The Walking Dead Season 2| PC

خوب TellTale Games رسما تایید کرد که قسمت اول ابر شاهکار کار خود یعنی2 The Walking Dead در ماه نوامبر منتشر خواهد شد

فصل دوم The Walking Dead ادامه ای بر داستان کلمنتاین خواهد بود. یتیمی جوان که در دنیایی دیوانه و آخرالزمانی باید برای بدست آوردن غذا و زنده ماندن تلاش کند.

ماه ها از جریانات فصل اول گذشته و کلمنتاین در جستجوی امنیت میباشد. اما در دنیایی که زنده ماندن حتی از مردن بدتر است چه کاری از دست یک دختر عادی بر میایید؟

به عنوان کلمنتاین شما در موقعیت هایی قرار خواهید گرفت که عقاید و غریزه شما برای زنده ماندن را به بازی خواهند گرفت. تصمیمات و کارهای شما داستان بازی رو تغییر خواهند داد.

اطلاعات کلیدی :
- در فصل دوم شما داستان کلمنتاین را دنبال کرده و در نقش وی ظاهر خواهید شد.
- تصمیمات گرفته شد در فصل اول و DLC 400 Days داستان فصل دوم را تحت شعاع قرار خواهند داد.
- ساخته شده بر اساس کامیک The Walking Dead اثر Robert Kirkman
- دنباله ای بر بهترین بازی سال 2012
- اولین اپیزود این فصل در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.
- فصل دوم The Walking Dead برای پلتفرم های PC, MAC, iOS, PS Vita , کنسول های خانگی (PS3 , Xbox360) و پلتفرم هایی که در آینده معرفی خواهند شد، در نظر گرفته شده است.
- قیمت پکیج کامل این فصل 24.99$ خواهد بود.
- فصل دوم TWD از هم اکنون در شبکه Steam و فروشگاه آنلاین TellTale قابل پیش خرید میباشد.
- پیش خرید این پکیج شامل یک Season Pass با 10% تخفیف بوده که قیمت کلی این پکیج را به 22.49$ کاهش خواهد داد.
- کسانی که بازی را پیش خرید کنند همچنان باید منتظر عرضه هر اپیزود مانده و بعد از عرضه میتوانند آن را دانلود و بازی کنند.
- در حال حاضر پیش خرید تنها صورت آنلاین میباشد و نسخه فیزیکی فصل دو مدتی بعد از آمدن هر 5 اپیزود این فصل در دسترس گیمران قرار خواهد گرفت.
- تنها نسخه های PC و MAC قابلیت پیش خرید را دارند. لازم به ذکر است که در پلتفرم های PC و MAC قابلیت خرید اپیزود ها به صورت جداگانه به بازیکن داده نخواهد شد و استفاده کنندگان از این سیستم ها باید تمامی اپیزود ها را به صورت یکجا خریداری کنند.
- اولین اپیزود این فصل قبل از کریسمس و اپیزود های بعدی هر کدام به ترتیب در بازه ای 4 تا 6 هفته ای پس از عرضه اپیزود قبلیشان منتشر خواهند شد.

با تشکر از علی

44792192074309826305.jpg

Download

من یه پایان رو دیدم حالا چظور میشه برگردم بقیه رو ببینم؟
فقظ گزینه Restart Episode دارم...میترسم بزنم بازی از اول اپیزود 5 شروع بشه...حال ندارم دوباره برم!

I killed Kenny
10 out of 10
best game ever
GOTY
:d
اون لحظه داشتم بشکن میزدم که کشتمش...مرتیکه روانی...از سیزن 1 رو اعصابم بود:d

با اینکه بچه ها میگن کنی حسابی قاطی کرده بود و بدون فکر جین رو میزد ولی نکته جالب اینه که بهترین پایان بازی با زنده موندن کنی نشون داده میشه. جایی که کلمنتاین تصمیم میگیره با کنی بمونه و به ولینگتون نره. پس کنی بی دلیل عصبانی نبود و همیشه مطمئن ترین شخصیت بازی موند

با اینکه بچه ها میگن کنی حسابی قاطی کرده بود و بدون فکر جین رو میزد ولی نکته جالب اینه که بهترین پایان بازی با زنده موندن کنی نشون داده میشه. جایی که کلمنتاین تصمیم میگیره با کنی بمونه و به ولینگتون نره. پس کنی بی دلیل عصبانی نبود و همیشه مطمئن ترین شخصیت بازی موند

نکته دقیقا همینه...

تو اندینگ کنی میبنی که کلم و کنی کاملا آروم هستن با هم ....مثل جایی که کنی میگه تا بالای تپه باهات مسابقه میدم و بعد هم ماجرای ورود به کمپ...
اما تو اندینگ جین بازم میبینید که جین مدام میگه اینا قابل اعتماد نیستن فلان ه و بهمان....

شایعاتی هست که میگه احتمال داره فصل سوم رو با کریستا سیاحت کنیم! احتمال عرضه DLC ای با محتوای سالهای بین دو فصل هم وجود داره... در مورد ادامه بازی و داستان فصل سوم هم به نظر تتلو با بررسی نظرات و بازخورد مناسب یکی از پایان ها رو انتخاب و بر اساس اون بازی رو ادامه میده!
البته اون صحنه لی یکم شک برانگیز هست که نکنه ... !؟

نکته دقیقا همینه...

تو اندینگ کنی میبنی که کلم و کنی کاملا آروم هستن با هم ....مثل جایی که کنی میگه تا بالای تپه باهات مسابقه میدم و بعد هم ماجرای ورود به کمپ...
اما تو اندینگ جین بازم میبینید که جین مدام میگه اینا قابل اعتماد نیستن فلان ه و بهمان....

به نکته مهمی اشاره کردید!
جالب توجه اینجاست که کنی هم در فصل اول و هم در این فصل از خودگذشتگی بزرگی کرد.. فصل اول که به خاطر اون پسره از جون خودش گذشت و اینجا هم حاضر شد از خودش بگذره تا کلم و بچه وارد کمپ بشن...واقعا تحسین برانگیز هست کارش.

1i57tx5rjxwnxytwvjsd.jpg

... his name was lee ... so what happen to him ... to same thing happen to every one... but we always loved him

من یه پایان رو دیدم حالا چظور میشه برگردم بقیه رو ببینم؟
فقظ گزینه Restart Episode دارم...میترسم بزنم بازی از اول اپیزود 5 شروع بشه...حال ندارم دوباره برم!
I killed Kenny
10 out of 10
best game ever
GOTY
:d
اون لحظه داشتم بشکن میزدم که کشتمش...مرتیکه روانی...از سیزن 1 رو اعصابم بود:d
از شما بعید ابراهیم جان... وقتی روی گزینه Restart Episode میاد با دکمه های جهت چک پوینتها رو می بین و می تونی هر کدوم رو ک خاستی انتخاب کنی و از اون قسمت بازی رو ادامه بدی!

آخرین ویرایش:
تازه اپیزود 5 رو تموم کردم و فقط یک اندینگ رو دیدم. کلی هم سرش احساساتی شدم :دی

خب از اول بگیم، لوک می میره ؟ میشه کاری کرد لوک نمیره ؟ من این صحنه خیلی خیلی خیلی زیاد ناراحت شدم لوکو دوست داشتم :دی اصن لوک و نیک رو کلن دوست داشتم وقتی فهمیدم نیک زامبی شده اصن یه وضی گوله گوله اشک می ریختم :دی
انتخاب آخر هم که بین کنی و جین بود! من کنی رو کشتم با اینکه ازش خوشم نمی اومد و تو فصل اول هم رو اعصابم بود ولی سر این صحنه که کلمنتاین اشک می ریخت منم کلی گریه کردم! خیلی احساسی بود. در نهایت هم که فهمیدم بچه زنده س یعنی می خواستم جین رو بکشم :| ول کردم دیگه گفتم تنهایی بهتر به زندگی ادامه بدم :دی
حالا به نظرتون کدوم پایان منطقی تره ؟ من کلم رو انتخاب کردم که بچه رو میگیره و میره وسط واکرها :دی

تازه اپیزود 5 رو تموم کردم و فقط یک اندینگ رو دیدم. کلی هم سرش احساساتی شدم :دی

خب از اول بگیم، لوک می میره ؟ میشه کاری کرد لوک نمیره ؟ من این صحنه خیلی خیلی خیلی زیاد ناراحت شدم لوکو دوست داشتم :دی اصن لوک و نیک رو کلن دوست داشتم وقتی فهمیدم نیک زامبی شده اصن یه وضی گوله گوله اشک می ریختم :دی
انتخاب آخر هم که بین کنی و جین بود! من کنی رو کشتم با اینکه ازش خوشم نمی اومد و تو فصل اول هم رو اعصابم بود ولی سر این صحنه که کلمنتاین اشک می ریخت منم کلی گریه کردم! خیلی احساسی بود. در نهایت هم که فهمیدم بچه زنده س یعنی می خواستم جین رو بکشم :| ول کردم دیگه گفتم تنهایی بهتر به زندگی ادامه بدم :دی
حالا به نظرتون کدوم پایان منطقی تره ؟ من کلم رو انتخاب کردم که بچه رو میگیره و میره وسط واکرها :دی

لوک رو هیچ جوره نمیشه نجات داد...البته به نظرم مرگش یکم غیر منطقی و عجولانه بود...مثل اینکه سازنده ها میخواستن زود از دستش خلاص شن...آخه من نمیدونم اینا زامبین یا زیر دریایی...
اگر دوست داری احساسی ترین و زیبا ترین اندینگ رو ببینی ریویند من و با کنی به سمت شمال برو...دم کمپ هم ازش جدا نشو...اون دیالوگ ها و صحنه ها فوق العاده زیبا و تکرار نشدنی هستن...

آخرین ویرایش:
من با تمام حرف های La Volpe موافقم :دی اصن پُست های اون رو دوتا بدونید ... :دی یکی برا خودش یکی برا من :دی
من همش از کنی جلوی جین حمایت می کردم ؛ ولی آخر بازی ، هر دوتا رو تو گند زدن مقصر میدونم .خیلی دلم می خواست بعد از مرگ کنی ، با جین جایی نرم ولی متاسفانه چون ترسیدم تنها بمونم انخاب کردم که جین رو ببخشم . ولی بعداً حتماً از خجالتش در میام .

عالی بود اول اون پایانش که تنها می رفنی را رفتم که خیلی حماسی بود بعد اون یکی پایان که با کنی می ری تو افق محو می شی که شاهکاری بود واسه خودش

د همین دیگه! حتی حاضر نشد مطمئن بشه که این اتفاق افتاده یا نه! نه اینکه نخواد، دست خودش نیست! استرسش که میره بالا، حساب کتاب اتفاقاتی که داره در اون لخظه می افته رو از دست میده!
ضمنا جین هم نگفت بچه مرده! هیچی نگفت و سکوت کرد! کنی پیش خودش یه سری استنباط ها کرد، نتیجه گرفت و طبق همون فرض اشتباه، تصمیم گرفت.

کی گفت جین هیچی نگفت قشنگ تو روش نگا کرد گفت it was an accident یعنی چی خو؟بچه رو انداختی جلو واکرا خودت در رفتی؟این بود ارمان های lee? ربطی به حساب کتاب نداره :d

با توجه به 5 پایان کار خیلی سختی داره تل تیل
برای اپیزود 5
ولی با توجه به داشتن پایان کلم و نی نی کوچولو احتمال داره تو همون قسمت اول فصل بعد هم جین و هم کنی سر به نیست شن
چون اونجوری مجبوره چند شکل فصل 3 بسازه:
1.کلم و بچه
2.کلم و بچه و کنی
3.کلم و بچه و جنی
که با توجه به عقبه تل تیل بعیده
تازه یه شکل دیگه هم میشه کلم و بچه به دنبال کنی
اما پایان پنجم مهم نیست کلم و بچه و جنی و مهمونا
آغاز فصل بعد مهمتر از آغاز این فصله و احتمالا جذابتر

با توجه به 5 پایان کار خیلی سختی داره تل تیل
برای اپیزود 5
ولی با توجه به داشتن پایان کلم و نی نی کوچولو احتمال داره تو همون قسمت اول فصل بعد هم جین و هم کنی سر به نیست شن
چون اونجوری مجبوره چند شکل فصل 3 بسازه:
1.کلم و بچه
2.کلم و بچه و کنی
3.کلم و بچه و جنی
که با توجه به عقبه تل تیل بعیده
تازه یه شکل دیگه هم میشه کلم و بچه به دنبال کنی
اما پایان پنجم مهم نیست کلم و بچه و جنی و مهمونا
آغاز فصل بعد مهمتر از آغاز این فصله و احتمالا جذابتر

فصل بعد حتما نیازی نیست دنباله مستقیمی بر ادامه این فصل باشه...

میتونه داستان بین فصل 1 و 2 باشه...
میتونه داستان جدیدی باشه...
میتونه داستانی همزمان با فصل های 1 و 2 باشه که بصورت موازی اتفاق میافته...
ولی هرچی باشه مطمئنا توی فصل های بعد جین یا کنی نمیتونن نقش مهمی داشته باشن...

اپیزود خوبی بود، ولی در مجموع به نظرم سیزن اول برتری خیلی زیادی نسبت به این سیزن داشت. از ماجراها و اتفاقات مختلف گرفته تا داستان کلی و از همه مهم تر کاراکترها. اکثر کاراکترهای سیزن اول برای من اهمیت زیادی داشتن و شخصیت پردازی اون ها رو دوست داشتم، ولی این سیزن یه جوری بود که هنوز هیچی نشده اسم نصف کاراکترها رو یادم رفته و به جز تعداد خیلی کمی، بقیه ـشون اصلاً برام مهم نبودن که زنده می مونن یا میمیرن و چه بلایی سرشون میاد. به جز یه سری از بخش های هر اپیزود هم بقیه جاهاش خیلی خسته کننده تر از سیزن قبلی بود.
ادامه در اسپویلر:

انتخاب های من:

bjzlwh2hjbkn1bzqmp0n.jpg

شاید دلیل اینکه داستان بازی زیاد برام تأثیرگذار نبود این بود که Kenny رو نکشتم. اگه میکشتم لابد اشکم سرازیر میشد! :( ولی خب دیدم بنده خدا گناه داره و خیلی سختی ها رو تحمل کرده و دست خودش نیست. آخرش هم راضی نشدم با اون نوزاده ولش کنم و همراهش رفتم. اون تیکه آخرش که Kenny اشکش درمیاد و میگه بذارین این بچه ها بیان تو، جزو بهترین لحظات این سیزن بود، ولی خب چون همراهش رفتم و اردوگاه رو ول کردم، زیاد غصه نخوردم! :دی
کلاً پایان سیزن قبلی از نظر تأثیرگذاری چیز عجیبی بود! یعنی همون پایان به تنهایی باعث شد بازی تبدیل به GOTY اون سال بشه. ولی پایان این سیزن اون قدرت رو نداشت. اونجا من بدجوری اشک ریختم. :(( ولی اینجا فقط یه ذره احساساتی شدم و تموم شد رفت. ولی بهترین نکته ـش این بود که برخلاف سیزن قبلی و 99% بخش های این سیزن، انتخاب های خیلی وسیعی به بازیکن میداد که نمیدونم سازنده های بازی توی سیزن بعدی میخوان چیکارش کنن! :دی یعنی از یه طرف باید Kenny توی نسخه بعدی باشه، از یه طرف Jane، از یه طرف بریم اردوگاه و ... البته بعید نیست یه دفعه داستان سیزن بعدی رو ببرن 5،6 سال بعد و بگن Kenny/Jane این وسط مرده و این حرفا، این طوری دردسری هم برای طراحی دو تا داستان متفاوت ندارن. :دی

فصل بعد حتما نیازی نیست دنباله مستقیمی بر ادامه این فصل باشه...

میتونه داستان بین فصل 1 و 2 باشه...
میتونه داستان جدیدی باشه...
میتونه داستانی همزمان با فصل های 1 و 2 باشه که بصورت موازی اتفاق میافته...
ولی هرچی باشه مطمئنا توی فصل های بعد جین یا کنی نمیتونن نقش مهمی داشته باشن...
بعیده تل تیل دوباره بخواد شخصیت بسازه اونم بدون معرفی تو قسمت قبل یرای نقش اول
بقیه شخصیتها بجز کلم هم همشون یه پا خائن بودن
بین دو فصل هم بعیده چون به نظر خبری از افراد قبلی نبوده توش
چون اگه بود کلم و کنی از اونا برا هم تعریف میکردن وقتی همو دیدن که نکردن
و از طرف دیگه کلم الان تازه شخصیت گرفته و نمیشه یه دفعه ولش کرد رو رفت مخصوصا که تو هر 5 حالت کلم بود
پس به نظر بازم کلم رو خواهیم داد اما تو چه زمانی و چه اتفاقاتی براش میوفته
و چجوری میخوان کلمی که به جنوب و یا شمال رفته رو بهم برسونن و چجوری از دست کنی یا جنی راحت شن(البته ممکنه با یه میون پرده همه چی رو درست کنن مثلا کنی تو یه حادثه میمیره بعد جنی چه راه بده اون ادمها رو و چه نده اونا میکشنش و کلم با نی نی فرار میکنه و در اون یکی پایان هم کلم و نی نی که با هم هستن فقط میمونه اون پایان که کلم و نی نی رفتن تو مقر،که میشه اونم یه میون پرده زد و یه حادثه غیر طبیعی رخ میده و اونجا خراب میشه و اونا اواره میشن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or