The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
وای که تازه به دوران رسیده های PC اینجا چه نظراتی میدن !:)):d
witcher هم که ملت واسه گرافیکش بازی میکنن.این یکی دیگه Extreme Ultra lol GTX !
خب من موندم اینقدر شما pc-gamer هستین یه سند مدرک بزارین ببینیم چند ساعت بازی دارین
راستی ملت wow یا بازیی مثل lotro یا lol رو هم واسه گرافیک در پیتش میرن که متوسط نفری 600 700 ساعت بازی دارن ؟
راستی ااون امضاتم جالبه sheypoori هدسینک نه عزیز هیت سینک !:d

آخرین ویرایش:
من موندم چرا سر هر بازی این بحث ها هست.بدانید . اگاه باشید که همه بازی ها(بزودی بازی های مثل DIABLO)کنسولی میشن.تمام شد. پس اگه بازی روی PC نمرات خوب گرفت جو گیر نشین چون کنسولیش هم میاد و یک چیزی میشه مثل DA2.

تازه به دوران رسیده؟ rofl!
من ادعا ندارم روی کنسول زیاد بازی کردم ولی کسی به من بگه تازه داری پی سی بازی میکنه حرفش الکیه!
ضمنا من از سال 2009عضو ایکس فایر هستم 1018ساعت با پی سی بازی کردم!
قبل 2009خب نمی تونم عدد دقیقی بدم ولی مطمئنا از اون 1018خیلی بیشتر بازی کردم!
هر سالم دارم پی سی رو اپدیت می کنم!
اینم سند! (از دست شما ها که ادام وادار می کنین.... )

ry6xldtwdx87rljji3nm.jpg

تعریف rpgرا همه فقط شما ها بلدین بقیه بلد نیستن!
من منظورم این نبود که the w2فقط روی گرافیک تکیه داره!
ضمنا من برایم گرافیک بازی خیلی مهمه! نظر شخصیه!همین!
بازی wowرا هم کم بازی کردم!

• Like
Reactions: hosein me
خوب اینم از طرز حرف زدن کسی که 100 سال پیش به PC رسیده! بار فنی از تک تک کلماتت میریزه آقای Pro

w2raydz2dur928k3ncy.gif

این برا من جالبه بعضی ها اصلا نمیدونن Rpg چیه بعد نظرات قشنگ هم میدن مثلا
witcher هم که ملت واسه گرافیکش بازی میکنن.

البته این خودش نقل قول کسه دیگه بود ! که من حوصله QOUTE کردن نداشتم

ضمنا طرز حرف زدن من واسه کسی که دائم میاد قوطی قوطی میکنه رو اعصاب ملت راه میره مشکلی نداشت.همچنین واسه کسی که میگه witcher 2 رو ملت واسه گرافیکش بازی کردن وقتی رو 360 بیاد دیگه ارزشی نداره !

شمام بهتره قبله دخالت و نظر دادن یکم چشامات رو باز کنی.درست همه پست ها رو بخونی !

ضمنا طرز حرف زدن من واسه کسی که دائم میاد قوطی قوطی میکنه رو اعصاب ملت راه میره مشکلی نداشت.همچنین واسه کسی که میگه witcher 2 رو ملت واسه گرافیکش بازی کردن وقتی رو 360 بیاد دیگه ارزشی نداره !

شمام بهتره قبله دخالت و نظر دادن یکم چشامات رو باز کنی.درست همه پست ها رو بخونی !

یه ذره به خودت فشار بیار درست جملتو بنویس آقای Pro هنوز طرز نگارش صحیح بلد نیستی ورداشتی حمله یکی دیگه رو نوشتی که مزه بریزی من کاری به کسی ندارم این طرز صحبتت که میگی تازه به PC رسیده ها درست نیست یا اسم طرف بیار که دیگران فکر نکنن با اونها هستی یا چیزی نگو.

شما هم بهتره یاد بگیری جملاتتو درست بنویسی و مخاطبتو مشخص کنی که اشنباه نشه یه کم هم ادب داشته باش!

شما بهتره قبل از پست دادن مخاطب خودت رو کاملا مشخص کنی یا نقل قولش کنی یا مستقیم اسمش رو ببری. اونی که میگه قوطی من هستم SHEYPOOORCHI . تو امضام هست تو تاپیک هست عقیدم هست و همه جا میگم و اعتراض می کنم و نظرم رو میگم . شما بدت میاد نخون .طرز حرف زدنت پر از اشکاله . پس چون من تو هر پستی هزاربار شایدم بیشتر به جعبه گرانبهای شما میگم قوطی پس شما حق داری هرچی دهنت در بیاد مستقیم و غیر مستقیم به من بگی ها! اینه منطق شما تو بحث کردن ؟ تو جواب منقطی دادن ؟!
WITCHER2 وقتی کنسولی بشه مطلقا هیچ ارزشی از نظر من نداره به 2 دلیل
1- گرافیکش کاغذ میشه
2- به لحاظ کیفیت سیستم کنترلر این قوطی متبرکه و...و...و... بازی ساده تر میشه و کلا چیزی از بازی باقی نمی مونه. هرچند که احتمال زیاد از گیم پلی و QUEST های اون هم به لحاظ ضعف ساختاری کنسول در اجرای بازی در ساعات متمادی کاسته خواهد شد .
دیگه واقعیت رو قبول کنید . دوران معجزه ی ماکرو گذشت .

دوستان لطفآ بیشتر به همدیگه احترام بذارین تا مشکلی پیش نیاد.
یکی از عزیزان هم به خاطر استفاده از عبارت های زیبا چند روزی بن شد.

یه ذره به خودت فشار بیار درست جملتو بنویس آقای Pro هنوز طرز نگارش صحیح بلد نیستی ورداشتی حمله یکی دیگه رو نوشتی که مزه بریزی من کاری به کسی ندارم این طرز صحبتت که میگی تازه به PC رسیده ها درست نیست یا اسم طرف بیار که دیگران فکر نکنن با اونها هستی یا چیزی نگو.

شما هم بهتره یاد بگیری جملاتتو درست بنویسی و مخاطبتو مشخص کنی که اشنباه نشه یه کم هم ادب داشته باش!

کلا ارزش جواب دادن نداره پستت
شما بهتره قبل از پست دادن مخاطب خودت رو کاملا مشخص کنی
یه حرف خنده داری اوون دوستمون زد تو هم تکرار کن نمیدونستم واسه آدم بزرگا هم لازمه همه چیو لقمه کنی بزاری تو دهنشون تا منظورتو بفهمن.معذرت میخوام پسرم
اونی که میگه قوطی من هستم SHEYPOOORCHI . تو امضام هست تو تاپیک هست عقیدم هست و همه جا میگم و اعتراض می کنم و نظرم رو میگم . شما بدت میاد نخون .طرز حرف زدنت پر از اشکاله . پس چون من تو هر پستی هزاربار شایدم بیشتر به جعبه گرانبهای شما میگم قوطی پس شما حق داری هرچی دهنت در بیاد مستقیم و غیر مستقیم به من بگی ها
خب دونه دونه بزرگنمایی شده ها جواب میدم

1-فک کنم خیلی ها دوست دارن کلا نظراتت رو نخونن چون دائم در حال توهین به علایق اوونا راجب کنسول مورد علاقشون هستی
2-بازم اوون جک دوست عزیز تکرار شد
3- بله خب البته منم به پی سی نصفه نمیه شما با یه 460 معمولی میگم قوطی شما میتونی با پی سی خودت بری فضا عزیزم از اوون بالا واسه ما هم دست تکون بدی ما هم وای میستیم این پایین با این کنسولا.
4 - وای وای چی گفتم بت ؟ هر چی از دهنم در اومد کسی ندونه فک میکنه من چه الفاظی به کار بردم

به لحاظ کیفیت سیستم کنترلر این قوطی متبرکه و...و...و... بازی ساده تر میشه و کلا چیزی از بازی باقی نمی مونه. هرچند که احتمال زیاد از گیم پلی و QUEST های اون هم به لحاظ ضعف ساختاری کنسول در اجرای بازی در ساعات متمادی کاسته خواهد شد .
دیگه واقعیت رو قبول کنید . دوران معجزه ی ماکرو گذشت
والا آدم میمونه در جواب این استدلال های جالبت
میمونه بخنده یا گریه کنه
برادر من در نهایت احترام میگم طرز فکری که نسبت به کنسول داری اشتباه مشکل از دیدگاه خودته نمیخوای قبول کنی کنسول پی سی نیست که بخوایم هر روز ارتقاء بدیم یا انتظار کارائی یه پی سی رو ازش داشته باشیم
اگه اینقدر از این دستگاه و کلا کنسول بدت میاد دیگه تو تاپیکای مرتبط با اوونا هم نیا چون جز درد آوردن سر خودت کاری نمیکنی

آخرین ویرایش:
E3 2011: The Witcher 2 Looks Great on Xbox 360
اقا این حرفه ign که بازی را از نزدیک دیده گفته بازی به زیبایی تنظیمات آخر pc نیست ! ولی بازی داری میزان چشمگیری از جزئیات کارکتر ها ومحیطهاست . افکتهای عالیه نور با draw distances عالیه .
این میتونه خبر بزرگی برای مالکان 360 باشه که منتظر بازی هستند .
it's not as pretty as the PC version on highest settings, but it still boasts an impressive amount of detail in the character models and environments, nice lightning effects and decent draw distances just outside the prison's walls. That should be great news for Xbox 360 owners looking forward to the game

http://xbox360.ign.com/articles/117/1174753p1.html
gamespot هم که گفته این هنوز مراحل اولیه بازیه و بازی تا نخسه نهایی پیشرفت میکنه ! و شاید از اتن هم بهتر بشه .

حالا اگر این سایتها دارن دروغ میگن که هیچی بهتره دیگه بحث نکنیم ولی حقیقت اینه که CD Projekt تونسته بازی را نزدیک به نسخه pc بسازه که این مهمه و تا عرضه بازی هم مطمئنا بازی پیشرفت میکنه !

آخرین ویرایش:
افشین قطبی اومد تو فوتبال مملکتمون ادبیات جدیدی آورد؛قلب شیر و اینا ... فراستی هم ادبیات جالبی داره برای خودش ، خوشم میاد ازش : داستان و شخصیت پردازی درومده.
میبینم که ادبیات جدیدی در مقوله گرافیک کنسولی بوجود اومده،مفتخریم که اونو تو BC خودمون شاهد هستیم :
نکته:بازی رو کنسول،گرافیکش کاغذ میشه.

• Like
Reactions: r.t.1.n
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or