The Walking Dead | Xbox 360

دوستان به یه مشکل جدی خوردم اواخر اپیزود 2 که اون زنه (اسمش یادم نیست) کاتجا رو روی پله های خونه گرفته و اسلحه گذاشته رو سرش وقتی در رو باز میکنم و وارد خونه میشم هیچ کاری نمیشه کرد نه میتونم چیزی بگم نه حرکت خاصی فقط 2 قدم میرم جلو که اونم شلیک میکنه چیکار باید کرد؟ اعصابمو ریخته بهم

اونجا باید یه دو قدم بری جلو مواظب باشی تا زنه بهت گفت جلوتر نیا دیگه جلوتر نری، بعد دوباره باهاش حرف بزنی و سعی کنی آرومش کنی و دوباره همینطوری بری جلوتر و همین کارو بکنی تا...

یه سوال
آخر حداکثر چند نفر به غیر از دختره زنده میمونن برای من دو نفر بیشتر نموندن همه مردن!
برای دور دوم که هم بازی کردم بعضی جاها انتخابامون هیچ تاثیری تو بازی نداشت یه جوری سازنده ها سرمون کلاه گذاشتن اعصابم خورد شد تو اپیزود اول چه پسره رو نجات بدی چه دختره رو تو اپیزود 3 به یک روش کشته میشن!

یه سوال
آخر حداکثر چند نفر به غیر از دختره زنده میمونن برای من دو نفر بیشتر نموندن همه مردن!
برای دور دوم که هم بازی کردم بعضی جاها انتخابامون هیچ تاثیری تو بازی نداشت یه جوری سازنده ها سرمون کلاه گذاشتن اعصابم خورد شد تو اپیزود اول چه پسره رو نجات بدی چه دختره رو تو اپیزود 3 به یک روش کشته میشن!

کسایی که زنده می مونم برای همه یکین .
انتخاب ها هم تاثیر خاصی تو بازی نداره .

يكي از بچه ها ميگفت تايتل آپديت بريزي حل ميشه يك امتحاني بكن
تایتل اپدیتش هم دان کردم اتفاقی نیوفتاد:(
چرا باید بازی لگ داشته باشه؟نمیشه با agbx درستش کرد؟
کسی میتونه یه سیو از بازی رو باسم بزاره؟اینجا رو اصن نمیشه ردش کرد.یه زامبیه بهم حمله میکنه بعد بازی لگ میگیره بعد میبینم که مردم:(
(6t پولشو دادم والا....)

یکی از بازی های به یاد موندنی و بسیار زیبا از هر جهت مخصوصا گیم پلی رو امتحان کردم و ای کاش این بازی بصورت عمومی عرضه میشد تا سازنده با مشکل حجم بازی مواجه نبود و میتونست روی گرافیک بازی بیشتر کار کنه
ولی در هر صورت خیلی وقایع و محیط و عکس العمل ها واقعی کار شده و در بسیاری از صحنه های بازی اون حسی رو که لازمه بازیباز بگیره بهش منتقل میکنه

همه کسایی که این بازی رو امتحان نکردن بهتره امتحان کنن تا از تکرار چند باره اون لذت ببرن

سلام دوستان

من تو قسمت سوم بازی گیر کردم

دوستان نمیدونم چه جوری قطار رو روشن کنم در ضمن یه دفتر یاداشت هست روش نوشته چطوری روشن کنی ولی نصفه کاغذ نیست در کل من نتونستم روشن کنم میشه یه کمک کنید

سلام دوستان

من تو قسمت سوم بازی گیر کردم

دوستان نمیدونم چه جوری قطار رو روشن کنم در ضمن یه دفتر یاداشت هست روش نوشته چطوری روشن کنی ولی نصفه کاغذ نیست در کل من نتونستم روشن کنم میشه یه کمک کنید

برو از تو ماشین مداد بردار بعد بیا باهاش روش بکش بعد میتونی دستورالعمل ببینی

تقریبان گیم پلی نداره. مشکلات فنی متعدد. تاخیر و بریده شدن تصاویر وقته جابجا شدن دوربین و جلو عقب شدن ضدا با تصویر و هزار تا چیز دیگه. انتخابهای احمقانه:
مثلان نجات دادن معلم در قسمت دوم. شما چه نجاتش بدی چه ندی میمیره !!. اون پا رو نمیشه از تله خارج کرد!. و 100 تا مثال دیگه که خودتون بهتر میدونید
Overrated ترین بازی این نسل هست از نظر من.

من DVD بازی رو خریدم ولی تو اپیزود سوم از بس لگ پیدا میکرد و فریز میشد که اعصابم به هم ریخت)x~x(
میخوام بدونم بقیه دوستان هم این مشکل رو داشتن یا DVD من خرابه!!!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or