیکی اندک اندک قناعت کن تا اخر به بن بست بخوری!

نمیدونم ولی فکر نمیکنم 1/5 من هم با pc بازی کرده باشی.

اره تو چیزی از ساعت های بازی من نمی دونی عزیز!
مطمئنا خیلی بیشتر از اون چیزیه که تو فکرش رو می کنی!
شما چه افتخاری به خودت می کنی؟
1400ساعت کال4 روی پی سی بازی کردی همین!
-----
جناب ارتین چرا دعوا داری؟
شما منطق نداره صحبت هات!
یا داری سنت به رخ می کشی عزیز یا داری تکیه می اندازی همین!

آخرین ویرایش:
اقا دیوانه نکن ادم را ! حرفی برای گفتن نداری لازم نیست همینطوری برام لیست تهیه کنی ! من دارم سال به سال میرم جلو تو داری از اینده برای من BF3 نام میبری ! گفتم که سال 2011 هنوز تموم نشده !

http://www.gamespot.com/pc/action/metro2033thelastrefuge/review.html
http://pc.ign.com/articles/107/1078922p1.html

دیگه دارید از بی منطقی هم میرید اونورتر ! تو روز روشن میگی سیاه سفیده !
فرخ چی داری میگی؟ همین نسخه pc از Metro 2033 حتی crysis رو هم تو جزئیات خورد میکرد یا just cause 2 رو pc رویایی بود. اصلا همه اینا به کنا فقط همین just cause 2 از لحاظ گرافیک برای من میارزه به تمام بازیهایی که تو این نسل بازی کردم.
تو 2011 هم BF3 رو کی میخواد بگیره؟ فعلا که رقیب درست و درمونی نداره:d

شما دوست گرامی بهتره به خودت فشار نیاری و جوش هم نزن عزیز!
یک کلاب به پیشنهاد من و اقا رضا و بقیه دوستان ایجاد شده!اونجا هر متلکی هر کی دوست داره نثاره کنسول ها!
مهم ترین مزیتشم اینه شما دوستان عزیز طرفداران کنسول اون کلاب نیستید و نطرت با حاله پی سی فن ها رو نمی بینید و در نتیجه عصبی هم کسی نمیشه!

:)) نه فشاری هست نه جوش والا از رفتار شما واضحه داری جوش و کهیر میزنی
اصولا ترجیح میدم با فرد کوچکتر از خودم هم بحث نکنم چون یکسری افراد هستن جدیدا تمام سعیشون رو میکنن با یکسری حرف ها قلمبه و یکسری رفتار ها نا هنجار نسبت به سنشون خودشون رو بزرگ و عاقل جلوه بدن که بیشتر رو اعصاب پیاده روی میکنن تا بحث !

نمیدونم ولی فکر نمیکنم 1/5 من هم با pc بازی کرده باشی.
حالا میل خودته میتونی خطاب کنی طرفدار کنسول
ولی برای بنده حرفت ارزشی نداره !

بازم میگم از کنسول بدتون میاد تو تاپیکش دائما به کنسول توهین نکنید.

آخرین ویرایش:
خب یعنی چی عزیز؟
تو می خوای یک جورایی گرافیک عالی bf3روی پی سی رو انکار کنی!که به احتمال 99درصد روی پی سی همونه گرافیکش!

کسی انکار نکرده فقط صبر میکنی تا اخر سال همین . اصلا کسی در مورد امسال صحبت نمیکنه من دارم تا سال 2010 را برات لیست میکنم که تو رفتی چسبیدی به 2011 که اونم هنوز مشخص نیست .

فرخ چی داری میگی؟ همین نسخه pc از Metro 2033 حتی crysis رو هم تو جزئیات خورد میکرد یا just cause 2 رو pc رویایی بود. اصلا همه اینا به کنا فقط همین just cause 2 از لحاظ گرافیک برای من میارزه به تمام بازیهایی که تو این نسل بازی کردم.
من کاری ندارم تو و بقیه چه نظری داری :دی من این همه سایت را مدرک دارم مترو اگه گرافیکش درست و درمون بود امتیازات گرافیکش بالا میشد و یا حداقلش تو بهترین های گرافیک کاندید میشد حتی بین 5 تا بازی برتر هم نبود ! از این شفافتر ؟!
تو 2011 هم BF3 رو کی میخواد بگیره؟ فعلا که رقیب درست و درمونی نداره:دی
جوجه را اخر پاییز میشمارن :دی

اونم هنوز مشخص نیست .
میشه بگی چی مشخص نیست؟
یعنی گرافیک بازی هایی مثلc2 , the w2, bf3 , u3, gwr2و... همه تقریبا مشخص شد!

ولی برای بنده حرفت ارزشی نداره !
مهم نیست!
شما کنسول بازی کن با خیال راحت کسی ازت نمی گیره و اسلحه روی گردنت نمی ذاره که کنسول بازی نکن!
احترام به نظر و عقیده دیگران برای شما بی ارزشه پس!
دیگه بهتره با شما بحث رو ادامه ندیم!

کلا تو این چند وقته که پست های گران بهای شما رو خوندم فهمیدم انسان بسیار خوش مزه و با نمکی هستی و احساس خود بزرگی هم داری وقتی بلد نیستی منظورتو بروسونی بهتر چیزی نگی.
من چی برات بذارم مثل کسی که فارسی صحبت میکنه بگو چند تا اسکرین شات بذار یا ویدئو یا هر چی دیگه نه که بیای User من بذاری تو QUOTE و بعدش بگی میشه چنتا محبت کنید ؟ پس اول برو نوشتن یاد بگیر بعد بیا اینجا مزه بریز اون کسی هم که دورورش فارس زبان نیست شما هستین اینو از جمله گران بهای میشه چنتا محبت کنید ؟ کاملا میشه فهمید.
داری تلاوت میکنی خوب ! بازم نمیفهمی چی داری میگی ! رقابت سختی با یه بنده خدا در زمینه حرف زدن فارسی داره ؛ ساسان میدونه کیو میگم :دی ! کسی که از "میشه چنتا محبت کنید؟" ایراد نگارشی میگیره ، از ادب پارسی و دستور زبان اون بویی نبرده و مع الوصف لازم نمیبینم درصد ادبیات کنکورم رو برخ بکشم ، چون ریا میشه :دی !
ضمنا ، الله وکیلی من نخواستم تیکه بندازم ، فقط یه درخواست دوستانه بود ، که شمایی که انقدر ادعا میکنی ، اُلترا نمیدونم چی چی و ازین جور حرفا ، چنتا عکس بذار ما هم مستفیض شیم . که همونطور که گفتم زدی کوچه علی چپ ...

میشه بگی چی مشخص نیست؟
یعنی گرافیک بازی هایی مثلc2 , the w2, bf3 , u3, gwr2و... همه تقریبا مشخص شد!
مهم نیست!

تو مطمئنی داری پستهام را میخونی چون هی داری تکرار میکنی ! من دارم سال به سال میرم جلو بازیهایی که بالا نام بردی ماله 2011 هست و ما هنوز 2011 را تموم نکردیم !

تو مطمئنی داری پستهام را میخونی چون هی داری تکرار میکنی ! من دارم سال به سال میرم جلو بازیهایی که بالا نام بردی ماله 2011 هست و ما هنوز 2011 را تموم نکردیم !

خب c2و the w2که اومده ته دیگشم همه خودن این از این! :d
شما منظورت اینکه حرف از بازی هایی منتشر نشده ولی برای همه مشخص شده چه گرافیکی خواهد داشت!
ولی یک جوری میگی تموم شده که انگار عناوین دیگری برای کنسول ها در راهه و کلی بازی با گرافیک بالا برای کنسول ها در سال 2011میاد و گرافیک بازی پی سی یعنی هیچی ارزش نداره!
خب شما بگو بازی پر گرافیک سال 2011کنسولی کدوم بازی هستن؟
دیگه سر دسته همه شون U3,GWR3هستن دیگه! نه؟ :>
بیاRAGEهم اضافه شد ولی چون 60 فریمه احتمالا از کلی افکت و ویژگی های گرافیکی ازش کم شده ولی قبول اونم روی کنسول گرافیک خوبی داره!

تو مطمئنی داری پستهام را میخونی چون هی داری تکرار میکنی !
چرا عزیز! کامل وبا دقت می خونم!
ولی کلا شما ادم سر سختی تو بحث ها هستش و از حرف کوتاه و همیشه یک منطق خوب داری نسبتا!
برای همین فقط با شما بحث می کنم!
اگر فکر می کنی این موقع شب مزاحم خوابت میشم دیگه ادامه نمی دیم عزیز!

آخرین ویرایش:
فرخ اما خداوکیل هر وقت تاریخ PC رو مرور می کنی آخر نسل خیلی قوی عمل می کنه و اول نسل خیلی ضعیف . از اون جایی که آخرای نسلیم بیشتر انتظار میره این 2 3 سال بترکونه :دی

Rage رو نباید تو گرافیک دست کم بگیریم:biggrin1: جان کارمک گفته بهترین گرافیک کنسولی میشه بازیشون :biggrin1: !

البته 100 % رو PC خیلی بهتر خواهد بود . :دی جان کارمک هست خو ...

دیگه سر دسته همه شون U3,GWR3هستن دیگه! نه؟ :>
Rage رو نباید تو گرافیک دست کم بگیریم:دی جان کارمک گفته بهترین گرافیک کنسولی میشه بازیشون :دی !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or