The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
الآن چی چیِ کرایسیس 1 جز گرافیکش شاخه؟:-/
عزیز جان الآن هم یهکنسول بیادبیرون که قویترین سخت افزارهای فعلی رو داشته باشه ، ماه دیگه فلان شرکت مصرف گراییش گل میکنه یه کارتگرافیک جدید تر میده و به قول شما این گرافیک دمده میشه و اصلافلسفه کنسول گیمینگ چیز دیگه ایه که جاش اصلااینجا نیست ...

نه نه نه !‌ اصلا منظور اینجا دمده شدن نیست.
دوست عزیز چیزی به عنوان مد تو تکنولوژی اصلا معنا پیدا نمیکنه و تعریفی نداره.

من تمام بحثم اینه که نباید قدرت سخت افزاری گلوگاهی بشه برای پیشرفت صنعت گیمینگ.

من تمام بحثم اینه که نباید قدرت سخت افزاری گلوگاهی بشه برای پیشرفت صنعت گیمینگ.
خوب نیست :دی الآن هم اگر دقت کنی بازی هایی بیشتر میترکونن (به زبون خودمونی) که یه نو آوری داشته باشن ، نه این که گرافیکشون بهترین باشه . نمونه اخیر : Portal 2 ... ;)
این نظر شخصی منه که گرافیک فعلا کافیه ، به بلوغش رسیده ... بیایم رو جنبه های دیگه بازی ها بپردازیم . ایده های بکر ، گیم پلی های بهتر ، ... نه این که هر چی گرافیکش بهتره پس بهتره !

خوب نیست :دی الآن هم اگر دقت کنی بازی هایی بیشتر میترکونن (به زبون خودمونی) که یه نو آوری داشته باشن ، نه این که گرافیکشون بهترین باشه . نمونه اخیر : Portal 2 ... ;)
این نظر شخصی منه که گرافیک فعلا کافیه ، به بلوغش رسیده ... بیایم رو جنبه های دیگه بازی ها بپردازیم . ایده های بکر ، گیم پلی های بهتر ، ... نه این که هر چی گرافیکش بهتره پس بهتره !

تو اینکه گرافیک همه چیز نیست شکی نیست.

اما بیا یجور دیگه به گرافیک توجه کنیم. (ولی انصافا منصفانه)

چند بازیه FPS رو در نظر میگیریم ، مثل COD , BF , Crysis و ...

خوب شما میگی گرافیک توشون کافیه ، با اینکه نظرم ۱۸۰ درجه با شما فرق میکنه اما باز قبول میکنم اما آیا گرافیک نمیتونه تاثیرات خیلی خیلی لذت بخشی از جنبه های مختلف بذاره. مثلا همین تخریب پذیری.
توی یک بازیه جنگی واقعا با وجود تخریب پذیری لذت خاصی رو آدم میتونه تجربه کنه.

یا به بازیهای Open Word میریم.
وسعت دید محدود در این بازیها رو کنسول آزار دهنده نیست ؟
به نظرت خیلی بهتر نمیشد اگه کنسول ها خیلی قوی تر بودند و با دیدن صحنه هایی دلپذیر از مناظر مختلف لذت خیلی خیلی بیشتری میبردیم ؟

یا چرا راه دور بریم. نرخ فریم دهی یک بازی.
انصافا روان بودن بازی لذت بخش نیست ؟ یک بازی با گرافیک خیره کننده و با ۶۰ فریم بر ثانیه.
تو کنسول این مثل یه رویاست ! یا اصلا بگیم خوده رویاست اما به راحتی امکان پذیره اما شرکت های مذکور دارن فقط و فقط برای پول ما رو از این لذت ها محروم میکنند.

شاید مواردی که ذکر کردم کاملا مرتبط با گرافیک نباشه اما انصافا همشون پشت درب بسته قدرت سخت افزاری کنسول مانده اند.

یه نکته ای هم هست که خیلی مهمه ، تمامه مواردی که اشاره بهش میشه توسط یه سری آدم مبتدی از جمله خودم هست ، میدونی اگه دست بازی سازانی که خلاقیت بالایی دارند باز باشه چه اتفاقی می افته ؟ دیگه موارده بالا اصلا مهم نخواهند بود ، چون صنعیت گیمینگ دیگه پله ای قرار نیست پیشرفت کنه ! اینجا بحث از پیشرفت هندسی هست. این همون انقلابیه که همیشه ازش حرف میزنم.

آخرین ویرایش:
عزیز گربه دستش به گوشت نمیرسید ... آره .
شما یی که کلا سر از PC در نمیاری و کنسولت رو دو دستی چسبیدی ی سری به تاپیک PC و بازیهاش بزن تا ببینی چند صد نفر با چه سیستم هایی امثال کرایسیس ها و ویچر و ..و.. و.. رو بازی کردن و میکنن . عکس سیستم هاشون رو هم گذاشتن تاپیک بنچمارک هم دارن . دروغ هم نمیگن . احتیاجی هم به این کارا نیست .
عزیز دل از لحن کامنت ـت بر میآد که به نوعی می خوای داراییتو به رخ بکشی و نمی خوام اینو بگم ولی به نظر ع...ای میای ! چه بسیار افرادی که همون هزینه ای که در ماه صرف می کنی واسه ارتقای یار شفیقت(!) نه بلکه ده ها برابر اونو اونم تو یه هفته صرف یه چیز دیگه ای می کنن ولی واسه بازی همون کنسول 10 سال پیش ارضاشون کنه ! در عوض 6 میلیون و اندی مثلا هزینه کنن واسه خرید یه LED واسه تجربه ی 3D , یا شایدم در ماه معادل یه کارت گرافیک پول می دن واسه خرید بازی اورجینال... یا شایدم یکی مثل من به سنی رسیده باشه که دیگه مستقل شده باشه و حقوق بگیر و وسع مالیش در حد شما نباشه و از پول تو جیبی بابا جون(!) هم خبری نباشه و واسه داشتن یه کنسوله 200 تومنی خدا رو شکر کنه...پس اینجوری طرفتو تحقیر نکن خدا رو خوش نمی یاد.

والا برام جالبه میرم کامنتای {تو فروم PC Gamer} دیگه رو میبینم :

I have the PC version of this game. It seems to scale really well. The Xbox 360 version most definitely will not look as good as the PC version, but it will probably still be a stunner nonetheless.

PC itself will never die (a computer is way better and important than a console in my opinion), but PC gaming is certainly dead. $200 for a xbox 360 or $1000~$2000 for a PC
اونا هم pc بازن مثل خودت , حالا چرا کاسه ی داغ تر از آش شدی ؟:-/ یعنی این قدر خبر سوزناک بوده ؟ بذار کنار اون تعصب بچگونه رو .

آخرین ویرایش:
Elder Scroll به اون عظمت کنسولی شد،حالا Witcher انقدر درد داره؟:دی

مرگ و شیون واسه همون زمان های قدیم بود،افسوس هاش اون زمان خورده شد،حالا ویچر اومد به *اسب حضرت عباس که اومد.

• Like
Reactions: Hamidreza
بازی بر پایه dx9 هستش فکر نمیکنم واسه اجرا مشکلی باشه
این دیگه از اون حرف ها بود عزیز شما بازی را اصلا رویpcاز نزدیک دیدی !!!
اجرا کردنش که مشکلی نیست مهم به نحو احسنت اجرا کردنشه :d

الان این یعنی شروع همکاری cdprojekt با مایکروسافت؟؟؟؟:d
دقیقا البته این برای بعضی ها مهم نیست
یهو بگو آتاری خودتو خلاص کن!!!! :d
فقط یه مثال میزنم قضیه برات روشن شه : Crysis 2
تو کراسیس از لحاظ افکت ، نور پردازی و .... تفاوت چندانی با نسخه کنسولی نبود ، بیشترین تفاوت تو فریم ، رزولوشن و A-A بود که احتمالا تو witcher هم به همین شکل باشه...
ببین رفیق قضیه این با کرایسیس خیلی فرق می کنه می تونم بگم که از زمین تا اسمان
این بازی به غیر از رزولیشن و انتی 25 تا گزینه دیگه هم داره حالا خودت حساب کن که اگه هرکدومشو کم کنی چه میشه !!!!!!
ولی خوب برای خیلی ها گرافیک مهم نیست و گیم پلی ارزش داره در درجه اول
یعنی شاهرگم رو وسط میذارم این گذینه تو کنسول فعال شه :))
این خیلی باهال گفتی محمد :d
ما که هنوز تو روشن کردنش موندیم :d
ايني كه ميخوان واسه كنسول بيرون بدن تنها اسمش witcher 2 هستش ولي حقيقت اينه كه اين بازي رو تنها بايد روي پي سي تجربه كني تا بفهمي كه چيه
دقیقا البته منظور دوستمون بیشتر از لحاظ گرافیک هست چون این بازی واقعا از نظر گرافیکی بی نظیر هست
یعنی الان میخوای بگی این بازی از بسیاری از بازی هایی که روی X360 اومده گرافیک بیشتری داره دیگه؟
icon17.gif
.

...
شما نسخه pcرا از نزدیک دیدی که این حرف میزنی ؟؟؟
عزیز من شما فقط یک بازی مثال بزن که بتونه به گرافیگ بازی ویچر 2 رو pcنزدیک بشه من دیگه اصلا از بازی سنتر میرم بیرون برا همیشه

.اما خیلی خیلی بی انصافیه که نسخه کنسولی رو با PC مقایسه کنید.بیشتر از اون چیزی که تصور کنید فرق میکنن.بگذریم کلا از بحث خارج شدیم.
دقیقا هم حرف من همین هست البته از نظر گیم پلی می تونه یک تجربه بی نظیر برا دوستان باشه
در کل تایید شدن بازی را به همه بچه های که منتظر بودند تبریک میگم
واقعا تجربه کم نظیری هست

وااااای یعنی اینقدر سوزش مال PC panke داشته؟:دی وا... اگه بخاطر رو نمایی و کلاس کار و گرافیک نشون دادن نبود،بی خیال اون 500 هزار نسخه فروشش میشد و از اول انحصاری 360 میکرد که ایسنقدر شهید پرور نزنید هم دیگرو:))

"بازی مال 360 تایید شد" این جمله رو با میخ روی سنگ های خونتون هکاکی کنید:دی

انحصاری ندارید،انحصاری ندارید:دی:p

سیستم من ازخیلی سیستم های دوستان pc fanke panke بهتره ولی نمیدونم چرا چشم ندارن بازی روی کنسولم بیاد:) ظرفیت خوب چیزیه:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kavigne
عزیز دل از لحن کامنت ـت بر میآد که به نوعی می خوای داراییتو به رخ بکشی و نمی خوام اینو بگم ولی به نظر ع...ای میای ! چه بسیار افرادی که همون هزینه ای که در ماه صرف می کنی واسه ارتقای یار شفیقت(!) نه بلکه ده ها برابر اونو اونم تو یه هفته صرف یه چیز دیگه ای می کنن ولی واسه بازی همون کنسول 10 سال پیش ارضاشون کنه ! در عوض 6 میلیون و اندی مثلا هزینه کنن واسه خرید یه LED واسه تجربه ی 3D , یا شایدم در ماه معادل یه کارت گرافیک پول می دن واسه خرید بازی اورجینال... یا شایدم یکی مثل من به سنی رسیده باشه که دیگه مستقل شده باشه و حقوق بگیر و وسع مالیش در حد شما نباشه و از پول تو جیبی بابا جون(!) هم خبری نباشه و واسه داشتن یه کنسوله 200 تومنی خدا رو شکر کنه...پس اینجوری طرفتو تحقیر نکن خدا رو خوش نمی یاد.

والا برام جالبه میرم کامنتای {تو فروم PC Gamer} دیگه رو میبینم :

I have the PC version of this game. It seems to scale really well. The Xbox 360 version most definitely will not look as good as the PC version, but it will probably still be a stunner nonetheless.

PC itself will never die (a computer is way better and important than a console in my opinion), but PC gaming is certainly dead. $200 for a xbox 360 or $1000~$2000 for a PC
اونا هم pc بازن مثل خودت , حالا چرا کاسه ی داغ تر از آش شدی ؟:-/ یعنی این قدر خبر سوزناک بوده ؟ بذار کنار اون تعصب بچگونه رو .

از این پستت معلوم میشه کی داره میسوزه . من نخواستم اون کسی رو که کنسول داره تحقیر کنم.هدف من اینجا و تو این تاپیک بر خلاف تاپیک کنسول حتی تحقیر کردن کنسول هم نبود و منظورم این بود که ی قوطی 300 دلاری رو که تاریخ مصرفش تموم شده توقعی نمیشه ازش داشت که بیاد بازی مثل WITCHER 2 رو با اون عظمت و جزییات خیلی راحت اجرا کنه . اونی که شما ازش خط گرفتی تا بیای منو نقل قول کنی بهت اشتباه گفته .خودت هم زحمت ندادی 4 تا پست بالا و پایین تاپیک رو ببینی . فقط دهنت رو باز کردی در و گهر ها رو بیرون ریختی . آره اون کسی که ماهی کلی خرج pc می کنه مطمئن باش اونقدر داره که تو کف LED و خیلی چیزای دیگه نباشه و دستش تو جیب خودش باشه. اگه کنسول 10 سال پیش ارضا میکنه شما رو دلیلی به گفتنش تو این تاپیک و تعریف کردن از مال و اموال و دارایی هات نیست .دقیقا من متوجه شدم که شما چقدر از نظر فکری و پولی مستقل شدی . اونی که بهت گفته بیای این دری وری ها رو تو این تاپیک بگی خوب میشناسم بگو اگه ی ذره ....داشت خودش میومد جواب میداد. فعلا هم LED یک میلیونیش رو که خودش هم اجازه نداره استفاده کنه :))
بعد هم نکه کنسولی مثل ایکس باکس بازی اورجینال هم داره و شما هم اورجینال خر هستی .در کل نمیخوام حرفی از دارایی ها و مال و اموال بزنم چون جاش اینجا نیست خواستی پ.خ کن تا حسابی از خجالتت در بیام . اینجا جای این صحبت ها نبود .اگه تحقیر شدی به دلیل اینه که فکر نکرده پستی دادی که اصلا و ابدا به شما مربوط نمیشد و روی سخن من با همونی بود که نقل قولش کردی . این یعنی نخود هر آش شدن . اگه من رو نقل قول میکردی اشکال نداشت .

آخرین ویرایش:
کاری به بقیه صحبتا ندارم ولی الان که بحث به کنسول پی سی رسید باز گرافیک بی ارزش شد =))

فردا که یه خبر از mw3 میاد باز گرافیک با ارزش میشه و همه هوار هوار را میندازن که ای وای این گرافیکش فقط یکمی پیشرفت داشت =))

در کل دم همتون گرم یکی از شادترین روزای تولدم شد :دی

دوستان از بحث اصلي خارج نشيم ...
بحث سره يك گيم و تفاوتش روي يك كنسول 300 تومنيو يك پي سي يك ميليون تومنيه ...
الباقي امول منقول و غيرمنقولتون رو وارد اين بحث نكنيد !!
من نميفهمم اين فرهنگ كي ميخواد جا بيوفته ..
اقا اين حرفا و كارا شخصيت نمياره ...

• Like
شما نسخه pcرا از نزدیک دیدی که این حرف میزنی ؟؟؟
عزیز من شما فقط یک بازی مثال بزن که بتونه به گرافیگ بازی ویچر 2 رو pcنزدیک بشه من دیگه اصلا از بازی سنتر میرم بیرون برا همیشه
یه چیزی را این همه بزرگش نکنید . گرافیک The Witcher 2 فوق العادست ولی بگی بهترین و روی کنوسل نظیرش نیست اغراقه !
همین الان هم من گرافیک بازیهایی مثل u2 را از لحاظ زیبایی و تکنیکی بهتر میدونم . ظاهرا اخرین تریلر گیرز 3 را هم دیدید ؟! حالا بگذریم که u3 و rage و..........هم قرار براشون بیاد .
شما واقعا کم کاستی مقایسه با بازی های نام برده میبینی ما را خبر کن .
The Witcher 2 هم به جزء رزولیشن و aa اگر توانایش را داشتند به خوبی روی کنسولها ممکنه .

• Like
شما هم بشین و ببین کنسولت تو LOW ترین حالت ممکن که تصورش رو هم نمی کنی چند فریم از این بازی میگیره و کیفیت بازی چقدر پایین میاد و مضحکه میشه .
من و امثال من ادعایی نداریم . بازی رو روی MAX تموم کردیم . ببینم شما روی DOUBLE LOW چه میکنید .

آخه این چه پستایی هست میدی یه نمه فکر کن بعد پست بده
شما همراه یه GTX 460 amp عزیزتون که اصلا ادعایی ندارین ! :biggrin1:
جالبه همه از گرافیک رو ایکس باکس ایراد میگیرن من نمیدونم اینا علم غیب دارن
یا ماشین زمان چیزی دارن به هر صورت هر طوری اینقدر زود میفهن بازی در چه حدیه به ما هم راهشو بگن.
اگرم نمیدونین اینقدر پست های جک و بی محتوا ندین بازی رو ایکس باکس عرضه نشده دارن له لگد مالو نابودش میکنن.!!!
شما بزار بیاد بعد اگه قوطی محترمتون کشید تا CHECK POINT اولش هم بری شاهکار کردی.
یعنی نهایت درد و عذاب برای از دست دادن انحصاری !
درجه حرارتش از کل چیپ ست گرافیک و کل کنسول شما پایینتره
یعنی همه اینا رو کردی تازه از مجموع درجه حرارت های قطعات قوطی به قول شما کمتر بشه ؟ !

در تایید فرخ:دوستانی که دستشون به U2 از نزدیک نرسیده اینقدر نگن witcher2 بهترینو ... !

آخرین ویرایش:
آخه این چه پستایی هست میدی یه نمه فکر کن بعد پست بده
شما همراه یه GTX 460 amp عزیزتون که اصلا ادعایی ندارین ! :biggrin1:
جالبه همه از گرافیک رو ایکس باکس ایراد میگیرن من نمیدونم اینا علم غیب دارن
یا ماشین زمان چیزی دارن به هر صورت هر طوری اینقدر زود میفهن بازی در چه حدیه به ما هم راهشو بگن.
اگرم نمیدونین اینقدر پست های جک و بی محتوا ندین بازی رو ایکس باکس عرضه نشده دارن له لگد مالو نابودش میکنن.!!!

در تایید فرخ:دوستانی که دستشون به U2 از نزدیک نرسیده اینقدر نگین witcher2 بهترینو ... !

عزیز من بله . این رو به نوعی میشه علم غیب گذاشت . به هر حال PC دو نسل از کنسول جلوتره ( از نظر API تقریبا مشترکشون یعنی همون DIRECT X ) پس مایی که داریم با PC جلومیریم .خیلی بهتر از شمایی که کنسول رو مبدا خودت قرار دادی اون کم و کاستی هاش رو میبینیم و در واقع در مقایسه با شما ما افق دید وسیع تر و بیشتری داریم .
ما بازی WITCHER2 رو له نکردیم به قول شما . ما سخت افزار معیوب کنسول رو به مسخره گرفتیم و خواستیم با این کار شمایی رو که فکر میکنید هنوز کنسول 10 سال پیش مثل شاتل فضایی برات کار می کنه متوجه کنیم که کنسول در حال حاضر در حد و اندازه های این بازی و بازی های مشابه و انحصاری برای PC نیست .
قصد توهین به شما و دیگر دوستانم که کنسول دارن نیست . هدف فقط روشن کردن بحث و چهارچوب اونه نه اینکه فلانی بیاد دارایی هاش رو لیست کنه و از عقده هاش تو تاپیک صحبت کنه . به خدا من با اون هایی که کنسول دارن هر کنسولی فرق نمی کنه دشمن نیستم . دشمن سرسخت این نسل تموم شده ی اونها هستم و تا جایی که جا داشته باشه ازش انتقاد های شدید و تند می کنم .
این U2 رو واضح و کامل با زیان لاتین بنویس .
در هر ثانیه پست هات رو ویرایش میکنی و تیکه تیکه از پست های من رو نقل قول میکنی که چی بشه ؟:)) حرف حساب در این مواردی که گفتم داری بسمه ال...
مرسی.

آخرین ویرایش:
عزیز من بله . این رو به نوعی میشه علم غیب گذاشت . به هر حال PC 2 نسل از کنسول جلوتره ( از نظر API تقریبا مشترکشون یعنی همون DIRECT X ) پس مایی که داریم با PC جلومیریم .خیلی بهتر از شمایی که کنسول رو مبدا خودت قرار دادی اون کم و کاستی هاش رو میبینیم و در واقع در مقایسه با شما ما افق دید وسیع تر و بیشتری داریم .
ما بازی WITCHER2 رو له نکردیم به قول شما . ما سخت افزار معیوب کنسول رو به مسخره گرفتیم و خواستیم با این کار شمایی رو که فکر میکنید هنوز کنسول 10 سال پیش مثل شاتل فضایی برات کار می کنه متوجه کنیم که کنسول در حال حاضر در حد و اندازه های این بازی و بازی های مشابه و انحصاری برای PC نیست .
قصد توهین به شما و دیگر دوستانم که کنسول دارن نیست . هدف فقط روشن کردن بحثو چهارچوب اونه نه اینکه فلانی بیاد دارایی هاش رو لیست کنه و از عقده هاش تو تاپیک صحبت کنه . به خدا من با اون هایی که کنسول دارن هر کنسولی فرق نمی کنه دشمن نیستم . دشمن سرسخت این نسل تموم شده ی اونها هستم و تا جایی که جا داشته باشه ازش انتقاد های شدید و تند می کنم .
مرسی.

به به پس لازم شد به عالم غیب رجوع کنیم ! اوووووف 2 نسل ؟ چه خبره baw ؟
10 سال ؟ یعنی ps2 ؟ خب بله قابل توجهت اونم مثل شاتل کار میکنه هنوزم از گرافیک زیبای MGS3 و Onimusha 2 و خیلی بازیای دیگه روش دارم لذت میبرم

خب این دوستمون :x یه حرف خوبی زد بخونش
اصلا فلسفه کنسول گیمینگ چیز دیگه ایه که جاش اصلااینجا نیست
خب شما تا وقتی میخوای راجب کنسول ها همون فکری رو بکنی که راجب pc میکنی 1 میلیارد بارم بهت بگن همین حرفا رو میزنی
دوست عزیز اگه قرار بود کنسول ها هم 1 سال 1 بار از همه نظر آپگرید بشن که دیگه نمیشدن کنسول !

خب بله میدونم دید وسیع pc بازان فقط شامل یه کلمه میشه : گرافیک ! البته بجز یه تعداد معدودی که درجه اول گیم پلی رو نگاه میکنن.

آخرین ویرایش:
عزیز من بله . این رو به نوعی میشه علم غیب گذاشت . به هر حال PC دو نسل از کنسول جلوتره ( از نظر API تقریبا مشترکشون یعنی همون DIRECT X ) پس مایی که داریم با PC جلومیریم .خیلی بهتر از شمایی که کنسول رو مبدا خودت قرار دادی اون کم و کاستی هاش رو میبینیم و در واقع در مقایسه با شما ما افق دید وسیع تر و بیشتری داریم .
قصد توهین به شما و دیگر دوستانم که کنسول دارن نیست . هدف فقط روشن کردن بحث و چهارچوب اونه نه اینکه فلانی بیاد دارایی هاش رو لیست کنه و از عقده هاش تو تاپیک صحبت کنه . به خدا من با اون هایی که کنسول دارن هر کنسولی فرق نمی کنه دشمن نیستم . دشمن سرسخت این نسل تموم شده ی اونها هستم و تا جایی که جا داشته باشه ازش انتقاد های شدید و تند می کنم .
این U2 رو واضح و کامل با زیان لاتین بنویس .
در هر ثانیه پست هات رو ویرایش میکنی و تیکه تیکه از پست های من رو نقل قول میکنی که چی بشه ؟:)) حرف حساب در این مواردی که گفتم داری بسمه ال...
مرسی.
جدا شما با این سیستمت که کلا -600-500-تومن خرجش کردی witcher 2 رو فول اجرا کردی و بالاترین نرخ فریم رو گرفتی؟!نگو اره که میخندم:دی

حد اقل 2-3 نفری که میشناسم و 2 میلیون پول کیس دادن بیان حرفی بزنن،یچیزی،شما نیا بگو...

همین قوطیایی که میگی هم قیمت کیس خودتن تقریبا:دی

پ.ن:بخدا یه witcher 2 انحصاری بوده!فقط همین! اینقدر خودکشی نکنین!متاش هم که 88،حد اقل 90 هم نبوده که بگیم 9 به بالا بهش دادن و شاخه و خیلی فوق العادست و خداست!
MGS نبوده که از انحصار PC خارج بشه!:دی

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or