The Walking Dead | Xbox 360

من DVD بازی رو خریدم ولی تو اپیزود سوم از بس لگ پیدا میکرد و فریز میشد که اعصابم به هم ریخت)x~x(
میخوام بدونم بقیه دوستان هم این مشکل رو داشتن یا DVD من خرابه!!!؟

صفخات قبلی این بخث بوده و برای بار nام هست که پرسیده میشه!

همه با این مشکل مواجه هستند...

بازی بصورت آنلاین عرضه شده و طبیعی هست که از کیفیت بازی برای کم حجم شدن کاسته شده باشه ولی در هر صورت بعد از اولین سکانس بازی میشه فهمید که با یک بازی متفاوت و به واقع زیبا مواجه هستیم که تا مدت ها از یاد آدم نمیره

من یه سوال داشتم. آخه از این بازی خیلی تعریف شنیدم و فکر کنم که بهترین بازی سال هم شده. میخواستم ببینم که همه اپیزودهاش برای ایکس باکس هم هست یا نه؟ حتما باید دانلودشون کنم؟ اگر با ایکس باکسم به اینترنت وصل بشم اتفاقی براش نمیافته؟
چقدر سوال پرسیدم :p

من یه سوال داشتم. آخه از این بازی خیلی تعریف شنیدم و فکر کنم که بهترین بازی سال هم شده. میخواستم ببینم که همه اپیزودهاش برای ایکس باکس هم هست یا نه؟ حتما باید دانلودشون کنم؟ اگر با ایکس باکسم به اینترنت وصل بشم اتفاقی براش نمیافته؟
چقدر سوال پرسیدم :p
هر 5 اپیزود در یک سی دی هستش و نیازی به وصل شدن به اینترنت نیست

بازیه خیلی باحالیه منو یاد fahrenheit indigo prophecy میندازه یه جورایی فقط به جای جهت زدن، دیالوگ انتخاب میکنیم.

فقط من بعد از قسمت 2 به یه مشکل گنده خودم ... قسمت 2 که تموم شد و سه رو انتخاب کردم بازی سر خود از قسمت اول شروع شد و همه سیوای قسمت دوم پرید. ولی این بخش بدش نیست. مشکل اینه که من یه بار دیگه قسمت اولو رفتم ولی وقتی تموم شد و قسمت دو رو انتخاب کردم ایندفه دیگه قسمت دومم لود نکرد و دوباره قسمت اولو از اول لود کرد.
هر وقت میام خونه یه بار اینو امتحان میکنم ولی بازم همین مشکلو داره. تو این چند وقتم هر راهی بوده امتحان کردم. یه بار از اول روی یکی دیگه از 3 تای سیواش رفتم بازم همین شد.
دیگه آخرش گفتم جهنم رفتم یه سیو جدید باز کردم گفتم درجا از قسمت سوم شروع کنه همه انتخابام رندم بشه ... باز قسمت اولو لود کرد ... :|

چیکارش کنم اینو؟:|

ممنونم آقا. فقط مطمئنی اگه ایکس باکسم lt3 باشه هیچیش نمیشه؟ آخه میگنم آدمو بن میکنن و از این حرفا.
بعدشم ایم walking dead هم برنر داره؟

خواهش خانم-بله اگه ال تی 3 +بازیهای پچ شده +برنرمکس داری طوریش نمیشه و بن نمیشی
این بازی فقط 97%ایه متاسفانه.

خواهش خانم-بله اگه ال تی 3 +بازیهای پچ شده +برنرمکس داری طوریش نمیشه و بن نمیشی
این بازی فقط 97%ایه متاسفانه.
اوه اوه من که هیچی نفهمیدم :p
آقا من به یه مشکلی برخوردم :(( تو رو خدا کمک :(( بازیم اجرا نمیشه. وقتی بازیو گذاشتم تو ایکس 360 بهم error داد که regionم نمیخونه :(( حالا چه کار کنم؟ من Clementine میخوام :((

اوه اوه من که هیچی نفهمیدم :p
آقا من به یه مشکلی برخوردم :(( تو رو خدا کمک :(( بازیم اجرا نمیشه. وقتی بازیو گذاشتم تو ایکس 360 بهم error داد که regionم نمیخونه :(( حالا چه کار کنم؟ من Clementine میخوام :((
xgd2 قفل امنیتی قبلی بود و بازی هایی که این قفل روشون هست نیازی نیست برنر مکس باشن (یعنی اصلا نیست) چون به صورت معمولی کامل رایت میشن
مشکل دوم هم خودتون گفتید دیگه با ریجن دستگاه شما نمیخونه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or