The Walking Dead Season 2| PC

خوب TellTale Games رسما تایید کرد که قسمت اول ابر شاهکار کار خود یعنی2 The Walking Dead در ماه نوامبر منتشر خواهد شد

فصل دوم The Walking Dead ادامه ای بر داستان کلمنتاین خواهد بود. یتیمی جوان که در دنیایی دیوانه و آخرالزمانی باید برای بدست آوردن غذا و زنده ماندن تلاش کند.

ماه ها از جریانات فصل اول گذشته و کلمنتاین در جستجوی امنیت میباشد. اما در دنیایی که زنده ماندن حتی از مردن بدتر است چه کاری از دست یک دختر عادی بر میایید؟

به عنوان کلمنتاین شما در موقعیت هایی قرار خواهید گرفت که عقاید و غریزه شما برای زنده ماندن را به بازی خواهند گرفت. تصمیمات و کارهای شما داستان بازی رو تغییر خواهند داد.

اطلاعات کلیدی :
- در فصل دوم شما داستان کلمنتاین را دنبال کرده و در نقش وی ظاهر خواهید شد.
- تصمیمات گرفته شد در فصل اول و DLC 400 Days داستان فصل دوم را تحت شعاع قرار خواهند داد.
- ساخته شده بر اساس کامیک The Walking Dead اثر Robert Kirkman
- دنباله ای بر بهترین بازی سال 2012
- اولین اپیزود این فصل در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
- فصل دوم The Walking Dead برای پلتفرم های PC, MAC, iOS, PS Vita , کنسول های خانگی (PS3 , Xbox360) و پلتفرم هایی که در آینده معرفی خواهند شد، در نظر گرفته شده است.
- قیمت پکیج کامل این فصل 24.99$ خواهد بود.
- فصل دوم TWD از هم اکنون در شبکه Steam و فروشگاه آنلاین TellTale قابل پیش خرید میباشد.
- پیش خرید این پکیج شامل یک Season Pass با 10% تخفیف بوده که قیمت کلی این پکیج را به 22.49$ کاهش خواهد داد.
- کسانی که بازی را پیش خرید کنند همچنان باید منتظر عرضه هر اپیزود مانده و بعد از عرضه میتوانند آن را دانلود و بازی کنند.
- در حال حاضر پیش خرید تنها صورت آنلاین میباشد و نسخه فیزیکی فصل دو مدتی بعد از آمدن هر 5 اپیزود این فصل در دسترس گیمران قرار خواهد گرفت.
- تنها نسخه های PC و MAC قابلیت پیش خرید را دارند. لازم به ذکر است که در پلتفرم های PC و MAC قابلیت خرید اپیزود ها به صورت جداگانه به بازیکن داده نخواهد شد و استفاده کنندگان از این سیستم ها باید تمامی اپیزود ها را به صورت یکجا خریداری کنند.
- اولین اپیزود این فصل قبل از کریسمس و اپیزود های بعدی هر کدام به ترتیب در بازه ای 4 تا 6 هفته ای پس از عرضه اپیزود قبلیشان منتشر خواهند شد.

با تشکر از علی

44792192074309826305.jpg

Download

از اونجایی که اعصاب مصاب ندارم زدم همه رو کشتم و تنهایی زدم دل جاده :d اگه یکم بازی آزادی عمل بیشتری داشت یه گوله هم حروم کلم میکردم تا از دست همه چی راحت شم اون وقت ببینم S3 رو میخواستن چجوری ببرن جلو :d از فصل بعدم هر کی بیاد جلو امونش نمیدم ;)

من از همون اول میانه روی(اعتدال!!!) کردم. نه طرف جین رو گرفتم و نه کنی. ولی دلم با کنی بود. آخر بازی کنی رو کشتم و جین رو نجات دادم ولی وقتی فهمیدم جین کلک زده بود، نبخشیدمش و تنها راه افتادم. پیش خودم فکر میکردم بهترین پایان رو انجام دادمb-) ولی وقتی تو یوتیوب پایان کلم و کنی رو دیدم، مثه سگ پشیمون شدم از انتخابم!!:((

ولی خداییش اینجور بازیا شخصیت ما رو هم نشون میده. من کلا آدمیم که دوست دارم همه رو خوشحال نگه دارم.

اخر بازی من به کنی تیر نزدم گزاشتم جین رو بکشه بعد دلم سوخت کنی رو هم کشتم . بعد که تنها موندم متوجه شدم احمقانه ترین تصمیم ممکنه رو گرفتم

اخر بازی من به کنی تیر نزدم گزاشتم جین رو بکشه بعد دلم سوخت کنی رو هم کشتم . بعد که تنها موندم متوجه شدم احمقانه ترین تصمیم ممکنه رو گرفتم
یعمی چون دلت سوخت زدی یه ادم دیگه رو هم کشتی!!!! نمی خوام بی احترامی کنم اما خداییش بعضی انتخابها و دلایل واقعا در نوع خودش انقلابی هستند! ...تنها بودن در این بازی به شدت نکوهیده شده و بازی یه جورایی می خواد بگه که همیشه گروه بر فرد ارجحیت داره.بیشتر مشکلاتی که اعضای گروه درست کردند هم به خاطر همین عدم توجه به گروه و خودخواهی بوده.

فصل سوم هر چی که باشه بهتره ادامه ی ماجرا باشه نه عقب گرد به ماجرای بین دو فصل اول و دوم... من دیروز تو صحبتهای برخی دوستان تو چند فروم خارجی دیدم روی کریستا تاکید داشتند... شاید فصل سوم با وجود کریستا به عنوان کارکتر اصلی جذابتر باشه...
اگه یادتون باشه اخر بازی وقتی به ویلنگتون می رسید اون زنه می گه کسی با نام کریستا رو نمیشناسه و وقتی به کلم اجازه ورود رو نمیده میگه که چندین نفر دیگر رو هم همینطوری رد کردند! شاید کریستا هم تا ویلنگتون اومده باشه و نتونسته وارد کمپ بشه!

یعمی چون دلت سوخت زدی یه ادم دیگه رو هم کشتی!!!! نمی خوام بی احترامی کنم اما خداییش بعضی انتخابها و دلایل واقعا در نوع خودش انقلابی هستند! ...[/SPOILER]

نکته جالب اینه کلا قسمت my choices من واسه ep 5 غیر فعال شد بس که این تصمیم اخری من انقلابی بود :d

من همه ی 5 پایان بازی رو دیدم ولی تنها پایانی که مثه فصل اول اشکم رو در آورد،اونی بود که به کنی شلیک میکردیم.
زمانی که گفت "تو درست انتخاب کردی" و "من فکر میکردم که اینو (مرگم رو) میخواستم ولی حالا که داره اتفاق میفته، ترسیدم." تمام اشکم در اومد.:((و بعدش وقتی بچه رو دیدم از جین متنفر شدم.هیچ شخصیتی تو این دو فصل مثل لی و کنی نبود.
از مایک انتظار نداشتم اونطوری ولمون بکنه خیلی ازش خوشم میومد. ولی از بانی انتظار داشتم.امیدوارم هردوشون به بدترین شکل ممکن بمیرن.اوه Arvo رو یادم رفت...)x
بهترین پایان به نظرم رفتن با کنی ـــه.

واقعا دست telltale درد نکنه .... از یه بازی با سبک ساده و فانتزی یه همچین شاهکاری ساخته... دمشون گرم... اپیزود 5 هم که بی نظیر بود... احساسی که موقع این بازی دارم بیشتر از tlou نباشه کمتر نیست... باز tlou با یه گرافیک و گیم پلی غول ادمو به وجد میاره ولی این بازی در نهایت سادگی با ادم حرف میزنه... :)

راستی توی سیزن 2 هیچ خبری از اون Lilly عوضی نشد! اون کاری که توی سیزن 1 کرد، یکی از غیرمنتظره ترین لحظات دنیای بازی برای من بود.
فکر میکردم توی این سیزن برمیگرده. حتی اون تیکه اول اپیزود 5 که وسط درگیری Jane اومد و چاقو زد به اون بنده خدا، اولش فکر کردم کسی که چاقو زده همین Lilly هست و قراره غافلگیر بشیم! :دی

احساسات موج میزد در این اپیزود :d

فکر میکنم هدف کلی بچه ی ربکا بود . یعنی انگیزه جلو رفتن میداد به گروه . ولی به شدت میخواستم از دست این بچه خلاص بشم! وسط معرکه هم ولش کردم ولی لوک نذاشت که بشه ! :d
این روسی رو هم هر جا که شد گذاشتم کنی امونش نده ! بدجور رو اعصاب بود.
بین اون دیالوگ هایی که بین جین و کنی توی وانت رد و بدل شد ، جین تقریبا اکثر حرف هایی که به کنی میزد مصداقش خودش بود!
در آخر هم قید هر دوشون رو زدم . جالب اینجاست که از اول میخواستم از شر بچه خلاص شم ، اما آخر فقط منو بچه موندیم و دیگر هیچ!:d
اون پارتی هم که لی اومد واقعا غیر منتظره بود ... کل این سیزن به کنار این بخش هم کنار.

دوستان که میگن فصل بعد ممکنه با کریستا بریم پس ایشون کی هستن ؟

جالبه وقتی Rewind کردم همچین جسدی اونجا نبود . در حالی که توی اپیزود یک بود و وقتی دیدم فهمیدم کریستا مرده . اما حالا که ملت گفتن رفتم Rewind کردم همچین جسدی نبود . واسه اطمینان تو نت سرچ کردم عکسش پیدا شد فهمیدم خواب ندیدم .

axlteuccaiet7kjb9gp2.jpg

qj7ztk3yj52g198hfymx.jpg

دوستان که میگن فصل بعد ممکنه با کریستا بریم پس ایشون کی هستن ؟

جالبه وقتی Rewind کردم همچین جسدی اونجا نبود . در حالی که توی اپیزود یک بود و وقتی دیدم فهمیدم کریستا مرده . اما حالا که ملت گفتن رفتم Rewind کردم همچین جسدی نبود . واسه اطمینان تو نت سرچ کردم عکسش پیدا شد فهمیدم خواب ندیدم .

axlteuccaiet7kjb9gp2.jpg

qj7ztk3yj52g198hfymx.jpg
مثل این که نظرشون عوض شده و از اپیزود یک پاکش کردن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or