The Walking Dead | Xbox 360

مشکلیه که تو همه تاپیکا هست، دوستان متاسفانه حداقل یکی دو صفحه قبل رو نمیخونن و سوال تکراری میپرسن!!!
http://forum.bazicenter.com/thread63237/page11/#post2437278
http://forum.bazicenter.com/thread72320/page3/#post2425486

ممنون...من بازی رو گرفتم نمیومد حتی دوبار هم تعویضش کردم! الان باید دوباره برم بگیرمش!

دوستان بازی رو تموم کردم بازیش عالی بود فقط چند تا سوال
1-تو قسمت 5 سره omid و اون دختره چی میاد آخرش؟؟
2-اگه تو قسمت 2 وسایل اون ماشینو خالی نکنیم بازم این طرف Clementine رو میدزده؟؟
3-پایان همه یکیه؟؟ماله من آخرش فقط Clementine با omid و دوستش زنده موندن
4-این بازی همین 5 قسمت بود یا بازم جدیداش میاد؟؟اگه همینجا تموم بشه که آخرش خیلی ضد حاله

آخرین ویرایش:
دوستان بازی رو تموم کردم بازیش عالی بود فقط چند تا سوال
1-تو قسمت 5 سره omid و اون دختره چی میاد آخرش؟؟
2-اگه تو قسمت 2 وسایل اون ماشینو خالی نکنیم بازم این طرف Clementine رو میدزده؟؟
3-پایان همه یکیه؟؟ماله من آخرش فقط Clementine با omid و دوستش زنده موندن
4-این بازی همین 5 قسمت بود یا بازم جدیداش میاد؟؟اگه همینجا تموم بشه که آخرش خیلی ضد حاله
1- هیچی دیگه همون بلایی که سره کلمنتاین پیچاره اومد، یعنی تو قسمت های بعدی خواهیم دید.
2- من خودم وسائل رو ندزدیدم ولی یارو گفت دوستات که دزدیدن و کارتون زشت بود:d
3- پایان همه با هر نوع تصمیمی یکیه
4- همچنان ادامه داره این تازه فصل یکش بود

آخرش خیلی غمناک بود!!!!
بعد از Heavy Rain و MGS4 تنها بازی بود که آخرش گریه ام گرفت!!!
دوستان کسی لینک اون آهنگی که تو تیتراژ آخر بازی می خونه رو نداره؟؟؟ اسم خوانندش و آهنگشو و Lyric شو اگه دارید دریغ نکنید!

دوستانی که بازی رو تموم کردن با این همه لگ افت فریم ... تموم کردین یا اصلا چیزی نداشتین چونکه من خیلی دارم به طوری که هر 3 یا 4 ثانیه یک لگ میزنه البته من خودم بازی رو رایت کردم اگر از جایی بخرم درست هست ؟

بازیش لگ داره خفن :/
من همون اوله بازی از بس بازی لگ داره یه زامبی میاد منو میخوره.همون جایی که میری تویه خونه هه بعد دختره رو تو یه خوانه درختی پیدا میکنی
چه کار کنم؟

بازیش لگ داره خفن :/
من همون اوله بازی از بس بازی لگ داره یه زامبی میاد منو میخوره.همون جایی که میری تویه خونه هه بعد دختره رو تو یه خوانه درختی پیدا میکنی
چه کار کنم؟
يكي از بچه ها ميگفت تايتل آپديت بريزي حل ميشه يك امتحاني بكن

آخرش خیلی غمناک بود!!!! بعد از Heavy Rain و MGS4 تنها بازی بود که آخرش گریه ام گرفت!!! دوستان کسی لینک اون آهنگی که تو تیتراژ آخر بازی می خونه رو نداره؟؟؟ اسم خوانندش و آهنگشو و Lyric شو اگه دارید دریغ نکنید!
کسی لینک اون آهنگ انتهای بازی رو نداره؟؟؟؟

دوستان به یه مشکل جدی خوردم اواخر اپیزود 2 که اون زنه (اسمش یادم نیست) کاتجا رو روی پله های خونه گرفته و اسلحه گذاشته رو سرش وقتی در رو باز میکنم و وارد خونه میشم هیچ کاری نمیشه کرد نه میتونم چیزی بگم نه حرکت خاصی فقط 2 قدم میرم جلو که اونم شلیک میکنه چیکار باید کرد؟ اعصابمو ریخته بهم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or