The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
اخه اين كيه هي مياد زندگي مارو با جارو برقي ميكشه
چي كارس اين طرف دزده؟اخه پليس هيچ قلطي نميكنه
چه وزشه:-"

این بابا از طرف اداره شهرداری هست،اگه شما مالیات خانه که توش هستی رو به موقع ندی،اون میاد یک چیز از تو خونت رو جارو میکشه.
هر چند روز یم بار سری به صندق نامه خونت بزن،بعد انجا یک گزینه هست به نام pay bill اگر اشتباه نگم،بعد بزن روش!
:book::shrewd:

چرا این سیمز اینجوریه!!!!!!!!!!!!!!!!
این سیمه من گیر کرده با زنش تو استخر تکونم نمیخورن.بابا باگ به این افتضاحی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
حالا جالبیش اینجاس باید میمردن تا الان چون هیچ غذایی نخوردن:laughing:

سيم اصليم امروز مرد :(خيلي دوسش داشتم حالا كه مرده زنش فكر كنم رسما قلبش نابود شده
داره ميميره
تو بهشت زهرا :biggrin1:قبر اين سيمه من نيست اخه من تو يه ويدئو ديدم كه يه سيمي ميره با روحا صحبت ميكنه ميخوام ببينم نميشه با شوهرش بچته؟

سيم اصليم امروز مرد :(خيلي دوسش داشتم حالا كه مرده زنش فكر كنم رسما قلبش نابود شده
داره ميميره
تو بهشت زهرا :biggrin1:قبر اين سيمه من نيست اخه من تو يه ويدئو ديدم كه يه سيمي ميره با روحا صحبت ميكنه ميخوام ببينم نميشه با شوهرش بچته؟

اگر قبرش همونجایی که مــُرد نباشه، وقتی بری تو قبرستون روی ساختمونش یک گزینه داره به اسمِ Manage the dead فکر کنم که قبرش رو میده بهتون هر جای قبرستون که خواستید می تونید چالش کنید. :biggrin1: البته نمی دونم روحش حتماً شب ها میاد بیرون یا نه؟

آخرین ویرایش:
اگر قبرش همونجایی که مــُرد نباشه، وقتی بری تو قبرستون روی ساختمونش یک گزینه داره به اسمِ Manage the deads فکر کنم که قبرش رو میده بهتون هر جای قبرستون که خواستید می تونید چالش کنید. :biggrin1: البته نمی دونم روحش حتماً شب ها میاد بیرون یا نه؟
من رفتم اون ساختمون بهم قبر چند نفرو داد ولي هيچكدوم به اسم قبر شوهرم:biggrin1:سيمم نيست
اگر همونجا كه مورده خاك شده باشه (تو خونه مرد)كجا خاك شده؟؟؟ميخوام با روحش صحبت كنم حال كنم
اين زنه حالش داغونه رسما مرده متحرك شده همش قلبه 3 تيكشو ميبينه زار زار گريه ميكنه
حوصلم سر رفت:evil:لطفا بكمكيد

من رفتم اون ساختمون بهم قبر چند نفرو داد ولي هيچكدوم به اسم قبر شوهرم:biggrin1:سيمم نيست
اگر همونجا كه مورده خاك شده باشه (تو خونه مرد)كجا خاك شده؟؟؟ميخوام با روحش صحبت كنم حال كنم
اين زنه حالش داغونه رسما مرده متحرك شده همش قلبه 3 تيكشو ميبينه زار زار گريه ميكنه
حوصلم سر رفت:evil:لطفا بكمكيد

دقیقاً همونجایی که عزرائیل میاد سراغش قبرش درست میشه. اون ناراحتی بقیـه اعضای خانوادش هم 2-3 روز بعدش خود به خود درست میشه. :happy:

دقیقاً همونجایی که عزرائیل میاد سراغش قبرش درست میشه. اون ناراحتی بقیـه اعضای خانوادش هم 2-3 روز بعدش خود به خود درست میشه. :happy:
پيدا شد
همونجا كه مرده بود (دس به اب)يه چيي بود مثله سطل اشغال اون وبرداشتم رفتم بهش زهرا براش قبر خريدم با روحشم يك سلام احوال پرسي كرديم و بعدشم رفت
دمت گرم داش خيلي كمك كردي:love:

ببینم! من یه مدتِ این تاپیک رو دنبال نکردم، یکی به من بگه نسخه ی کامل این بازی اومد!؟
اونی که من داشتم فقط یه شهر بود و زیاد هم تیک می زد! دو تا DVD بود با عنوان Sims3: Introduction

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or