The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
بحث قدرت كمتر و بيشتر روي پي سي چيه ديگه ؟؟؟

به هر حال دوستان باید اینجور جاها بگن ما سیستممون خفنه و عقده های درونشون نسبت به کنسول رو تخلیه کنن :d

آقا ما یه غلطی کردیم یه بحثی راه انداخیتم :دی آقا شلوار ِ کنسول و PC رو که به هم دوختین !؟

من قبول دارم نسخه 360 با کیفیت ِ اما مطمدنن در حد ِ کنسول ! فقط نمیدونم چرا میخوان بچسبوننش به PC !؟

چی میخوای به چی احتیاج داری جملت که فارسی نبود! چند تا محبت میکنی! lol
اونهایی که شما باهاشون معاشرت میکنید در شبانه روز ، ان شاالله فارسی زبان هستند دیگه ، درسته ؟! "فهم" جمله 100% فارسی بنده انقدر به CPU شما فشار آورده ؟! lol

Ramona عزیز آقا کیوان گل. باور کن قصد فن بازی و اینجور بچه بازیارو ندارم. سنم هم طوری نیست بخوام وارد یه سری مسائل بیهوده بشم. هم 360 و هم یه pc نسبتا خوب دارم (اصلا قصد فخر و اینچیزا رو ندارم /چیزی نیستن که بخوام بهش بنازم و کورکورانه قضاوت کنم.) ولی وجدانا بازیهای مولتی پلتفرم رو رو PC high end یا یه pc معمولی رو به خوب انجام دادی با ماکسیموم detail یا بدون اینکه تجربه کرده باشی داری نظر میدی؟ خوبه که آدم انصافو رعایت کنه.من عناوین مولتی رو تو هر دو تست کردم و به جرات میگم خیلی خیلی (نمیدونم چجوری منظورمو بهت بفهمونم) با نسخه های کنسولی تفاوت داره از همه نظر. بازیهای 360 چون روی 720p و res 1280x768 اجرا میشن تو lcd های 1080p تار نشون داده میشن ( به نسبت pc ) و از بافت و جزئیات پایینی برخوردار هستن.کاملا مشخصه داری طرفداری ناحق میکنی. ببین کیوان جون میخوام باهات رو راست باشم. من تا سال 2006 کنسولی تیر بودم.از بچه گی مثل خیلیاتون با آتاری و mega drive و..... تا رسید به xbox 360 core که دسته ش سیم دار بود.تا کپی خور شد گرفتم فکر کنم تازه اون موقع gears 1 براش اومده بود.3 ماه طول نکشید دستگام سوخت. دیدم چندوقت بعدش epic رسما معرفی gears pc رو تایید کرد.گفتم خب بجای اینکه برم یدونه دیگه بگیرم که چند وقت بعدش بسوزه میرم یه pc با سخت افزار قوی میگیرم اینم که بهترین گرافیکو داره حالشو میبرم.دسته سیم داره 360 هم نگه داشته بودم که میشد به pc وصل کرد ( هنوزم دارمش :d ) چند وقت صبر کردم اومد دیدم اصلا اونی که من دیدم زمین تا آسمون با نسخه کنسولیش فرق میکنه. حالا موضوع رو کشش ندم که کلا منحرف شدیم . مطمئن باش witcher 2 هم از این قاعده مستثنی نیست تازه روی pc اول ساخته شده که بمراتب شک نکن کیفیتش خیلی بالاتر از 360 هستش.اما بعضی از دوستان بدون اینکه تجربه کرده باشن میان اینجا و اطلاع رسانی غلط میکنن.

خوب اولش هم گفتم انتظار کیفیت یکسان رو نباید داشته باشید حجم تکسچرها draw distance یا dof سینمایی یا چندین افکت دیگه اینا چیزهایی نیست که کارت گرافیک 512 مگ از پسش بر بیاد که مثلا دوستان مثال کاملا غلط crysis2 رو می زدن

به هر حال بازم خوب از اب دراومده به شرطی که رزولوشنش مثل مترو نباشه و نیتیو باشه

در کل از نظر خودم ویچر 2 بهترین گرافیکی بوده که تا الان دیدم

حمید به جان خودم من فقط گفتم چنتا عکس از رو Ultra High بذار ببینیم یارو زد کوچه علی چپ :دی اتفاقا رفتم خونه رفقا و اوج گرافیک رو هم از نزدیک دیدم :دی RPG فوق العاده خوش ساختی که بود ، به همچین گرافیکی هم مزینه ، دیگه نمیتونستم صبر کنم برای بازی کردنش و خوشبختانه CD P خیلی زود بهم حال داد :دی

نه در نمیاد پس ؟! شما لطف بفرما همون سال 2009 به جزء کرایسیس که سال 2007 اومد کدوم بازیه PC بود که از U2 گرافیک بالاتری داشته باشه ؟! یا از GEARS2 و.......شما لطف بفرما ما منتظریم ! تا همین سال 2010 هم همین وضعیت وجود داشت همین RDR و GOW3 با اون گرافیک فوق العادش .

سال 2007 که خودت گفتی! C1!
سال 2008هم C WARHEAD!خواهشا نگو سایت ها MGS4را بهترین گرافیک انتخاب کردن! دیگه به هر ادم عاقلی بگی کدوم بازی بهترین گرافیک 2008 رو داشت می گیه WARHEAD!
سال 2009رو قبول دارم U2بهترین بود!
خب سال 2010هم برای پی سی مترو2033بود که هر کسی با اخرین تنظیمات بازی کرده باشه می دونه ازU2دیگه بهتره!تو سال 2010هم بازARMA2وBC2هم گرافیک خوبی داشتند!
سال 2011که خودت می دونی چه خبراست!C2روی پی سی غوغا بود! بعدش THE W2اومد اونم از بهترین گرافیک سال 2011هستش!دوباره تو سال 2011روی پی سی بتلفیلد3 رو داریم که مهر سکوت اسمشه! =))
احتمالاRAGEروی پی سی هم باید گرافیک خیلی خوبی داشته باشه!
در حال حاضر با همین شرایط حاکم بر کنسول ها اینده گرافیک بازی روی پی سی همینجور به سرعت داره پیشرفت میکنه بر عکس کنسول ها که روند کندی روی پیشرفت گرافیکشون دارن! که دلیلشم خیلی واضحه چرا کند هستش!
-------------
در ضمن 360 هم دارم وGWR2روی LCD 42بازی کردم!
این حرف زدم که نگین بازی اصلا روی کنسول انجام دادی!

1- آقا از کنسول بدتون میاد تو تاپیکاش اینقدر نیاید در افشانی کنید اعصاب همه راحت تره
شما دوست گرامی بهتره به خودت فشار نیاری و جوش هم نزن عزیز!
یک کلاب به پیشنهاد من و اقا رضا و بقیه دوستان ایجاد شده!اونجا هر متلکی هر کی دوست داره نثاره کنسول ها!
مهم ترین مزیتشم اینه شما دوستان عزیز طرفداران کنسول اون کلاب نیستید و نطرت با حاله پی سی فن ها رو نمی بینید و در نتیجه عصبی هم کسی نمیشه!

------------
خوب اولش هم گفتم انتظار کیفیت یکسان رو نباید داشته باشید حجم تکسچرها draw distance یا dof سینمایی یا چندین افکت دیگه اینا چیزهایی نیست که کارت گرافیک 512 مگ از پسش بر بیاد که مثلا دوستان مثال کاملا غلط crysis2 رو می زدن
در تایید حرف این دوست گرامی مون باید بگم برای ویچر2 برای استفاده از بالاترین حجم تکسچر ها باید کارت گرافیک 2گیگابایت مموری داشته باشه!

حمید به جان خودم من فقط گفتم چنتا عکس از رو Ultra High بذار ببینیم یارو زد کوچه علی چپ

اینم یک چشمه از گرافیک ویچر2!
با اخرین تنظیمات و ضمنا روی کارت GTX590اجرا شده که قوی ترین کارت گرافیک دنیا در کنار 6990هستش!

w9w8pr7dw8wy2j5hl7.jpg

آخرین ویرایش:
سال 2007 که خودت گفتی! C1!
سال 2008هم C WARHEAD!خواهشا نگو سایت ها MGS4را بهترین گرافیک انتخاب کردن! دیگه به هر ادم عاقلی بگی کدوم بازی بهترین گرافیک 2008 رو داشت می گیه WARHEAD!
سال 2009رو قبول دارم U2بهترین بود!
خب سال 2010هم برای پی سی مترو2033بود که هر کسی با اخرین تنظیمات بازی کرده باشه می دونه ازU2دیگه بهتره!تو سال 2010هم بازARMA2وBC2هم گرافیک خوبی داشتند!
سال 2011که خودت می دونی چه خبراست!C2روی پی سی غوغا بود! بعدش THE W2اومد اونم از بهترین گرافیک سال 2011هستش!دوباره تو سال 2011روی پی سی بتلفیلد3 رو داریم که مهر سکوت اسمشه! =))
احتمالاRAGEروی پی سی هم باید گرافیک خیلی خوبی داشته باشه!
در حال حاضر با همین شرایط حاکم بر کنسول ها اینده گرافیک بازی روی پی سی همینجور به سرعت داره پیشرفت میکنه بر عکس کنسول ها که روند کندی روی پیشرفت گرافیکشون دارن! که دلیلشم خیلی واضحه چرا کند هستش!
بزار من برات خلاصه کنم
سال 2006 بازیه gears1
سال 2007 کرایسیس
سال 2008 بازم mgs4 و gears2 بهت گفتم که warhead بازم همون کرایسیسه تو کلا یه ip جدید از pc برام بگو .
سال 2009 بازم عناوینی مثل u2 و killzone3 .
سال 2010 بازم GOW3 و RDR . تو برو برای من یه سایت پیدا کن که بیاد مترو2033 را به عنوان بهترین گرافیک انتخاب کنه ؟!
حالا بریم سر امتیازات گرافیکه Metro 2033 سایت گیم اسپات نه مدال تکنیکی داده بهش و نه مدال انیمیشن ! سایت IGN هم به گرافیکش داده 8 ! پس این بازی چطور همه میدونستند که با اخرین تنظیمات بهترین گرافیک بوده ؟! نکنه سایتها سیستمشون از اون ارزون قیمتها بوده که نتونسته بازی را را تو اخرین تنظیمات بازی کنند ؟!
سال 2011 را هم خدا کریمه هنوز انتخابی نشده !

حقیقت برای شما ها تلخه ولی واقعیت اینه باید قبولش کنید ! حالا شما میرید N قیمت میدید PC میخرید و بازیسازها زحمت نمیدند تا از قدرتش استفاده کنند این تقصیر منو یا اونایی که کنسول دارند نیست عزیزم . پس با زور هم نمیشه بگی که PC بهتر بوده !

بزار من برات خلاصه کنم
سال 2006 بازیه gears1
سال 2007 کرایسیس
سال 2008 بازم mgs4 و gears2 بهت گفتم که warhead بازم همون کرایسیسه تو کلا یه ip جدید از pc برام بگو .
سال 2009 بازم عناوینی مثل u2 و killzone3 .
سال 2010 بازم GOW3 و RDR . تو برو برای من یه سایت پیدا کن که بیاد مترو2033 را به عنوان بهترین گرافیک انتخاب کنه ؟!
حالا بریم سر امتیازات گرافیکه Metro 2033 سایت گیم اسپات نه مدال تکنیکی داده بهش و نه مدال انیمیشن ! سایت IGN هم به گرافیکش داده 8 ! پس این بازی چطور همه میدونستند که با اخرین تنظیمات بهترین گرافیک بوده ؟! نکنه سایتها سیستمشون از اون ارزون قیمتها بوده که نتونسته بازی را را تو اخرین تنظیمات بازی کنند ؟!
سال 2011 را هم خدا کریمه هنوز انتخابی نشده !

حقیقت برای شما ها تلخه ولی واقعیت اینه باید قبولش کنید ! حالا شما میرید N قیمت میدید PC میخرید و بازیسازها زحمت نمیدند تا از قدرتش استفاده کنند این تقصیر منو یا اونایی که کنسول دارند نیست عزیزم . پس با زور هم نمیشه بگی که PC بهتر بوده !
سال 2008رو دیگه داری بی انصافی می کنی!IPجدید نیست ولی بالاخره بازی هستش گرافیک خیلی خوبی داشته و شما یک جوری دارین حذفش می کنین!
سال 2009گفتم قبول!
سال 2010به نظر من چون عناوین پر گرافیک کم بوده میگیم باشه برابر تعداد بازی پر گرافیک کنسول بیشتر ولی همون مترو2033اصلا قابل مقایسه با RDRنیست!
من خودم RDRبازی کردم میگم!رزولوشن کم و نبودAAباعث می شد وقتی با مانیتور بازی می کنی زده بشی از بازی!حداقل نظر شخصی من این هستش! چون پی سی گیمر خودت می دونی عادت به FULL HDو32CSAAیا 8MSSAدارن!

سال 2011که از همین الان تقریبا میشه گفت به تماما به نفع پی سی هستش!
وجود سه بازی مثل C2و THE W2وBF3برای پی سی یکی از بهترین سال هایی بوده عناوین پر گرافیک وجود داشتن!

تصویری روئیت نشد :|!
دوست عزیز تصویری که گذاشتمFULLHDهستش خب حجمش زیاده طول میکشه بیاد!
DIAL UPداری؟
عکس کوچکتر برات می ذارم! ولی پیشنهاد می کنم حتما تصویر بزرگ رو ببین!
بیا اینم عکس کوچکتر و کم حجم تر!
ctla09o3m0fmx6youry.jpg

شما چرا نمی خوای فکر کنی که باید دستی به صورت سخت افزار کنسول ها بکشن؟! کمی دیر نشده؟
یعنی می خوای به پیشرفت گرافیکی ذره ذره قناعت کنی! یا نهایتا پیشرفت گرافیک بازی ها به بن بست بخوره! که هر چند همین الانم میشه گفت به بن بست خورده!

آخرین ویرایش:

حالا میشه به من بگی کسانی مثل رامین - من - حسین و کوروش و... که هم کنسول داریم و هم pc چرا کنسولمون همیشه گوشه خونه خاک میخوره اما pc رو همیشه اپدیت میکنیم؟

با اینکه روی کنسول هفته ای یه بازی میاد اما روی pc شاید سالی 2 تا بیاد!
تصویری روئیت نشد :|!

بهتر
چون امیر از اشغالترین جای بازی عکس گرفته بود!

سال 2008رو دیگه داری بی انصافی می کنی!IPجدید نیست ولی بالاخره بازی هستش گرافیک خیلی خوبی داشته و شما یک جوری دارین حذفش می کنین!

چی را دارم بی انصافی میکنم من میگم کلا یه کرایسیس هست که پرچمدار PC هست و WARHEAD هم همون کرایسیسه ! کلا میگم به جزء کرایسیس کدوم بازی روی PC هست که برتر از بازیهای کنسولی باشه ؟
سال 2010به نظر من چون عناوین پر گرافیک کم بوده میگیم باشه برابر تعداد بازی پر گرافیک کنسول بیشتر ولی همون مترو2033اصلا قابل مقایسه با RDRنیست!
من خودم RDRبازی کردم میگم!رزولوشن کم و نبودAAباعث می شد وقتی با مانیتور بازی می کنی زده بشی از بازی!حداقل نظر شخصی من این هستش! چون پی سی گیمر خودت می دونی عادت به FULL HDو32CSAAیا 8MSSAدارن!
Metro 2033 چطور گرافیکش بالا بوده که این همه سایت به گرافیکش نمره پایین دادند ؟!
اتفاقا RDR از جمله بازهای فوق العاده شارپ بود ! یعنی از نظر بصری و شفافیت وکنتراستی که تو گرافیکش به کار برده شده بود شاهکار بود . من کاری با اینها ندارم من میگم RDR و GOW3 بهترین گرافیک در اومدند اگه Metro 2033 بهتر بود مثل کرایسیس انتخابش میکردند و اینهمه هم به گرافیکش نمره پایینی نمیدادند !
سال 2011که از همین الان تقریبا میشه گفت به تماما به نفع پی سی هستش!
وجود سه بازی مثل C2و THE W2وBF3برای پی سی یکی از بهترین سال هایی بوده عناوین پر گرافیک وجود داشتن!
بزار سال تموم بشه ببینیم چه خبره !

حالا میشه به من بگی کسانی مثل رامین - من - حسین و کوروش و... که هم کنسول داریم و هم pc چرا کنسولمون همیشه گوشه خونه خاک میخوره اما pc رو همیشه اپدیت میکنیم؟
با اینکه روی کنسول هفته ای یه بازی میاد اما روی pc شاید سالی 2 تا بیاد!

اونش دیگه به خودتون ربط داره و به من ربطی نداره ! چون شما میگید من از سیاه خوشم میاد یعنی منم باید خوشم بیاد ؟!
تو هروقت تونستی بین این همه سال به جزء کرایسیس برای من گرافیک بالاتر از بازیهای کنسولی پیدا کنی اونوقت من میگم تو راست میگی ! حرفه من اینه !

چی را دارم بی انصافی میکنم من میگم کلا یه کرایسیس هست که پرچمدار PC هست و WARHEAD هم همون کرایسیسه ! کلا میگم به جزء کرایسیس کدوم بازی روی PC هست که برتر از بازیهای کنسولی باشه ؟

Metro 2033 چطور گرافیکش بالا بوده که این همه سایت به گرافیکش نمره پایین دادند ؟!
اتفاقا RDR از جمله بازهای فوق العاده شارپ بود ! یعنی از نظر بصری و شفافیت وکنتراستی که تو گرافیکش به کار برده شده بود شاهکار بود . من کاری با اینها ندارم من میگم RDR و GOW3 بهترین گرافیک در اومدند اگه Metro 2033 بهتر بود مثل کرایسیس انتخابش میکردند و اینهمه هم به گرافیکش نمره پایینی نمیدادند !

بزار سال تموم بشه ببینیم چه خبره !
ببینWARHEADدرسته همون شماره 1 هستش ولی یک عنوان از کرایسیس هستش با گرافیک عالی که در سال 2008 اومده!
پس بهترین گرافیک سال2008بازم میشه وارهد!

قبول دارم RDRبصری خوب بود و گرافیک تکنیکی چطور؟ قوی که توش نبوده اینکه بدیهیه!

مترو2033باید خودت روی پی سی HIGH-ENDبازی کنی ببینی من چی میگم!
------------------------
تو بازی مولتی پلتفرم هم که اکثرا پی سی بهتره هستش حالا یا با اختلاف کم یا زیاد!

بهتر
چون امیر از اشغالترین جای بازی عکس گرفته بود!
این اقا وحید مثلا رفیق ماست ولی همیشه دنبال فرصت یک گیر الکی بده!
جناب عکاس ماهر خودت یک عکس بزار ببینم!

آخرین ویرایش:
ببینWARHEADدرسته همون شماره 1 هستش ولی یک عنوان از کرایسیس هستش با گرافیک عالی که در سال 2008 اومده!
پس بهترین گرافیک سال2008بازم میشه وارهد!
عزیزم حرفه تو درست ولی چرا متوجه حرفم نمیشی من میگم به جزء کرایسیس حالا چه 1 یا 2 و......... کدوم بازیه pc هست که برتر از کنسول باشه ؟
قبول دارم RDRبصری خوب بود و گرافیک تکنیکی چطور؟ قوی که توش نبوده اینکه بدیهیه!
مترو2033باید خودت روی پی سی HIGH-ENDبازی کنی ببینی من چی میگم!
امتیاز مهمه ! اگه HIGH-END بازی مترو اینهمه بالاست چرا گرافیکش گرفته 8 چرا gs مدال تکنیکی براش نداده ؟! این همه سایت چرا اصلا گرافیکش را تحویل نگرفتند ؟ اما RDR را همه سایتها تحویل گرفتند !

اونهایی که شما باهاشون معاشرت میکنید در شبانه روز ، ان شاالله فارسی زبان هستند دیگه ، درسته ؟! "فهم" جمله 100% فارسی بنده انقدر به CPU شما فشار آورده ؟! lol

کلا تو این چند وقته که پست های گران بهای شما رو خوندم فهمیدم انسان بسیار خوش مزه و با نمکی هستی و احساس خود بزرگی هم داری وقتی بلد نیستی منظورتو بروسونی بهتر چیزی نگی.
من چی برات بذارم مثل کسی که فارسی صحبت میکنه بگو چند تا اسکرین شات بذار یا ویدئو یا هر چی دیگه نه که بیای User من بذاری تو QUOTE و بعدش بگی میشه چنتا محبت کنید ؟ پس اول برو نوشتن یاد بگیر بعد بیا اینجا مزه بریز اون کسی هم که دورورش فارس زبان نیست شما هستین اینو از جمله گران بهای میشه چنتا محبت کنید ؟ کاملا میشه فهمید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or