The Walking Dead: 400 Days | PC | [پست اول خوانده شود]

34317291084300108207.jpg

سازنده: Telltale Games
ناشر: Telltale Games
سبک: adventure
تاریخ عرضه: 2 جولای 2013
...

داستان بازی ادامه‌ای برای فصل اول و پیش درآمدی برای فصل دوم است و روایتگر داستان 5 شخصیت است که به نظر می‌رسد یکی از آن شخصیت‌ها Omid شخصیت فصل قبلی باشد.

لطفا از هرگونه اسپویل داستانی خودداری کنید.
Update Soon

آخرین ویرایش:
کسی این بازیرو رو win 8 64bit بازی کرده
چون اصلا برا من اجرا نمیشه و وارد بازی نمیشه
یکی از عواملی که win 8 رو برای همیشه حذف کردم همین بود! هر دفعه یه بامبول جدید در میاره لامصب! دوباره win 7 نصب کردم با خیال راحت همه ی بازی ها رو اجرا می کنم!!!
راستی شما هم هر 5 تا کاراکترتون قبول کردن که به کمپ برن؟؟؟ آخه ته بازی یه عکس نشون داد از اینکه هر 5 نفر قبول کردن که برن به کمپ فکر کنم حالت های دیگه ای هم ممکن بود!

یکی از عواملی که win 8 رو برای همیشه حذف کردم همین بود! هر دفعه یه بامبول جدید در میاره لامصب! دوباره win 7 نصب کردم با خیال راحت همه ی بازی ها رو اجرا می کنم!!!
راستی شما هم هر 5 تا کاراکترتون قبول کردن که به کمپ برن؟؟؟ آخه ته بازی یه عکس نشون داد از اینکه هر 5 نفر قبول کردن که برن به کمپ فکر کنم حالت های دیگه ای هم ممکن بود!

واسه من راسل و وینس تو کمپ موندن

لول به شما!خوب از compatibility استفاده كنيد!
تنها این نبود! مشکل با بازی های game for windows مثل اویل 5 هم داشت! با امولاتور wii هم مشکل داشت! با بوردرلندز 2 هم مشکل داشت! compatibility هم رو هیچکدوم کارساز نبود!! (walking dead رو البته امتحان نکردم )

تشکر از دوستان مشکل gfwl با اپدیت اخرین ورژن حل شد
اما این مورد با هیچ گزینه ای حل نشد و مجبور هستی برای بازی مهاجرت کنی که البته منم بخاطر یه نرم افزار دیگه مهاجرت کردم
بعد یه دوستی یه پچ داده بود که با اون 106 رو میشه اضافه کرد ،راستش اضافه کرد ولی هر چی میزنم روش از قسمت آخر قسمت 5 شروع میکنه و بس

دوستان این بازی چطوره ارزش داره دانلود کنم ؟
به خوبی نسخه اصلی هست؟
داداش ارزش دانلود که آره صد درصد دانلود کن ولی نسبت به نسخه اصلی خیلی کوتاه تره که یه امر معموله چون DLC ـه ولی یه ارتباطایی هم با نسخه اصلی داره که خودت باید دقت کنی

یه سوال برام پیش اومده
توی بخش راسل چطوریه که صورت زامبی شده ی کارلی یا داگ رو میبینیم در صورتی که لیلی تو سر هر دوشون شلیک میکنه؟!!

یه سوال برام پیش اومده
توی بخش راسل چطوریه که صورت زامبی شده ی کارلی یا داگ رو میبینیم در صورتی که لیلی تو سر هر دوشون شلیک میکنه؟!!
نه داداش Lilly به هر دوشون شلیک نمیکنه توی آخرای اپیزود 1 بود اگه اشتباه نکنم که توی داروخانه هستید و واکر ها به داروخانه حمله میکنن بعد Doug و Carley رو میگیرن و بعد تو فقط میتونی یکدومشون رو نجات بدی که بستگی به انتخابت بعدا اونی که نجاتش دادی توسط Lilly میمره

کسی این بازیرو رو win 8 64bit بازی کرده
چون اصلا برا من اجرا نمیشه و وارد بازی نمیشه

* من رو وین 8 64 بیت بازی کردم . تموم هم شد رفت پی کارش :| یه ضرب داشتیم میرفتیم یهو تموم شد ! :| بسیار کوتاه بود که البته همینطور که دوستان گفتن انتظارش می رفت . ولی در کل تجدید خاطره ای بود برامون . خوب بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or