The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
مسلما بازی تو یه pc خیلی کیفیت بهتری داره .
این بازی تسلیشن هم داشت روی pc؟

منظورت از کسنول عقب افتاده چیه اینجا؟؟ 360؟؟
آره فکر کنم:d

Last edited by a moderator:
بابا 360 برای خودش کنسولیه ، ولی خب چه میشه کرد مایکروسافت داره خرابش میکنه !!!

دو ماه پیش من گفتم این بازی برای کنسول هم میاد اینقدر ناراحتی نداره به قدری شایعه شده بود که واضح بود اومدنش به احتمال خیلی زیاد برای ps3 هم معرفی می شه

اما اینم مطمئن باشید که افت کیفیت این بازی برای کنسول زیاد خواهد بود اینو به خاطر سبک گرافیکی بازی می گم چون این دفعه داستان فرق داره

من که فقط امیدوارم واسه ی PS3 تایید نشه ( یا حداقل 1 سال تاخیر بخوره ! ) .

به به.:xدیگه لازم نیست نگران سیستم زغالیمون باشیم:دی
فقط جانه مادرشون کامبت سیستمش رو یه کم تغییر بدن!!:دی اصلا قابل تحمل نیست واسه من!:دی

به به.:xدیگه لازم نیست نگران سیستم زغالیمون باشیم:دی
فقط جانه مادرشون کامبت سیستمش رو یه کم تغییر بدن!!:دی اصلا قابل تحمل نیست واسه من!:دی

مگه فیلم هندیه؟:d

کامبتش عالیه حرف نداره برای این سبک بازی کنی خودت می فهمی دیگه انتظار gow که نداری:d

از این حرفها زیاد زده میشه سر C2 هم میگفتن امکان نداره 360 این بازی رو اجرا کنه ولی وقتی بازی منتشر شد کل ورق برگشت
این تصویر رو 360 اجرا کرده اگر CD Projeckt RED یکم بخواد میتونه دوباره همچین چیزی رو اجرا کنه

و مطمئن باشید اونها اول پورت کردن بازی رو تست کردن و بعد برای 360 معرفیش کردن..

مگه فیلم هندیه؟:d

کامبتش عالیه حرف نداره برای این سبک بازی کنی خودت می فهمی دیگه انتظار gow که نداری:d
البته من با یکش مشکل داشتم.:دی تو 2 میگن باز یکم فرق کرده.من خودم امتحان نکردم:دی ولی یکش رو اعصاب بود:دی همین که چند نوع ضربه ی خاص واسه تعداد کم دشمن و تعداد زیاد دشمن و اینجور مزخرفات هست!:دی یه چهار تو کمبوی سطحی بزارن مثل آدم:دی راحت:دی
البته من خودم RPG باز نیستم و واسه راحتی کاره خودم دارم میگم:دی شاید اونایی که RPG باز حرفه ای هستن با همین سبکی که هست بیشتر حال کنن:دی

اونوقت میتونم علتش رو بپرسم ؟ /:)
از اون جایی که اولین تجربه ی کنسولیه تیم سازنده ـست بهتره همون 360 باشه {معماری نزدیک تر به پلتفرم مادر یعنی PC} در ضمن اگه خواستن گند بزنن رو 360 باشه:))=)) بعدش با تجربه ی بیشتر و برطرف کردن باگ و مشکلات این چنینی خیلی تر و تمیز بیاد رو PS3 !>:d<

فقط جانه مادرشون کامبت سیستمش رو یه کم تغییر بدن!!:biggrin1: اصلا قابل تحمل نیست واسه من!:biggrin1:
سینا جان پس اینم قاطی باقالیاس ؟! :|
... بگو مثل Dragon Age IIـه !!!!!!!!! :-&

اونوقت میتونم علتش رو بپرسم ؟ /:)

سوال خوبی بود !
چون من Fan ـه Xbox ـم !
جدا به خاطر همین .

از اون جایی که اولین تجربه ی کنسولیه تیم سازنده ـست بهتره همون 360 باشه {معماری نزدیک تر به پلتفرم مادر یعنی PC} در ضمن اگه خواستن گند بزنن رو 360 باشه:))=)) بعدش با تجربه ی بیشتر و برطرف کردن باگ و مشکلات این چنینی خیلی تر و تمیز بیاد رو PS3 !>:d<

البته دلیلم این هم می تونست باشه !

سوال خوبی بود !
چون من Fan ـه Xbox ـم !
جدا به خاطر همین .

البته دلیلم این هم می تونست باشه !

دست گلتون درد نکنه :))

===================================================

راستی یه سوال ، خوده شرکت بازی رو عرضه کرده یا داستان برمیگرده به یه قراردادی چیزی با مایکروسافت ؟

منكه از نسخه اولش زياد خوشم نيومد.

حالا نمي دونم اين يكي چطوره.

به هر حال خوشحالم چون يك بازي به آرشيو بازيهاي 360 اضافه شد.چه من بازي كنم چه نه.

فكر كنم رسما الان فقط Total War مونده.دوستان PC فن از الان برن بچسبن به SEGA تا اينم از دست ندن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or