The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
البته با کم کردن المان هایی که زیاد به چشم نیاد اما از سنگینی بازی کم کنه می تونن هرچه بیشتر برای کنسول بهینه کنن بازی رو .
بابا المان!
کلا موتور گرافیکی بازی صرفا همینی نیست که ما با 20 تا آپشن میبینیم و تنظیمات ریز و دقیقی وجود داره که برای کاربر LOCK و مخفی هستن و فقط در پشت مینه بازی توسط سازنده تایین میشن .
بعد اینایی که ما نمیبینیم به چه دخلی میاد ؟!:|مثلا اگه اینجوریه من ادعا میکنم گرافیک Shenmue بهترین گرافیک تاریخه ! چون یسری چیزاش رو ما نمیبینیم !!! یه چی بگید بگنجه .

اگه قرار بود راحت بشه رو Medium رو کنسول اجرا کرد این همه فریم رو برای چی رو PC میسوزونه ؟ نکنه برای نسخه 360 بهینه کردن موتور رو بعد برای PC همینجوری ول دادن ؟
بیخیال تو رو خدا !

خیر ، اول برای PC عرضه شده ، و سپس برای کنسول بهینه شده ... واضحه که :).

تو فاصله زمانی 2 ماه انقد موتور رو بهینه کردن ؟! عجــب !

آخرین ویرایش:
خیر ، اول برای PC عرضه شده ، و سپس برای کنسول بهینه شده ... واضحه که :).

تو فاصله زمانی 2 ماه انقد موتور رو بهینه کردن ؟! عجــب !
یعنی قرار اون زمان که دارن معرفی میکنن دقیقا همون زمان دارن برای کنسول بازی میسازن ؟!
اخه من نمیدونم اینجا چرا اینهمه باید رو حرف خودش پلفشاری کنه ؟ دارم میگم gamespot و ign و CVG همشون تو E3 بازی را از نزدیک دیدن ! دارن این حرف را میزنن یعنی دارن کشگ میگن و دروغ میکن و اینجا شما دارید راست میگید ؟!:دی

اینجور که من احساس میکنم سوزش اومدن W2 روی x360 فجیعتر از اون چیزیه که فکرش رو میکردم.:d
-------
اتفاقا از این عکسایی که من دیدم کیفیت بازی رو x360 عالیه.

یعنی قرار اون زمان که دارن معرفی میکنن دقیقا همون زمان دارن برای کنسول بازی میسازن ؟!
اخه من نمیدونم اینجا چرا اینهمه باید رو حرف خودش پلفشاری کنه ؟ دارم میگم gamespot و ign و CVG همشون تو E3 بازی را از نزدیک دیدن ! دارن این حرف را میزنن یعنی دارن کشگ میگن و دروغ میکن و اینجا شما دارید راست میگید ؟!:دی
من مطمئنم تیمی که انقد جسورانه بازی رو انحصاری PC معرفی می کنه وقتی برای X360 انقد بازی رو بهینه می کنه آخه برای چی نتونه رو PC هم از نسخه فعلی بهینه تر بده بیرون ؟ :d
شما برای من یه استدلال منطقی بکنین لطفا :دی

من مطمئنم تیمی که انقد جسورانه بازی رو انحصاری PC معرفی می کنه وقتی برای X360 انقد بازی رو بهینه می کنه آخه برای چی نتونه رو PC هم از نسخه فعلی بهینه تر بده بیرون ؟ :d
شما برای من یه استدلال منطقی بکنین لطفا :دی

شما برو اون سوال را از خود بازیساز بپرس که چرا برای شما pc فنها بازی ساخت که افت فریم داره :دی
مورد دوم استدلال منطقی گفتم همه اون سایتهایی که نام بردم بازی را دیدن و چنین حرفی گفتن از این منطقی تر ؟! اگه منظورت اینه که بازیساز به جیب این سایت ها پول گذاشته تا چنین حرفی را بگن! لطفا بگید تا ما بفهمیم بیشتر از این بحث را ادامه ندم ؟:دی

نه به نظر من دارن زیادی پیاز داغشو زیاد می کنن .
3 ساله دارن نسخه PC رو میسازن نتونستن اونقد بهینش کنن بعد رو کنسول تو عرض ِ نهایتن 3 4 ماه تونستن ؟ :دی بیخیال !

نه به نظر من دارن زیادی پیاز داغشو زیاد می کنن .
3 ساله دارن نسخه PC رو میسازن نتونستن اونقد بهینش کنن بعد رو کنسول تو عرض ِ نهایتن 3 4 ماه تونستن ؟ :دی بیخیال !
گفتم که قرار نیست زمانی که اینا بازی را برای 360 تائید کردن یعنی مثلا 2 ماهه دارن بازی را برای 360 میسازن !
اصلا کاری هم به حرفه بازیسازها نداشته باش اینا ممکنه خیلی وقته دارن بازی را میسازن ولی بنابه دلایلی الان خبرش را گفتن .

این کمپانی با کارکنان جون و فوق العاده خودش از قبل گفته بودن که خیلی دوست دارن بازیشون رو کنسولا بیاد ولی گفتن که هنوز شرایطش پیش نیومده(تو مصاحبه بازیرایانه با این کمپانی در گیمز کام سال پیش گفتن) و من از همونجا فهمیدم که اینا از همون موقع برنامه داشتن برای عرضه روی X360 و الانم با دیدن عکسا فوق العاده کار کردن.....
یکم DRAW DISTANCE خوب نیست که اونم اصلا مهم نیست...مهم اون عکسه IN-GAME بازیه که فوق العاده هستش.
من مطمئنم این بازی با تاخیر یکی دو ماه مواجه چون درست ماهی میاد که بازی غولی دیگری در سبک RPG یعنی SKYRIM میاد و خیلی میتونه از لحاظ فروش بهش ضربه بزنه و به احتمال زیاد میره برای اوایل یا اواسط 2012 .b-)
من به این بازی خیلی امید دارم.......ومطمئنم یکی از بهترین بازیای RPG امساله .:x

گفتم که قرار نیست زمانی که اینا بازی را برای 360 تائید کردن یعنی مثلا 2 ماهه دارن بازی را برای 360 میسازن !
اصلا کاری هم به حرفه بازیسازها نداشته باش اینا ممکنه خیلی وقته دارن بازی را میسازن ولی بنابه دلایلی الان خبرش را گفتن .
کاملا تایید میشه.
اینا از قبل میان به نسخه کنسولی بازی هم فکر می کنن و تمام پایه ریزی هاشو انجام میدن.
این طور نیست که یه شبه تصمیم بگیرن "خوب بچه ها بیایم برای کنسول هم این بازی رو بسازیم"
اصلا از همون اولین تریلر ingame که مال نسخه pc بود نشون دادن و تغییر زاویه دوربین بازی معلوم بود که این بازی برای کنسول هم میاد.
نمی دونم دوستان pc دوست چه اصراری دارن بر کیفیت پایین نسخه کنسولی!

کارت gtx 570 خریدیم به قمیت 500 از عهده این بازی به خوبی بر نمیاد

بعد یک قوطی اشغال
5 سال پیش که سرتاپاش 2 هزار هم نمیرزه میخواد این بازیو با کیفیت pc اجرا کنه

نکته : هیچ سوزشی در کار نیس که این بازی واسه کنسول اومده چون هم 360 دارم و هم ps3 و قبلا هم این بازی توسط pc بازها دستمالی شده (lol)
نکته 2 : rpg با موس سگش شرف داره به کنترلر 360

در مورد این جمله : نمی دونم دوستان pc دوست چه اصراری دارن بر کیفیت پایین نسخه
کنسولی!

چون تا حالا بازی با کیفیت روی کنسول ندیدیم

این جملت میدونی سر از پا lol بود ؟:دی یعنی بازیه با کیفیت ما روی کنسول نداشتیم ؟!
دیگه واقعا زدی روی خال !

نچ:-*
از اون gears of war گرفته تا uncharted که واسش دست و پا میشکوندین
همشون رو روی قوطی ها امتحان کردیم و هیچکدوم ما رو ارضاع نکرد=((

همشون رو روی قوطی ها امتحان کردیم و هیچکدوم ما رو ارضاع نکرد=((

پس شما برای ارضا شدنت دنبال یه راه دیگه باش عزیز دل , آدم که با قوطی خودشو ارضا نمیکنه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or