The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
اگه شما اینطوری با PC تون بازی میکنید خوب که هیچ!ولی اونقدرا هم قضیه چیپیده نیست!
خیلیها کنسولشون بقل PC و مانیتورشونه!من خودم 2 تا دارم یکیشون با مانیتور کار میکنه!
بعدشم خرید یک میز بصرفه تر از هزینه ی 1تا 1.5 میلیون برای کیس هست!

باز هم گفتم ،من اون حرف رو با توجه به استدلال(جوک)اون پست که quote گفتم ،کردم گفتم!
درسته اگر اونجوری باشه باید قید tv 32 به بالا رو بزنید

وقتی بیچاره ها کلی زحمت روی این بازی میکشن وکلی هزینه میکنن آخر سر فروش بازی روی PC به 1 میلیون هم نمیرسه و فقط 10 میلیون نفر تو ایران این بازی رو کپی از پاساژهای معتبر خریداری میکنن هر احتمالی میشه داد..

تایید ! این دستگاهای مسخره که متاسفانه خودمم ازشون استفاده میکنم دارن دنیای بازی رو خراب میکنن ! کرایسیس2 اگه برا PC انحصاری بود مسلما کیفیتی عرضه میکرد که تا 5 ساله دیگه همه ی بازیا دنبالش راه برن اما به خاطر رم بالای کنسولا (مخصوصا xbox با 256 mb رم) و GPU ضعیفشون باعث شد تا جایی که میشه بازی افت پیدا کنه ...
عاقبت Witcher هم بهتر از Crysis کنسولی نخواهد بود ...
ضربدر 2 کن .
--------------------------------------------------------------
همینشم برای کنسول 6 ساله مایکروسافت عالیه .
توقع داری بعد از 6 سال سخت افزار به روز باشه نه ؟
به سازنده هم ربط داره چون الان بازیهای مثل geow 3 دارن برای این کنسول ارایه میشن که مسلما توی گرافیک حرفهایی برای گفتن دارن .

کیفیت فدای هزینه ی کمتر یعنی چی؟:-/

خب یعنی این تیکه از پست خودتون دیگه:

اگه اینطوری که شما میگید بود هر هفته باید یه کارت قوی تر میخریدی!باید خدا رو شکر کرد که این کنسولا هستن تا مردم بی پول هر هفته مجبور نشن برای خرید بازی مورد نطرشون یک سیستم هم همراخش بخرن!یکم معقولانه تر حرف بزنین!وا... همون Crysis1 که سال 2007 اومد،5% بچه های سایت هم نتونستن با یک گرافیک high بازیش کنن!چه برسه به درجه های بالاترش!

من هم موافقم که دیگه این بحث رو نباید ادامه داد فکر کنم الان دیگه همه نظرات هم رو فهمیدن البته اگه کسی نخواد نظرش رو تحمیل کنه:d

خب یعنی این تیکه از پست خودتون دیگه:

من هم موافقم که دیگه این بحث رو نباید ادامه داد فکر کنم الان دیگه همه نظرات هم رو فهمیدن البته اگه کسی نخواد نظرش رو تحمیل کنه:d
عزیز اون هزینه نمیشه بهش گفت ،اون بیشتر به دور ریختن پول شبیه هست که من مثال زدم!واقعا کدوم دیوونه ای حاضر میشه هفته ای یکبار یا برای هر بازی یک سیستم بخره!

کنسول ها تنها عامل بوجود اورنده ی استانداردی برای گرافیک و سیستم مورد نیاز بازی توی اون نسل هستند وگرنه نه نسلی بوجود میومد و سال 2007 که اون کرایسی رو دیدی سال 2008 بازی با گرافیکی در سطح معرفی unreal engine 4 میدیدی!

ما رفتیم.بای

میدونستین کنسول برای راحتیه و کیبرد و موس برای کنسول یعنی ناراحتی ؟!

راستی یه سوال ، خوده شرکت بازی رو عرضه کرده یا داستان برمیگرده به یه قراردادی چیزی با مایکروسافت ؟
چون ناشرش خود Atari ـه فکر نکنم قراردادی در کار باشه , فقط این که گذاشتن خبر رو به فاصله ی چند روز تا شروع E3 بگن به نظر بده بستونایی باید در کار باشه...:-/ولی چون ذات مایکروسافت اصلا تطابق نداره با این حرفا...اصلا صحبتشو نکن !:d

الآن جو پر تنش قبل E3 کاملا به نفع این وری هاست !:d

قبل از هر چیزی من همین الان ابراز شرمندگی میکنم بابت آف تاپیک ، ولی بعضی از پست ها رو نمیشه بی پاسخ گذاشت. حتی به قیمت بن شدن.

ببین رفیق گل ، PC زندست تا زمانی که عناوینی همچون WOW , Starcraft داره ، تازه سگ بازی مثل Stronghold هم شرف داره به این بازیها که دیگه کنسولیزه شد رفت. ;)

اگه بحثی هم هست تو پروفایلم بی صبرانه منتظرتونم.

با اينكه من خودم فن بازيهايي كه گفتي به خصوص Stronghold هستم ولي پستتون واقعا بي منطق هستش.

عزيزم طوري ميگي انگار كنسول اصلا بازي نداره.به ازاي يك شاهكار روي PC اونطرف چندين شاهكار هر سال عرضه ميشه.خواهشا يكم منطقي باشين.

در ضمن من اون تيكه آخر رو به شوخي گفتم.وگرنه خودم عمري با PC حال كردم.

به هر حال اگه كسي بخواد تمام بهره رو ببره بايد جفتشم داشته باشه.PC&Console

قرار نشد که جوک بگیم دیگه
براحتی و با قرار دادن یک کیبرد و موس در کنسولای نسل بعد میتونن عطا و لقای PC رو بهم بچسبونن!کلا حرفا غیر منطقیه ،اونم خیلی زیاد!;)(این رو با توجه به فلسفه خودتون گفتم!)

ای قربون دهنت.
چرا جوک ؟ به خدا اگه موس و کیبرد رو اضافه کنن (روی نسل بعدی) من خودم میشم یه پا فن بوی درست و حسابی واسه کنسول. به خدا من تمام مشکل سر همین دو تا بود که گفتی :
۱ـ نسل بعدی
۲ـ موس و کیبرد

با اينكه من خودم فن بازيهايي كه گفتي به خصوص Stronghold هستم ولي پستتون واقعا بي منطق هستش.

عزيزم طوري ميگي انگار كنسول اصلا بازي نداره.به ازاي يك شاهكار روي PC اونطرف چندين شاهكار هر سال عرضه ميشه.خواهشا يكم منطقي باشين.

در ضمن من اون تيكه آخر رو به شوخي گفتم.وگرنه خودم عمري با PC حال كردم.

به هر حال اگه كسي بخواد تمام بهره رو ببره بايد جفتشم داشته باشه.PC&Console

نه عزیز بنده هیچوقت شاهکارهای انحصاری کنسول رو نادیده نمیگیرم و منکرشون نمیشم.
من خودم هم کنسول دارم هم PC فقط یجوری گفتی که من رو مجبور کردی یجوری بگم که PC هم هنوز عناوین خاص خودش رو داره. ;) وگرنه هیچوقت از بحث منطقی دور نخواهم شد.

امروز چندتا تصویر از نسخه 360 گذاشته شده که به بازی عالی بنظر میرسه :

اینم حالت تنظیمات PC در Medium توفروم neogaf که به راحتی میشه دید که 360 چقدر برتری از لحاظ جزئیات و نورپردازی و تکسچرها داره :

PC Medium:

xbox360

آخرین ویرایش:

اینم حالت تنظیمات PC در Medium توفروم neogaf که به راحتی میشه دید که 360 چقدر برتری از لحاظ جزئیات و نورپردازی و تکsچرها داره :

PC Medium:

xbox360
فرخ باو این عکسا رو نذار...چون اونوقت بعضیا میگن اینا Fake و با فوتوشاپ درستش کردن یا اصلا مال پیسیه......یا در نهایتش هم که قبول کنن میگن شده کاغذ........:)):))

اینم حالت تنظیمات PC در Medium توفروم neogaf که به راحتی میشه دید که 360 چقدر برتری از لحاظ جزئیات و نورپردازی و تکسچرها داره :
عجب عناصر کاغذ مقوایی .:)):))
هنوز بازی برای کنسول ساخته نشده ازش عکس بیرون اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ی خبری چیزی بگو با عقل جور در بیاد .
بزار ی چند ماهی 1 سالی بگذره بازی تاریخ انتشار بگیره چند تا تریلر ازش بیاد بیرون بعد بگو با MEDIUM پی سی یکیه .

عجب عناصر کاغذ مقوایی .:)):))
هنوز بازی برای کنسول ساخته نشده ازش عکس بیرون اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ی خبری چیزی بگو با عقل جور در بیاد .
بزار ی چند ماهی 1 سالی بگذره بازی تاریخ انتشار بگیره چند تا تریلر ازش بیاد بیرون بعد بگو با MEDIUM پی سی یکیه .

فک کنم کلا با کنسول مشکل داری... خود سازنده هم این عکسارو میداد بیرون بازم قبول نمیکردی.... حتما میگی فیکه نه؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or